Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
77
Favori
91.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tivibu go olması derken kodu alıp müşteri hizmetlerini arayıp aktif ediyorsunuz başka bir şeye gerek yok. Tablette, telefonda, pc de, Android tv de açıp izliyorsunuz. Bu kadar

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Aralık 2024; 16:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt

Nereye geçiş yapmayı düşünüyorsunuz ?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Bu çok iyi oldu. : )

• alimmm78 kullanıcısına yanıt

Bana bayi tivibu üyesi olmanız lazım. Bu onun üstüne tanımalan ekstra paket dedi. O yüzden öyle demiştim.

• Peki geçenler hangine geçtiniz? 25+5 230 tllik paket bir tane olsa yeter evde.

135 lira 10 gb düşünüyorum bir de.

• akikara kullanıcısına yanıt

Bayi saçmalamış. Öyle bir şey yok. Sadece 444 5 375 i arayıp müşteri hizmetlerine bağlanıp kodu aktif ediyorsunuz bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Aralık 2024; 16:55:24 >

Aktif ettikleri kod ile mi üye olacağız nasıl olacak= Yoksa öncesinde üye olabiliyor muyuz?

Müşteri hizmetlerinden Kodu aktif ettikten sonra tivibu ya kolay girişle telefonu yazıyorsun şifre geliyor onu girip izliyorsun.

Yalan söylemiş
    Tivibu go mobil uygulamasını indirin
    İçine girin demo kanal vb açılıyor
    Diğer kanalı izlemek istediğinizde aylık 80 tllik paket öneriyor
    Onu bedava yapıyor o kod yani
    Pakete geçtikten sonra kodu öğrenip arıyorsunuz aktifleştiriyorlar, ücretsiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyordur. Geçişi yapsın da : )

@alimmm78 @mu5tafa bu arada vestel televizyonda tivibu uygulaması bir yerde donuyor. ANdroid play store ile yükledim ama ilk açılışta bir yerde kalıyor. altta yükleme çubuğu gibi bir şey var. ama anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akikara -- 22 Aralık 2024; 17:58:13 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

vodafone

Fatura kesim tarihiniz bugünse son aya girmiş olursunuz başka taahhüt yoksa cayma bedeli çıkmaz

26 sı ise hattınız 27 si ve sonrası açılırsa aynı durum geçerli olur

• Bu kampanyadaki tivibu go süper paketini nasıl alabiliyoruz

• Hat yeni açıldı. Taahhüt için mesajın gelmesini beklemeden soz yazıp 5555 e gönderdim gelen cevap. Taahhütle ilgili bir problem yoktur değilmi

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

• AlgosTR kullanıcısına yanıt

5555 e PRİME DİJİTAL yazıp yollayın kod gelir

• Arkadaşlar müzik uygulaması olarak Muud u da indirdim gayet güzel bir müzik uygulaması olmuş. 12 ay boyunca premium hesab gayet iyi. Tavsiye ederim. Spotify a kendi çapında alternatif bir uygulama

Teşekkürler.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

23 aralık kesim tarihi. yani bu gece yeni fatura dönemine girmiş oluyorum.

şimdi başvuru yapsam bi sorun olmaz sanırım degil mi ?

Sorun derken ne sorunu mesela ?

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, 4 hattımı da Türk telekoma taşıdım. Geçen sene martta 1 hattımı taşımıştım, interneti fena değil İstanbul Kadıköy'de 50 mbit civarı. Tabi ki Turkcell ile kıyaslanamaz ancak yetiyor.

netgsm + 2 turkcell hattımı da TT'ye taşıdım. bu fiyatlara geçen sene bile kampanya yoktu, geçen sene martta TT'ye vodafone dan taşıdığım hattımda 20 gb internet için 180 + vergi ödüyorum.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.