Açılınca kendileri tanımlıyordur parasını da peşin alıyordur . Kısacası bayi kafasına göre fiyat belirliyor . Bu senelerdir böyle . Başka bayiden fiyat almayı deneyin |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) (99. sayfa)
-
-
Benim 3 ayim kalmıştı. 750 tl ödedim.
-
Merhaba, Turkcell den 20gb tarifesine geçiş yaptım, hattım bugün açıldı. Ankaradan yazıyorum. bugün dışarıdayken hiç bir yerde internet çekmedi, hiç bir uygulamaya giriş yapamadım, sunucudan veri alınamadı uyarısı çıktı hep. mobil ayarlarda bir sorun olduğunu düşündüm taki eve gelene kadar, evde mobil veri çalıştı , şu an internet kullanabiliyorum. telefondan yapmam gereken bir ayarmı vardır yoksa türk telekom kalitesi bu kadarmı anlamadım. konuşmada problem yok, sorun sadece internette
-
@krkmz1666 bugün numara taşıma ile bu tarifelere online başvurulsa yetişir mi, bir sorun çıkar mı? Turkcell faturalıdan geçiş olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asalih -- 20 Aralık 2024; 17:43:17 > -
İlk sayfada gerekli bilgi var bakabilirsiniz
-
Aramalarını mı beklemem gerekiyor, bugün aramazlarsa başvuru olmaz mı? -
Vodafonedan limitsiz 40 a geçtim Türk Telekom’daki Ankara için konuşuyorum çekim gücü çok daha iyi ve telefonda şarjım çok daha iyi gitmeye başladı Vodafone da az çektiği için şebeke kullanımlarında şarjı hızlı bitiyordu 320 tl lik fiyatla 650 tl cayma bedeli gözüme bile gözükmedi -
N’aptınız ki kim ne için arayacak ?
-
Online başvuru, numara taşıma için -
kampanya Süresi içinde başvurunuzu yapmış olmanız yeterli
Gerisi zamanla hallolur
-
Kampanya uzamaz dimi bugün kesin son günü -
O iş hiç belli olmaz..Türkcell dün sondu..Akşam üzeri yine başlattılar...
-
Yarın Bi bakmışsın ay sonuna kadar devam ediyor
-
Mağazadan alsak kartı kurye ücrwti olmadan alabilir miyiz, mağazalar başvuru alıyor mu? -
Kurye hattı başkasına teslim edebilir mi?
-
Açıl mağaza bulmanız lazım avm şehir merkezlerinde açık yerler vardır
-
Kimlik doğrulaması yapacak zannetmiyorum vereceğini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X