< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (104. sayfa)

-
-
-
26 sına kadar yapmak istediğiniz olursa 20 gb parası ile gün bazlı fatura ödersiniz
27 sinden itibaren cezai bedel çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Dediğiniz daha mantıklı hattım açıldıktan sonra 3 - 5 günü taahhütsüz kullanmayı düşünüyorum Aralık ayının 27 sine kadar. Taahhüdün Kasım yerine Aralık ayında son bulması , seneye yine avantaj sağlayabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazar günü bayiler açık mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cuma günü hattım açıldı. vodafonedan taşıdım cayma bedeli faturası ne zaman kesilir?
-
Merkezi yerler avm deki yerler açık oluyor
Muhtemelen bu gece 00 da
Bayide taşıma yaparsan taahhüt onayını yapmamaları gerektiğini söylemen lazım. Kendileri yapıyorlar
Hocam merhaba.
Varsayım üzerine konuşarak bir sorum olacaktı.
Yarın vodafone faturasız hatta taşıma işlemi başlatsam,yıldızlı günler tarifesi de ylbaşına kadar uzatılırsa,kaç gün içerisinde bu işlemler biter ?
Özellikle vodafone kullanmak istemiyorum.
Halihazırda kullandığım teknosacell de herhangi bir taahhüdüm de yok.
Olabilecek en hızlı,en az cezai ödemeyle bu işi bitirmek istiyorum yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar uzatacaklarına bağlı ya da uzayacak mı?.
Gidipte dönmek var
Uzadığını varsayarsan en ucuz olana yada Faturasıza taşınıp geleceksin
Gidipte dönmemek var kampanya uzamazsa. Vodafone de kullanılabilecek tarifeye geçin
Kendi hattım vodafone.
Çekim kalitesi ve şarjı çok tüketmesinden dolayı bulaşmak istemiyorum yine.
Diğer hattımı annem kullanıyor.
Aslında v yaşam tarifesine geçmek istiyordum ama hangi şubeye gitsem bu tarife sonlandırıldı,saat alacaksınız vs. gibi bahaneler öne sürüyorlar.
M.h. de yardımcı olmuyor.
Sizde haklısınız,son çare yine vodafone'a kalacağım gibi.
Hocam hattım bugün itibariyle açıldı. Taahhüt verilmiş şekilde herşey normal görünüyor ancak 3 ay Youtube için verilen hediye linkine giriş yapınca ücretli üyelik istiyor. Şu an kullandığım email adresiyle premium daha önce almadım. Başka email ile denedim sonuç aynı.
Merhaba, Hattım yarın açılacak. 1 ay taahüt süresinden yememek adına fatura kesim tarihine kadar bekleyip daha sonra taahhüt yapsam indirimli fiyatlardan faydalanabilirmiyim.
-
Bu kampanya ne zamana kadar bilen var mı ? Turkcelldeyim 48 gün kalmış 18 gün sonra başka operatöre geçersen cayma bedeli ödemem sanırım değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone da cayma bedelim dün gece bitti tam bir ay var tarfemin yenilenmesine. Ttkom a internetten başvuru yapılır mı? Bayiye gitmeden halledebilir miyim? Başvuru ücreti falan var mı operatör değişikliğinde?
Yapabilirsiniz tabiki..Ama TT simkartı kuryeyle gönderdiğinde 120 lira ücret alıyor..Onuda 10 takside bölüyor web sitesinde yazıyor..Bayiye giderseniz onu ödemezsiniz..
Belki yarın belki yarından da yakın olabilir son günü..Sitesinde sayaç var..Normalde Cuma sondu..Ama 2 günlüğüne uzattılar..Sonrası meçhul..Evet 18 gün sonra geçerseniz ödemezsiniz..Ama en iyi ihtimalle yıl sonuna kadar uzatılsa oda 9 gün yapar..Taşıması etmesi 13 gün olsun..Yani herhalde o cayma bedelini ödersiniz..
Peki bayiye gittiğimde geçiş hemen olur mu? Sim kartı bayiden mi alıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X