Tivibu go olması derken kodu alıp müşteri hizmetlerini arayıp aktif ediyorsunuz başka bir şeye gerek yok. Tablette, telefonda, pc de, Android tv de açıp izliyorsunuz. Bu kadar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Aralık 2024; 16:36:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (107. sayfa)
-
-
Nereye geçiş yapmayı düşünüyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çok iyi oldu. : )
-
Bana bayi tivibu üyesi olmanız lazım. Bu onun üstüne tanımalan ekstra paket dedi. O yüzden öyle demiştim.
-
Peki geçenler hangine geçtiniz? 25+5 230 tllik paket bir tane olsa yeter evde.
135 lira 10 gb düşünüyorum bir de.
-
Bayi saçmalamış. Öyle bir şey yok. Sadece 444 5 375 i arayıp müşteri hizmetlerine bağlanıp kodu aktif ediyorsunuz bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Aralık 2024; 16:55:24 >
Aktif ettikleri kod ile mi üye olacağız nasıl olacak= Yoksa öncesinde üye olabiliyor muyuz?
-
Müşteri hizmetlerinden Kodu aktif ettikten sonra tivibu ya kolay girişle telefonu yazıyorsun şifre geliyor onu girip izliyorsun.
Yalan söylemiş
Tivibu go mobil uygulamasını indirin
İçine girin demo kanal vb açılıyor
Diğer kanalı izlemek istediğinizde aylık 80 tllik paket öneriyor
Onu bedava yapıyor o kod yani
Pakete geçtikten sonra kodu öğrenip arıyorsunuz aktifleştiriyorlar, ücretsiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akikara -- 22 Aralık 2024; 17:58:13 > -
vodafone
-
Fatura kesim tarihiniz bugünse son aya girmiş olursunuz başka taahhüt yoksa cayma bedeli çıkmaz
26 sı ise hattınız 27 si ve sonrası açılırsa aynı durum geçerli olur
Bu kampanyadaki tivibu go süper paketini nasıl alabiliyoruz
-
5555 e PRİME DİJİTAL yazıp yollayın kod gelir
-
Teşekkürler.
23 aralık kesim tarihi. yani bu gece yeni fatura dönemine girmiş oluyorum.
şimdi başvuru yapsam bi sorun olmaz sanırım degil mi ?
-
Sorun derken ne sorunu mesela ?
Haber veren arkadaşa teşekkürler, 4 hattımı da Türk telekoma taşıdım. Geçen sene martta 1 hattımı taşımıştım, interneti fena değil İstanbul Kadıköy'de 50 mbit civarı. Tabi ki Turkcell ile kıyaslanamaz ancak yetiyor.
netgsm + 2 turkcell hattımı da TT'ye taşıdım. bu fiyatlara geçen sene bile kampanya yoktu, geçen sene martta TT'ye vodafone dan taşıdığım hattımda 20 gb internet için 180 + vergi ödüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X