Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.237
Cevap
77
Favori
89.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prime 40gb tarifesine geçiş yaptım. tarife detaylarında 3 ay youtube premium verdiği yazıyordu. nasıl kullanabilirim. bilgisi olan varmı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

• fatihcaliskan71 F kullanıcısına yanıt

Youtube

Prime Ayrıcalık

yazıp 5555 e yollayın

• phorever kullanıcısına yanıt

30 gün sonra tarife değişikliği yapabilirsiniz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

olmuyor maalesef küçük/büyük harf bile denedim.

• josusu J kullanıcısına yanıt
    ONAY yazıp 5555'e gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71

olmuyor maalesef küçük/büyük harf bile denedim.

Hocam büyük harflerle PRIME DIJITAL yazıp 5555 e gönderin. Bu mesaj ek faydaların nasıl tanımlanacağıyla ilgili.

Youtube için 5555 e YOUTUBE yazıp gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 21 Aralık 2024; 14:27:19 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

Eğer uzatılırsa 25 inde başvurup 27 si gibi açılırsa tam 12 ay oluyor..Ben mesela 25 ini bekliyorum..Devam ederse o zaman başvururum..

• Turkcell kampanyayı sonlandırmış abuk sabuk fiyat vermeye basladilar iyi ki bu fiyatlardan yenileme yaptim caymaya rağmen. Yoksa 12 ay boyunca kazik yiyecektik

Hattınız yeni açıldıysa Bi kaç sonra deneyin

• BenFero kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım. Ama daha önce youtube premium kullandığım için (20022 world cup) olmadı. Kampanya detaylarında görmemiştim.

Farklı bi mail adresi ile deneyin  

• EYgt kullanıcısına yanıt

hattın 4 gün içinde açılacağı mesajı bugün geldi. Hattın açılması ne kadar sürdü hocam sizin

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Bizim şimdi 11 ay taahhütlü kullanma imkanımız olacak yani değil mi ? Hattım 22 Aralıkta açılacak. Taahhüt verme sms ini 27 aralıkta göndersek nasıl olur acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba.
    Faturalı teknosacell hattımız var.
    Bu tarifeye geçmek için illa faturasız olarak farklı bir operatöre mi geçmeliyiz ?
    Süreç tam olarak ne kadar sürüyor ?
    Gerçi bayağı geç kaldık,kampanya yarın son ama şansımıza devam eder veya farklı bir kampanya çıkarsa hazırda olalım.
  • Üstadlar Merhaba Türk Telekom'dan yeni hat başvurusunda bulundum bugün için randevu oluşturduk sim kart teslimi için fakat aramaya bile tenezzül etmediler hat elime ulaşmadı nasıl bir yol izleyebiliriz
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt

Diğer operatöre taşınıp gelmeniz lazım

Diğer türlü olmaz

• konu dışı bir sorum olacak, yeni hat alacağım. hangisinden uyguna alabilirim? bildiğimiz bir kampanya var mı
  • LittleTalk kullanıcısına yanıt

Evet bana tt çağrı merkezi 27 sinde gönderirseniz olur dedi..Sadece burda 3 5 günü taahhütsüz fiyattan kullanırsınız..Ama bazı bayiler direkt taahhüt vererek başvuru yapıyormuş..Hem kendi arkadaşlarım hemde burda bazı arkadaşlar direkt taahhütlü açılmış hatları..Başvuru sırasında onu belirtin..

• ilhanrecep İ kullanıcısına yanıt

Tenezzül ettiklerinde görüşüp hattınızı alırsınız beklemede kalın

yoğunlardır hafta sonu girdi araya

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Bu seferde yıldızlı günler

tanımlanırsa erken tanımlanmış olur 👍

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.