Evet simkartı bayiden alıyorsunuz..Normalde 4 gün taşıma süresi var..Ama genelde 2 günde oluyor..Ama bu yoğun kampanya dönemi olduğu için forumda bazı arkadaşların daha uzun sürede taşındığı olmuş.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (105. sayfa)
-
-
Ben gitsem bayiye geç kendimin hem eşimin hattı taşıyabilir miyim acaba ? Eşim de gtmesi gerekiyor? Bir de hat açılana kadar diğer hattı kullanıyoruz değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir haftadır türk telekoma geçtim bu kampanyayla. İnternet hızım 1 mbit falan. Video izlemek mümkün değil. 4.5g açık değil diye düşündüm ama açıkmış. Bu normal mi? Turkcell'e geri dönsem cayma bedeli alırlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat kimin adınaysa onun gitmesi lazım başka türlü işkem yapmazlar..Evet hocam hat açılana kadar diğerinden devam..Size mesaj geliyor..Örneğin şu tarih şu saat ve şu dakikada açılacak diye..Orda bi 3 5 dakika kesinti olur o kadar..O saatte yeni simi takıp kullanıyorsunız..
önceden bimcell vardı
köyevinde normalde 3-4 gb günlük internet giderdi.
bilgisayardan baglanırım. youtube internet yiyor oyle olunca . onu biliyorumm
dün 7-8 gb internet gitit. biraz fazla yedi gibi geldi.dikkat edin :)
-
Hocam 2 yıl önce bende taşımıştım..İnternet çok yavaştı..Güvenli internet açık gelmiş hat benim ondandı..Online işlemlerde bi yerde var..Eğer sizdede açıksa kapatırsanız farkedebilir..Ama en nihayetinde hızınızda uçmaz..Benim bölgemde 1 iken kapatınca 4 5 oldu..
-
1 mbitten 3 mbite çıktı hocam standart yaptım güvenli internet seçeneğini. Turkcellde minimum 75 mbit alıyordum.
-
Hocam cevaplar için teşekkürler. Peki hat açıldığında bu tarife de otomatik dahil olmuş oluyor muyuz? İlk sayfada bu tarifeye geçmek içn 31 lira ücret olduğu yazılmış.
Bu tarife derken hocam hangisi? Tarifeden tarifeye fark ediyor mu? Bir de il ilçe neresi sizin
bende İzmir ve Manisa genelinde hızdan memnunum. Turkcellde göremediğim hızı gördüm geçen hafta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 22 Aralık 2024; 10:52:11 > -
Tarife benim 260 tl lik. Tarife farkı yok.operatörün altyapısı esas olan.ege bölgesinde bir ilçe okarak ifade edebilirim.
Hocam o 31 lira ücret normalde Türk Telekomlu olup,bu kampanyadan yararlanmak için baika operatöre geçip geri dönenlerden alınan ücret..Siz Turkcelli olduğunuz için onu ödemeyeceksiniz..Bayiye bu kampanyaya geçmek istediğinizi ve hangi paketi almak istediğinizi söyleyin yeter..
Bende 3 günde açıldı hocam, dediğim gibi o mesaj geldikten 1 gün sonra da hattın hangi tarih ve saatte açılacağı mesajı gelecek, sizin bugün belli olur.
-
Hocam benimde aynı olmuştu..Maalesef bölgemde Vodafonedan başka adam akıllı çekim gücü olan yok..TT 3 4 ne verirse..Türkcell direkt şebeke yok..Vodafoneda işte 9 10 ne verirse..El mahkum Vodafone kullanıyoruz..
Şanslısınız hocam. Ben sabahtan beri internete giremiyorum doğru düzgün. Bu testi yapmam bile dakikalarımı aldı.
-
Çok önceden kullanmıştım alanlar size daha iyi yardımcı olur
Farklı e mail ile yararlanmanız lazım
Bugün telekom bayileri açık mı arkadaşlar bakan var mı. İnşallah açık değilse uzatılır son günü bayilerin kapalı olduğu güne denk getirmemişlerdir diye umut ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X