Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: carso , kaiserx , kaiserx , Çenko Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
2.014
Cevap
80
Favori
77.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ücretsiz seçenek olarak;

Servis İşlemleri > Tüm Servisler > Fatura ve Ödeme Servisleri > Fatura Üst Sınır bilgilendirmesi tanımlayabilirsiniz. Durdurmaz ama bilginiz olur.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( 22 Aralık Son)
  • cmngz kullanıcısına yanıt

Evet, haklısınız. Mantıken öyle olması lazım.

Hediye 20 gb internet bittikten sonra, tarifenin internet kullanımının nasıl işlediğini göreceğiz bakalım..

• Bu saat itibariyle akrabamın hattını taşındı ama SOZ yazıp 5555 e gönderdiğimde işlem şuan gerçekleştirilemiyor diyor aynı sorunu yaşayan varmı düzelirmi
  • bykutluay kullanıcısına yanıt

telekomda gece 12-2 arası bazı işlemlerde sistem hata veriyor , gerceklestirilemiyor diyor. ilerleyen saatlerde deneyin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

E-devletten baktım ama göremedim.

Faturanın çıkmasını bekliyorum, sizin de dediğiniz gibi belki faturadan düşerler.

Evet, hediye internet bittikten sonra göreceğiz tarifenin internet işleyişi nasıl olacak.

Ben kendi adıma, ilk faturamın çıkmasını bekliyorum öncelikle.

Geçiş işlemlerinde, kendilerinden kaynaklı 2 kez hata yaptıkları ve beni mağdur ettikleri için (3 gün hattım kapalı kaldı ve düzeltilmesi için, hem işlemin yapıldığı türk telekom bölge müdürlüğü'nde hem de müşteri hizmetlerinde bayağı uğraştım) faturada da bir saçmalık yapacaklar mı diye bekliyorum açıkçası.

İnşallah fatura kesiminde hata yapmazlar. Yıldım resmen. :((

• gollum2 kullanıcısına yanıt

Hallettim hocam teşekkürler

• Vodafone dan taşıdım.

Evde çekim sorunu olmasına rağmen (bazı odalarda konuşamama) kısa kullanım tecrübeme göre (şimdilik) genel anlamda oldukça memnun kaldım.

Hele ki 12 ay ücretsiz tivi bu go gerçekten çok iyi geldi.

Sürekli Telefonda İnternet üzerinden radyo dinlerim. Yürürken kulaklık arabada iken bluetooth bağlantısı ile. Henüz şehirler arası yol da denedim ama şehiri içi ve ilçelerde çok başarılı idi İnternet bağlantısı.

Numara taşırken tt mobil in başarısı / verimliliği den daha çok Vodafone kizginligimdan taşıdım ancak sonuç güzel oldu..
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Fazla vaktim yok maalesef, birkaç gün sonra ülkede olmayacağım, yurt dışında kısa kodlu numaralara maalesef sms atılamıyor. Bu sebeple en kısa sürede tüm hatların tarife işlerini halletmem gerekiyor

Faturasız da taşıdım bir tane. Ona paket yapacağım, ek olarak BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB yazıp 5555'e mesaj atıyorum ama servis hatası alıyorum

Konu için ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

• 1 hat taşıdım 1 hat satın aldım , ilginçtir ikisi de taahhüt verilmiş şekilde açıldı.
  • sea_arwen kullanıcısına yanıt

Biz belkilerle falan çalışmıyoruz

İşleyiş neyse onu yazıyorum

Son tarifenize ne zaman geçtiyseniz o tarifeden Faturanız çıkar 28 i akşamı belli olur muhtemelen

• tuxedo kullanıcısına yanıt

Siz işinize gücünüze bakın zaten düzelir.

Yapmanız gereken birşey yok

• man utd kullanıcısına yanıt

İlginç olan birşey yok işlemi yapana bağlı 1 durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aramis327

Merhaba iki hat taşıdık türk telekoma 2 ayrı bayiden benim geçtiğim yerde mh SOZ ONAY yazmayı unutmayın yoksa taahhüt tanımlanmaz yüksek fatura çıkar demişti iki hatta da geçiş olduktan sonra SOZ yazp yolladık biri ONAY istedi diğerine tanımlı taahhütünüz bulunmaktadır mesajı geldi bir hata olmasın ONAY mesajı yollamamış olduk bir hatta

Bu şekilde mesaj alan oldu mu?
    Geçiş aşamasında geçiş yapacağınız hatta taahhüt tanımlanması için onayı SMS geliyor, sizde vermişsiniz. Diğerinde taahhütlü açmamış, size bırakmış. SOZ 5555 yazıp göndermelisiniz. Gelen mesaj ONAY olacak EVET seçeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.