prime 40gb tarifesine geçiş yaptım. tarife detaylarında 3 ay youtube premium verdiği yazıyordu. nasıl kullanabilirim. bilgisi olan varmı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (103. sayfa)
-
-
Youtube
Prime Ayrıcalık
yazıp 5555 e yollayın
-
30 gün sonra tarife değişikliği yapabilirsiniz
-
olmuyor maalesef küçük/büyük harf bile denedim.
-
ONAY yazıp 5555'e gönder. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71olmuyor maalesef küçük/büyük harf bile denedim.
Hocam büyük harflerle PRIME DIJITAL yazıp 5555 e gönderin. Bu mesaj ek faydaların nasıl tanımlanacağıyla ilgili.
Youtube için 5555 e YOUTUBE yazıp gönderin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 21 Aralık 2024; 14:27:19 > -
Eğer uzatılırsa 25 inde başvurup 27 si gibi açılırsa tam 12 ay oluyor..Ben mesela 25 ini bekliyorum..Devam ederse o zaman başvururum..
-
Turkcell kampanyayı sonlandırmış abuk sabuk fiyat vermeye basladilar iyi ki bu fiyatlardan yenileme yaptim caymaya rağmen. Yoksa 12 ay boyunca kazik yiyecektik -
Hattınız yeni açıldıysa Bi kaç sonra deneyin
-
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım. Ama daha önce youtube premium kullandığım için (20022 world cup) olmadı. Kampanya detaylarında görmemiştim.
-
Farklı bi mail adresi ile deneyin
-
hattın 4 gün içinde açılacağı mesajı bugün geldi. Hattın açılması ne kadar sürdü hocam sizin
-
Bizim şimdi 11 ay taahhütlü kullanma imkanımız olacak yani değil mi ? Hattım 22 Aralıkta açılacak. Taahhüt verme sms ini 27 aralıkta göndersek nasıl olur acaba ? -
Arkadaşlar merhaba.
Faturalı teknosacell hattımız var.
Bu tarifeye geçmek için illa faturasız olarak farklı bir operatöre mi geçmeliyiz ?
Süreç tam olarak ne kadar sürüyor ?
Gerçi bayağı geç kaldık,kampanya yarın son ama şansımıza devam eder veya farklı bir kampanya çıkarsa hazırda olalım. -
Üstadlar Merhaba Türk Telekom'dan yeni hat başvurusunda bulundum bugün için randevu oluşturduk sim kart teslimi için fakat aramaya bile tenezzül etmediler hat elime ulaşmadı nasıl bir yol izleyebiliriz -
Diğer operatöre taşınıp gelmeniz lazım
Diğer türlü olmaz
-
konu dışı bir sorum olacak, yeni hat alacağım. hangisinden uyguna alabilirim? bildiğimiz bir kampanya var mı -
Evet bana tt çağrı merkezi 27 sinde gönderirseniz olur dedi..Sadece burda 3 5 günü taahhütsüz fiyattan kullanırsınız..Ama bazı bayiler direkt taahhüt vererek başvuru yapıyormuş..Hem kendi arkadaşlarım hemde burda bazı arkadaşlar direkt taahhütlü açılmış hatları..Başvuru sırasında onu belirtin..
-
Tenezzül ettiklerinde görüşüp hattınızı alırsınız beklemede kalın
yoğunlardır hafta sonu girdi araya
-
Bu seferde yıldızlı günler
tanımlanırsa erken tanımlanmış olur 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X