< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (108. sayfa)

-
-
Genel Adguard'a yönlenik. Ama telefonda aynı wifiden çıkıyor. Onda sorun olmadan açtı uygulamayı.
-
Hat taşımak için ikametgah belgesini alacağız vs dediler. Arkadaşlar bende güven de uyandırmadığı için yaptırmadım. Genel merkezde sadece e-devletten pin ile yapılıyor bizde o cihaz yok ikamet alacağız dediler. Umarım süre uzatılır avmden yaparız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cayma bedeli yani çıkmaz degil mi
-
Başka taahhüt yoksa çıkmaZ
Kimliğinizi nasıl güvenip vereceksiniz peki ?
Yarından itibaren yeni fiyatlar acaba nasıl devam edecek.?
Bu konuda bilgisi olanlar, duyum alanları bekliyoruz konuya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adguard disable ederseniz calistigini gorursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuryeye kalmış
eşinin kimliğini fotosunu falan çekiyorlardı ayarlayabilcekmisiNiZ?
Teşekkürler denerim
Kampanyayı daha yeni gördüm , formu doldurdum sms geldi aranacaksınız diye. Kampanya uzamazsa yararlanabilir miyim acaba sizce
İlk sayfada bilgisi var
Hattın açılacağı saati yazan mesaj bu sabah geldi. 24 aralıkta açılacağı yazıyor. Süreç geç oldu ama sorun görünmüyor hocam çok sağ olasın
Yeni tarifeler bayi camlarına asılmış kampanya fiyatlarına 110 ar tl eklemisler yani 10 gb 135 tl idi simdi 245 tl olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçiş yaptık. Telefondan paylaştım interneti açıldı.
İnterneti sabahtan beridir deniyorum maalesef leş çok kötü. Bana vodafone bile aratacak kadar kötü çıkması hayal kırıklığı oldu açıkçası. Yapacak birşey yok bir sene böyle gidecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Onaylayınca ek indirim tanımlıyorlardı yıldızlı günler tarifeleri için. Öyle normal fiyata geliyordu. Yukarda birsürü benzer durum var inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Aralık 2024; 0:26:56 >
Netflix tarifesi diye birşey gelmiş sanırım, 60GB + Sınırsız sosyal medya + Netflix en üst paket üyelik ayda 500TL iyi bence. Bana göre değil o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Aralık 2024; 0:29:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X