Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.257
Cevap
78
Favori
90.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 GB'da da durum farklı değil.
  • Taahhüt 335 gün olunca kasım ayında bitecek. Düzgün kampanya olmadığı için de kontratsız olan 500 600 lirayı fatura etmeyecekler mi?

• akikara kullanıcısına yanıt

önünde 335 gün varken 335 gün ötesini nasıl görebiliyorsun?

• Mauro99 M kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar geçiş olması lazım ben şubeden başvuru yaptığımda 38 saate geçmişti.
  • 1 hdfta sonra arayıp aciliyeti belirttim aynı gün geldi kurye. Arkadaşlar hatı taktığım gibi mi tarifeye geçecek yoksa başka birşey yapmama gerek var mı ? Ayrıca youtube 3 ay ücretsiz için ne yapmam gerekiyor ?
  • Dijital kurye denen zımbırtı 15 gündür gelmediği için geçiş işlemim iptal edildi yapacağınız işin ta içine edeyim

• Selamlar
    Kurye 3 gün önce geldi, hat da bugün açıldı fakat ilk ay 20 gb hediyesi gelmedi. Acaba kampanyasız mı oldum
    Tahattütler kısmında 1 tane şey var, tahattüt var gözüküyor. Diğer hattımı ay başı taşımıştım onda 3 tane tahattütlü bir şeyler vardı, 20 gb hediye de vardı.
    Güncel fatura 650 tl gözüküyor ama bu düşer herhalde.
    Geç açılınca yan şeyler olmadan asıl tarife ucuz mu oluyor sadece
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgi var okuyabilirsiniz

• Herkese selam. Benim de hattım bu sabah 06.40 da açıldı. 320 tl ye mevcut pakete geçiş yaptım. Umarım pişman olmam. İlk defa ttnet deneyeceğim
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt

Geçtiğin paket değil tarife

İlk defa denediğin ttnet değil TTmobil

• qlidqyi Q kullanıcısına yanıt
    Valla uzun yılardır vodafonedaym tt ye geçiş yaptım. Ben bu güne kadar rezillik çekmişim bunu anladım. Hız 100 altına hiç düşmedi ve telefonun şarjı bile farkedilir derecede arttı. En azından benim bulunduğum bölge için çekimi çok iyi. Tek sıkıntı bu youtube paketine dikkat etmek gerekiyor, bazen paketten yiyor.
  • cmngz kullanıcısına yanıt
    Vf'nin bu şarj olayı yıllardır bitmedi zaten. Ben kullanırken de böyleydi. Belki 10 sene olmuştur hala aynı devam ediyor.
  • İlk fatura geldi. Git gel de aldıkları 30₺ almamışlar benden ilginç
  • mobil uygulamadan bakıyorum fatura kesilmiş peki bunun son ödeme tarihi nerede yazıyor arkadaşlar?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Hemen öde dediğinde görürsünüz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler...

• Bimcell'den geçiş yapmıştım.

"Kayıt ücreti" adı altında 31,07 tl (vergi dahil) ücret eklenmiş faturaya.

Geçiş işlemini yapan görevli hanım, beni ilk başta yanlış tarifeye geçirmişti. Acaba bu durumdan kaynaklı olarak mı bu kayıt ücretini aldılar yoksa faturasız tarifeden geçiş yapan herkesten mi alıyorlar?

Müşteri hizmetlerini aradım, bimcell'den veya pttcell'den geçiş yapanlardan alıyorlarmış. Aynı altyapıyı kullandıkları için.

Ama Vodafone'den veya Turkcell'den geçiş yapanlardan almıyorlarmış. Bu ikisi farklı operatörler olduğu için.

Müşteri hizmetleri böyle söyledi.

Sizden de böyle bir kayıt ücreti alındı mı bimcell'den geçenler?

Yoksa, benim işlemi en başta yanlış yapan hanımın hatası mı oldu yine bu durum?

Bimcell'de 2 ay kaldıktan sonra, tt'ye geçmiştim.

• sea_arwen kullanıcısına yanıt

Bimcell'den geçiş yapmıştım, aynı durumdayız, bizde de faturalara yansıtmışlar.

• Merhaba, ben taahhütlü olarak 260₺’ye faydalanabileceğim için faturasızdan faturalıya geçerek tarifeye kaydoldum. Uygulamadan baktığımda da faturam 260₺ görünüyordu en başta ancak bugün taahütsüz fiyat üzerinden faturalandığını ve gelecek ayın faturasının da aynı fiyatta olduğunu gördüm. Sebebi nedir? Aynısını yaşayan var mı?
    Teşekkürler.
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.