O pakette Netflix ilk 6 ay ücretsiz sonraki 6 ay 299.99 TL, detaylarda net olarak yazmakta. |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (110. sayfa)
-
-
Adamlar 300TL ilk Netflix üyeliğini 500TL ilk tarifede ilk 6 ay bedava veriyor yani tarife 200TL ye geliyor. Son 6 ay 500TL olarak devam ediyor. Ortalamasını alsak bile yine 60GB ve sınırsız sosyal medyaya ayda 350TL gayet iyi fiyat. Netflix kullanmayan birine pek gitmez bu tarife o ayrı.
-
Prime Tarifelerine geçenler MİGROS hediye çekini de almayı unutmasın
- Türk Telekom Prime mobil müşterileri Türk Telekom Uygulaması'ndaki bana özel menüsünden ya da cep telefonundan PRIME MIGROS boşluk TCKN/YKN yazarak 6262’ye kısa mesaj göndererek kampanya şifrelerini alabilirler.
Gelen şifreyi önce tanımlıyorsunuz sonra 1000 Liralık alışveriş sonrası 200 TL money yükleniyor Money kartınıza
-
sabah 20gb 180 tl olana geçiş yaptım ve online işlemlerde taahhütlerim kısmında 336 gün taahhüt görünüyor neden 365 değil acaba ayrıca söz yazıp 5555e gönderdiğimde 540 tl yerine ayda 295 tl ye yararlanmak için onay yazın dedi ben 180 tl olarak anlaşmıştım nasıl bir yol izlemeliyim?(uygulamada güncel fatura 177,44 olarak görünüyor) -
Benim hattım da bu sabah itibariyle açıldı. Ben de 20 gb 180 tl olan popüler 20 tarifesine geçtim. Taahhütüm 336 gün olarak görünüyor. Güncel fatura tutarım ise 42,5 tl. Söz yazıp 5555 e göndermedim. Sanırım otomatik olarak taahhütüm yapılmış
-
Youtube premium kaldirildi mi acaba ? Tvibu muud telekom wifi sifresi geliyor ( 12 aralikta gecis yaptim)
Edit: eskiden prime dijital yazinca youtube koduda geliyordu diye hatirladim, simdi youtube yazip
Gonderdim bakalim gelecek mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 24 Aralık 2024; 12:56:1 > -
Arkadaşlar yıldızlıgünler tarifesine geçmek için ofise gittim. Kurumsala geçirelim bir farkı yok dediler. Bize faydası olur dediler bende kabul ettim. 20+5 gb olana geçtim. Şuan prime tivibu vs kodlarını alamıyorum. Ayrıca ikinci hatta 6 ay internet hediyesi kampanyası gelecek mi onu da bilmiyorum. Ne yapabilirim? -
Nasık kullanıyoruz kodu.migros uygulamasında göremedim kodu yazacak biryer.sipariş esnasında da yok.
-
Arkadaşlar bu tarifeye geçtim sözde sosyal medya sınırsız ama kotadan yiyor bu sizdede böylemi -
quote:
Orijinalden alıntı: halilibo-ibo
Arkadaşlar bu tarifeye geçtim sözde sosyal medya sınırsız ama kotadan yiyor bu sizdede böylemi -
Hediye internetden mi düşüyor? Youtube için 480p üzeri için düşeceği söyleniyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaTeeHHediye internetden mi düşüyor? Youtube için 480p üzeri için düşeceği söyleniyordu.
hediye interneti bitirdim denemek için şuan tarifemdeki 40gb kotadan düşüyor
-
şimdi denedim 480p yapıncada gidiyor
-
Merhaba. 135 TL'lik 10 GB yıldızlı günler tarifesinde Popüler 10 GB NA Taah. ve Popüler 10 GB Y Günler başlıklı iki ayrı taahhüt görünüyor. Başlangıç ve bitiş tarihleri aynı. MH arayıp düzelttirmem gereken bir durum var mı, bir sorun olur mu? Pttcell'deki hattımda böyle bir durum yok, o yüzden kafam karıştı.
-
Benim de aynı şekilde 3 tane görünüyor. Bir sorun olduğunu sanmıyorum
-
Gelen SMS normal mi 20 Aralık'ta geçiş yaptım prime 30 GB tarifesine 230 TL idi bedeli Pazartesi aktif oldu sim kart
12 fatura donemi Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuze tarifeden 650 TL yerine ayda 355 TL'ye yararlanmak ve bir ay gecerli 20GB interneti 95 TL yerine ucretsiz kullanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin. Taahhude uyulmadiginda yararlanilan indirim ve 20GB internetin bedeli olan 95 TL toplami ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir. Onay SMSi 2,08TL TT Mobil Mersis 0859038032300012 B001
Tarifeniz taahhutsuzdur, 12 ay faturalida kalma sozunuze 650TL yerine ayda 355TL'ye yararlanmak icin SOZ yazip 5555'e gonderin. TT Mobil tanitim iptali icin 7672ye IPT yazin. B001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 25 Aralık 2024; 15:15:29 > -
İlk sayfada bilgisi var
-
Sizde ekstre başka birşey daha vardır eklerseniz bakalım
-
İlk sayfada bilgisi var
Tarifeniz doğruysa normal
-
Popüler 10 GB NA Taah. ne anlama geliyor biliyor musunuz hocam? Varsa web sayfasından bu tarifenin linkini atabilir misiniz, detayları okumak istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X