TT Mobil'den mesaj geliyor hocam, o saat itibariyle sim kartınızı takıp kullanabilirsiniz diye, bana öyle oldu. |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (102. sayfa)

-
-
Benim de başta fazla gösterdi ama gün içinde düzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlaşma tutarları üzerinden değil paket fiyatı üzerinden gösteriyor Emin olmak müşteri hizmetlerine veya herhangi bir bayi üzerinden kontrol ettirebilirsiniz.Bayi herşey yaptığını söyleyebilir siz yinede kontrol ettirin herkes herşeyi bilemeyebiliyor.
İşlemi yaparken tanımlarsalar gerek kalmaz
Onayı dert etmeyin her türlü verilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem öyle ayarlıyor
Sorun yoksa açılır dert etmeyin
Süs olsun diye yazdık onu zaten
Neden olduğunun da açıklaması var zaten
Size ne kadar sürede mesaj geldi hocam? Bana çoktan gelmesi gerekiyordu diye düşünüyorum
Peki 12 aylık taahhütün bir ayı gidiyor mu? Benimde pazartesi taşınacak muhtemel fatura kesimi 27 si olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün açıldı benim. 339 gün taahhüt. Telekom hizmeti kullanan bütün markalarda ayın 26'sında ilk ay kırpılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
11 ay deseler daha iyi olurmuş o zaman.
Başvurduktan 1 gün sonra mesaj geldi hocam, ilk gelen mesajda en geç 4 gün içinde açılacağı yazıyordu, eğer 4 günü geçtiyse bir sıkıntı olabilir, tekrar başvurduğunuz yer ile iletişime geçin bence.
-
1 saat sonra TT hattım açılacak. MH ile görüşürken 180 TL 20 GB olan tarifeyi seçmiştim. Şimdi başvuru tarihi geçti ( 20 aralık )
25 GB 200 TL olan paketi seçebilir miyim ücretsiz şekilde?
-
Uzatıldı hocamquote:
Orijinalden alıntı: phorever1 saat sonra TT hattım açılacak. MH ile görüşürken 180 TL 20 GB olan tarifeyi seçmiştim. Şimdi başvuru tarihi geçti ( 20 aralık )
25 GB 200 TL olan paketi seçebilir miyim ücretsiz şekilde?
Taahhüt tanımlandığında 26 sına kadar ilk ay gidecek
Espresso sifre icin soruyorum aslinda. Webden girince ulasabiliyorum ancak
kontrolü hat almaktansa bu tariferden mi alsak yedek hat için
-
Tmm tarifenmi nasıl değiştirebilirim, 25 gb olanı seçmem lazim
Arama İnternet kullanmıyorsan her ay para vereceksin
20 gb tarife aktif oldu ama soz yazmadım. 25 olana mobil uygulamadan geçilmiyor nasıl geçerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X