AVM bayileri açıktır..Ama sanki yıl sonuna kadar böyle böyle uzatırlar gibime geliyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
AVM bayileri açıktır..Ama sanki yıl sonuna kadar böyle böyle uzatırlar gibime geliyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcel diyon cayma diyon İşin ucunda Turkcell varsa cayma çıkarabilir. Sağı solu belli olmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cayma ile tarife fiyatınızı hesaplayın 11 ay daha uzayacak onuda katın duruma göre hareket edersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üst mesajda nedenini yazmıştım o kudunuz mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
instagram kotadan yemiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar turk telekom taahhutum var 32 gun sonra bitiyor. cayma bedeli 458 tl. son 1 ay geçiş yaparsam yine cayma bedeli ödemek zorunda kalır mıyım? |
Hayırlı olsun hocam..Tabiki benimki sadece tahmindi..Ama şahsen ben taşıyacak olsam riske girmez bende bugün taşırdım..İyi yapmışsınız.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akşama geçiyoruz. |
12 Ay Hediye Tivibu Go Süper Paket Bunun için illa Tivibu Go olması saçma değil mi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |