Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) (97. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 27 Misafir (8 Mobil) - 26 Masaüstü13 Mobil
5 sn
2.029
Cevap
79
Favori
78.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturan çıktığında tekrar bak bakalım kaliteli müşteri hizmetlerinin dedikleri tutmuyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben Turkcell i savunmuyorum keza babamın firması değil. Yanlış yapmış da olabilirim ama gülünecek kadar da bisey değil.
  • Turkcell faturasız yıllık paket yaptığım bir hat vardı,
    Vergisini hiç ödemedim,.
    Dün 3gb tarifeye başvuru yaptım ve bu gece 20 Aralık taşınacağı smsi gelmişti.
    Fakat turkcell hattın tam 12 ayı dün dolmuş. Aramaya kapanmış. Fakat taşınacak smsi önceden gelmişti.
    Bu hattın taşınmama durumu olurmu?
  • yaki_55 Y kullanıcısına yanıt

Çıkacak caymaya bedeline gülmüştür Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) 

• MUTAF kullanıcısına yanıt

Olmaz taşınır

uygulamasından aktif sürenize bakabilirsiniz

• Hayırlı olsun şimdi aradım sağ olsunlar yardımcı oldular. 230 tl prime pakete geçtim 255 tlye tekabül ediyor. (kargo ve vergiler ) @krkmz1666 çok sağ olun siz olmasanız bu tarifeden haberimiz olmayacaktı :) Turkcell yam yamından kurtulduk

Üstat konudan bağımsız bir sorum olacak. Yıldızlı günlere geçen sene taahhüt vermiştim. Sizin tavsiyenizle (hesap kesimine bir kaç gün vardı) mesajı 2 gün sonra attım. 365 gün faydalanalım diye. Aşağıdaki tablo çıktı. 2 ayrı taahhüt süresi. Son bir ay da eksta bir faturayla karşılaşma ihtimalim varmıdır sizce.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son)

• engin576 kullanıcısına yanıt

Ocak 27 den sonra karşılaşmazsın

Yıldız günler geçince başlamış tarife taahhütün yeni Fatura döneminde

• Bu akşam istanbul/fatih tt mobil bayii ne yeni hat almaya gittim, tivibu olmadan hat vermedi!
    ( ilgili yerlere bildirim yapıldı!)
    Fatih müdürlüğünden yeni hat 10 dk da alındı

Edit: hat yanında tivibu da satmak istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 19 Aralık 2024; 23:57:27 >
  • Aşım yapanlar faturada aşım ücreti görünce görür Türk Telekom'un kalitesini. Paketin %100'ünü rahatça kullanamıyorsunuz. Paketlerin durma özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 19 Aralık 2024; 22:43:25 >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Sıfır hat vergiler vs toplam masrafı ne oldu ?
  • man utd kullanıcısına yanıt
    400 oiv
    179 trü
    + tkü…( 2025’de zamlanacak)

579/12 eşit taksitte
    Tkü
    320 tarife aylık ücreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 19 Aralık 2024; 22:57:0 >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Herkesi kendi gibi sanan daha paket, tarife kavramını öğrenemeyen zat yargı dağıtmaya gelmiş koYıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) nuya

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Aylık 20 ₺ karşılığı tarifeye ek KONTROL SENDE paketi alabilirsiniz.

Bugun arama yapamıyor hat. Pasife düşmüş..

Fakat turkcell, Türk Telekoma taşıma için onay vermiş.. Tl bakiye de yükleyemedim bu son dkya kalınca..

(anne hattı)

• quote:

Orijinalden alıntı: inceprivate1

Nasıl düzeltirdiniz arayarak mı?

Benim durumum şöyleydi: bana tarifeyi tanımlamışlar fakat yıldızlı günler kapsamında olmadığı için indirim yapmamışlar.

Bu durumu düzeltmek için önce müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdım, sonra online işlemlerden kendim şikayet oluşturdum.

2 gün sonra, indirim yapmışlar, mesaj geldi telefona.

Müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdim, düzeltmişler.

Benim bu tarifeye geçmem, kendi yaptıkları hatalar yüzünden oldukça meşakkatli oldu. (2 kez yanlışlık yapıldı ve hattım 3 gün kapalı kaldı)

İnşallah siz kolaylıkla halledersiniz.

Bimcell'den geçiş yapmıştım, hattımda 150 tl vardı (faturasız tarife olduğu için ön ödemeli olarak yüklemiştim bim marketten).

Şimdi telekom'a faturalı tarifeye geçtiğim için, çıkacak ilk faturamda, bakiyemde bulunan bu 150 tl düşer mi?

Müşteri hizmetlerinden farklı cevaplar gelince muallakta kaldım.

Bir de, hediye 20 gb internet bittikten sonra, bizim sosyal medya (youtube, instagram vs) kullanımlarımız 40 gb'den mi düşecek?

Hani, sınırsız sosyal medya diyor ya tarifede, onun için sordum.

• sea_arwen kullanıcısına yanıt
    Hediye 20gb bittikten sonra 40gb den düşerse bu sınırsız olmaz ki yani düşmeyecek.
  • TT'ye başvuru yapmıştım bugün geldiler kimlik, selfie vb. işlemi tamamlandı. Turkcell'in hoşgeldin hediyesi olarak verdiği 2 gb internet ile idare ediyorum kaç gündür :) Tahminen yarın geçiş saati için SMS gelir. Uzun bile sürüyor geçiş işlemleri

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.