Uğurlu Tarifeler 1000 dk 250 sms +3gb+ilk ay 20 gb + sınırsız yay 148 TL 1000 dk 250 sms +10 gb+ilk ay 20 gb + sınırsız yay 193 TL 1000 dk 250 sms +20gb+ ilk ay 20 gb + sınırsız yay 255 TL Prime Düşün Tarifeler 3000 dk 250 sms +25gb + ilk Ay 20 GB Türk Telekom'lularla Sınırsız Konuşma+Sınırsız Whatsapp Mesajlaşma+ Sil Süpür'den Her Hafta Hediye İnternet +Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli 5 GB sosyal medya 330 TL 3000 dk 250 sms +40gb + ilk Ay 20 GB Türk Telekom'lularla Sınırsız Konuşma+Sınırsız Whatsapp Mesajlaşma+ Sil Süpür'den Her Hafta Hediye İnternet +Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli 10 GB sosyal medya 403 TL 3000 dk 250 sms +50 gb + ilk Ay 20 GB Türk Telekom'lularla Sınırsız Konuşma+Sınırsız Whatsapp Mesajlaşma+ Sil Süpür'den Her Hafta Hediye İnternet +Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta Sınırsız sosyal medya 458 TL Mevcut kullanıcılar Türktelekom Kullanıp Cayma bedeliniz düşükse diğer operatör taşınıp açıldığı gün bu tarifelere taşınıp yararlanabilirsiniz Hat taşımada bekleme süresi yoktur .Ceza yoktur yersiniz diyenlere işlemi yapın çıkarsa beraber öderiz diyebilirsiniz . Faturalı Faturasız ayrımı yok Paket alma zorunluluğu yok Hattınız tarifeyle açılır .sizden paket parası isteyen bayilere para vermeyin açılınca ben kendim yüklerim deyin .İşlem yapmıyorsa BtK ya şikayet edin Diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır. 9333 ü arayarak cayma bedelini öğrenebilirsiniz Bimcell pttcell kullananlar geçiş yapacak bayi bulursanız olur Bayi yeni sim kart vererek Faturasızdan Faturalıya geçiş işlemi yapacak yada diğer operatöre gidip hat açıldığı gün bu tarifelerden istediğine taşınabilir Faturasızdan Faturalıya geçiş için uygulamadan(Tarifeler kısmından ) bayiden ve müşteri hizmetlerinden geçiş yapabilirsiniz .Bayiler geçiş yapmayo beceremiyorsa merkezdeki büyük bayilere gidin geçiş yapılıyor Faturasız kullananlar SSM tarifeye geçmeyecekse iDEAL tarifelere geçebilir . Konuda nasıl geçileceği bilgisi var https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659 Prime’a Özel Dijital Servisler Kampanyası
![]() ![]() Güncelleniyor....! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 22 Nisan 2025; 17:10:26 > |
Yıldızlı Günler Efsane Kampanya (3-10-20-25-40-50+SSM 458TL ) 30 Nisan Son

-
-
Birazda burada takılalım
-
50 GB + Sınırsız Sosyal Medya olanın içeriği de, fiyatı da harika
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@krkmz1666 Hocam 50gb + sınırsız sosyal medyalı olan tarifenin detaylarına girince 50gb ek olarak sosyal medya için +10gb internet var yazıyor.
Burda bir çelişki yokmu? Yada telekom bilgi işlem birimindeki arkadaşlar 40gb+10gb lık paketin bilgilerini kopyala yapıştır yapıp 50gb lık paket bilgilerine gçre düzenleme yaparken +10gb ibaresini sınırsız diye düzeltmeyimi unuttular
-
Kopyala yapıştır ile yanlış yazmışlardır .
Hoşgeldin kampanyası görünüyor
Yeni hata %15 Görünüyor detaylı bakamadım daha
-
Şunu 1 haftalık yapmak da, ne bileyim. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt bitimine kaç gün kala cayma bedeli çıkmıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son Fatura dönemine girince ama operatöre göre değişiyor .
-
Fiyat ve tarife güncellenmiş 40 + sınırsız sosyal 366 tl idi şimdi buna mı çevirmişler.
quote:
Orijinalden alıntı: Sudafed
Fiyat ve tarife güncellenmiş 40 + sınırsız sosyal 366 tl idi şimdi buna mı çevirmişler.Evet hocam diğer kampanya dün itibariyle bitti. Bu kampanya bugün itibariyle başlamış olup 30 nisana kadar başvuru süresi var.
Öncekinde 2000dk+40gb+ssm 366tl+21,5tl tkü idi.
Bu kampanyada 3000dk+50gb+ssm 458tl+21,5 tkü yapmışlar.
-
10gb internet için 495 TL isteyen Vodafone utanır mı acaba?!
-
Hocam benim sorum başka aralık ayındaki kampanyadan faydalanmoştım ben enfes prime 30 gb olan sayende teşekkürler numara değiştirmek istiyorum 6.ay şartı var bu dolunca numara değişimiöyapsam mevcuttaki taahhüt tarife bozulmu acana bilgin varmı?
Numaranız otomatik ödemeniz değişir taahhütünüz devam eder sorun olmaz
6 ayı bilmiyorum uygulamadan webden yada müşteri hizmetlerinden deneyin
Müşteri hşzmwtleride 6 ay geçmesi lazım diyor uygulamada aynı ama biri başka bir şey söyledi şimdi 510 prefixli benim numara net gsm den alınma bunu telekomda değişemwzsiniz net gsm de değişebilşrisnşz diyor doğrumu bilgin varmı
Bilgim yok maalesef
Bi kaç defa numara değişikliği yaptım oda aynı operatördü
Selamlar hocam,
Taahhüt 26 Mayıs'ta bitiyordu, 480 TL cayma bedeli çıkıyor du, cayma bedeli için enfes tarifelere başvurmadım bir umut kampanya 30 nisana uzar diye, uzasa idi 25 Nisan da başvuracaktım olmadı.
Şimdi de efsane çıkmış 20 GB olan 255 TL, enfese göre 51 TL zamlı, 12*51=612 TL benim adıma hiç anlamı olmadı. 480'den kaçtık 612'ye çıktı.
Ney önerirsiniz şu faturasız hoş geldiler olmaz mı, 3 ay fiyat garantisi verenler vardı.
turk telekom müşteri temsilcisi 10gb 110 tl gelecek dedi bana ama bunlar geldi sizce 10 gb 110 tl gelme durumu varmı afişinide gördüm orada cep telefonunda ama
-
Online başvurup sim kartı geç alabilirdiniz
bitmesini bekleyeceksiniz bir sonraki ay kampanya olursa geçersiniz
Ya da diğer operatörleri değerlendirin
Faturasızda Paketi almaya izin vermiyor sistem .Yine de geçip deneyebilirsiniz.
-
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- bimcell telsiz kullanım ücreti öğrenme
- turkcell fatura son ödeme tarihi geçerse ne zaman kapanır
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- türk telekom upcall benzeri uygulamalar
- gizliden arama
- 5g ihalesi ne zaman
- türk telekom internet çekmiyor
- gizli numara
- iphone servis yok hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X