Taahhüt vermemişsiniz sadece yıldızlı günler tanımlanmış . soz yazıp 5555 e yollayın hem hediyeniz hemde taahhütünüz tanımlanır güncel de düşer siz ilk çıktığı günlerde mi geçtiniz ? Bide çıkan faturanızı PDF halini ekleyebilirmisiniZ tarife haklarından birinin tamamını bitirdiniz mi ? |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (113. sayfa)
-
-
Numaranızı kapatmamışsınız silin isterseniz .
Geçmiş aylardan kalan vergi borcunuz eklenmiş .
Soz Yazıp 5555 yollayın sonrasında onaylayın güncel normale döner .
Taahhütlerinde de görünür
vergi kalmadıysa tarife ücreti +vergi gelir
-
Bilgilendirme için teşekkürler mesajı sildim.
Bir sonraki ay kesilecek güncel fatura 260₺’ye düştü. Eski fatura ise hâlâ 590₺. Sms atmakla ilgili bir bilgilendirme tarifeye geçiş yaparken yoktu. Dediğim gibi uygulama üzerinden direkt seçerek geçiş yaptım. Bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı acaba?
Teşekkürler.
-
Orası geçti faturan çıktı düşmez .Çıkan fatura neyse onu ödeyeceksiniz
Size Taaahhütsüz kullanıyorsunuz
söz yazıp 5555 yollayın 12 ay boyunca sabit fiyattan yararlanın diye mesaj gelmiş olması lazım
20 günlük taahhütsüz fiyattan faturan ve 198 Tl eski vergin çıkmış .
ilk sayfada yazılıydı konuya baksaydınız sorsaydınız keşke
Geçiş yaparken taahhütlü seçeneği olduğunu seçtiğinizi ama. Geçiş yaptığımda taahhüt otomatik tanımlanmadığını belirtin .Müşteri hizmetleri belki birşey yapar .
-
Hocam maalesef öyle bir mesaj hiç gelmedi tekrar kontrol ettim. Konuya da bugün faturanın sebebini anlamaya çalışırken denk geldim. İlk başta güncel faturamı kontrol ettiğimde 260₺ yazdığı için de tekrar sorgulamaya ihtiyaç duymamıştım. Şimdilik twitterdan yazdım kayıt açtılar ancak çözemezlerse cimere vs yazmayı düşünüyorum. Ortada ne yazık ki bir kandırmaca var ve yüksek bir meblağ olmasa bile çok rahatsız etti.
-
İlk defa uygulamadan tarifeler kısmından Faturalıya geçiş açıldı .O da size denk geldi .
muhtemelen inceleyip düzeltirler gibime geliyor
İdeallere geçerken sıkıntı olmuyordu .ben her ihtimale karşı görselleride aldım
-
Hiç haberim yoktu, faturasız tarifelerin fiyatları çok geldiği için bakarken rastgele denk gelmiştim düşünmedim hiç böyle olacağını. Yardımlarınız için teşekkürler hocam, iyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HızırBeyBimcell'den geçiş yapmıştım, aynı durumdayız, bizde de faturalara yansıtmışlar.
Beni ilk önce yanlış tarifeye geçirmişlerdi, ondan mı kaynaklı olarak eklediler acaba diye düşünmüştüm.
Değilmiş demekki. Bimcell'den geçen herkese 31 tl "kayıt ücreti" eklemişler.
İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
Rica ederim, fakat şöyle bir düzeltme yapayım " Bimcell'e yeni geçmiş hatlarımıza bu ücret çıktı", 2 yıldır Bimcell'de olan hattımıza bu ücret çıkmadı. Tahminim, 3 aydan kısa süreli git-gel yapan hatlara bu ücreti çıkarıyorlar.
-
155 TL lik paketi almıştım, 170 tl fatura gelmiş, bu telsiz kullanımı vs içinde değil mi turkcell de ayrı gösteriyordu burada yok sanırım
-
Ayrı +15 gelecekti gelmiş
Normal yani -
-
işleyişi bilmeden sallamak ne güzel oluyor değil mi
-
Yoo sallamakla alakası yok. 3 kere müşteri hizmetlerini aradım çözüme kavuşturmuyorlar. 2. Faturamın bu kadar yüksek gelmesini bilmiyorlar. Hesaplamama rağmen 1.faturamın 85 bakiyesini düşmeyince bile bu kadar gelmemesi gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Malamadre Cruzz
Yoo sallamakla alakası yok. 3 kere müşteri hizmetlerini aradım çözüme kavuşturmuyorlar. 2. Faturamın bu kadar yüksek gelmesini bilmiyorlar. Hesaplamama rağmen 1.faturamın 85 bakiyesini düşmeyince bile bu kadar gelmemesi gerekiyor.2.Faturan daha çıkmamış ki neyin gelmesinden bahsediyorsunuz ?
Müşteri hizmetleri güncelde ne eklenmiş görebiliyorlar size söylemeleri lazımdı .
Faturan çıkmış Son gününe kadar çıkan Faturadan düşecekler .Düşmesini istemiyorsan ibana iade alabilirsiniz .
-
1000 dk 250 sms +10 gb+Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 135 TL
Şuan güncel fatura 157 tl görünüyor, niye bu kadar fark var ayrıntıyı göremiyorum. -
"Geçtiğimiz yıl aylık 14,94 TL olan Telsiz Kullanım Ücreti'nin fiyatı yeni yılla birlikte aylık 21,50 TL’ye çıktı." -
Fark olan nedir ?
-
yt uygulamasından ve reklamsız şekilde (premium) izliyorum kotadan düşmüyor hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X