Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.237
Cevap
78
Favori
89.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi onlineda faturasız turkcell hattı, vodafone ya da turk telekoma taşısak mevcut kampayadan olur mu?
  • Bu tarifeye taşıma yaptım, hat aktif oldu. Tarife ismi olarak Popüler tarife görünüyor. Söz yazıp onay yazıp gönderdim. Bayi 24 saat içinde düzeleceğini söylüyor, müşteri hizmetleri de benzerini söylüyor. 6 gün sonra da fatura kesilecekmiş ancak güncel faturada da tarife ücretinin tamamı görünüyor

Hattı açılıp benzer durumu yaşayan oldu mu? Teşekkürler

• tuxedo kullanıcısına yanıt

İlk sayfa bilgi var sabredin düzelir taahhüt için fatura kesim gününe kadar zamanınız var

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgi var olur

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Kargo ücretini de taksit taksit mi yansıtıyorlar ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam şeyi sormak istiyorum; Diğer hattımızda Vodafone müşteri hizmetleri zırt pırt arayıp taahhüt yenilemek istedi. 15 Aralıkta bitiyordu ve 4 Aralıkta 240 TL fiyat vererek size özel olduğunu ve daha ucuza bulamayacağımızı söyledi. Resmen kandırdı. Şimdi de taşırsak cayma bedeli çıkar diyorlar bunun çözümü var mıdır? Daha 16 gün olmuş saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 20 Aralık 2024; 21:55:0 >
  • Geri sayım kalkmış sanırım süre uzatılacak.
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Evet hocam

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Vodafone bayisine sordum onlarda da 22 Aralık 2024 tarihine uzamış.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

Nereden baktınız

?

Kaçırdım zaten. Bu gün mahalledeki 2 Telekom bayiside kapalıydı. Online ile de uğraşmak istemedim. İnşallah uzar. Böylece Turkcell taahhütte son aya girmiş olacak.
    Sabah geri sayım vardı burada. Şu an kalkmış.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

Tobiye cayma yazın belli olur

Geçmeye karar verdiyseniz çıkarsa da ödersiniz

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Siz de hemen online başvuruyla Popüler Prime Tarifelere gelin, ayrıcalıklardan özgürce yararlanın!​

Prime da ason tarih yazıyordu şimdi bu yazıyor.

Gece belli olur  

Büyük ihtimal ay sonuna uzayacak. Tahmin ediyordum zaten. Turkcell 25inde fatura kesiliyordu. Geçemezsem üzülürüm.
  • Kurye ücreti 120 tl dediler. 10 ay, 12 tl taksitle faturaya yansıyormus
  • Kampanya uzamış gibi

Fırsatları Kaçırma! 😊

• Kampanya uzadı 22 Aralık son gün

2 gün 2 gün ay sonuna kadar uzatacaklar
  • @krkmz1666 hocam teşekkür ediyorum o kadar ugraşıyorsun burada yazıyorsun. Çabaların taktire şayan.

Ben avmdeki türk telekomdan geçtim. Başvuru işlemi 10 dk sürdü. 2 gün sonra hat açıldı. Tarife filan dogruydu herhangi bir taahüt mesajı göndermedim. Tivubu ve diğer ek paketler için;

prime dijital yazıp 5555 e gönderdim.

Tivibu için bir şifre geldi.

tivibu müşteri hizmetlerini arayıp şifreyi söylüyorsunuz. Paket aktif oluyor. Benim için çok iyi oldu. Evde uydu yok. Canlı tv yi tivibu dan izliyorum.

Sanırım TT de faturalandırma standart tarih. 27.12.202 e kadar 40 gb tanımlanmış.

• S0N3R S kullanıcısına yanıt

Aslında 9-22-26 ve ay sonu kesim tarihleri var ama.

Uzun süredir ayın 26 sını kullanıyor

27 sinde tarife kullanımların yenilenecek

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.