Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.331
Cevap
73
Favori
97.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 gün taahhüt var cayma bedelini sordum 3500 TL dediler ben yarışmadan ayrılıyorum kalanlara başarılar 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam 2-3 günlük yeni telekom hattı var taahüt yapılmış şekilde. cayma bedeli çıkarmı? Fatura henüz kesilmedi taahüt olarak mesaj atınca gelen yanıtlarda tutar olarak hiçbirşey yazmıyor

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 21 Aralık 2024; 20:44:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt

26 sına kadar yapmak istediğiniz olursa 20 gb parası ile gün bazlı fatura ödersiniz

27 sinden itibaren cezai bedel çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Dediğiniz daha mantıklı hattım açıldıktan sonra 3 - 5 günü taahhütsüz kullanmayı düşünüyorum Aralık ayının 27 sine kadar. Taahhüdün Kasım yerine Aralık ayında son bulması , seneye yine avantaj sağlayabilir.

• Pazar günü bayiler açık mı?

• cuma günü hattım açıldı. vodafonedan taşıdım cayma bedeli faturası ne zaman kesilir?

• Yardimci65 kullanıcısına yanıt

Merkezi yerler avm deki yerler açık oluyor

• anilzi A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu gece 00 da

• LittleTalk kullanıcısına yanıt
    Bayide taşıma yaparsan taahhüt onayını yapmamaları gerektiğini söylemen lazım. Kendileri yapıyorlar

Hocam merhaba.
    Varsayım üzerine konuşarak bir sorum olacaktı.
    Yarın vodafone faturasız hatta taşıma işlemi başlatsam,yıldızlı günler tarifesi de ylbaşına kadar uzatılırsa,kaç gün içerisinde bu işlemler biter ?
    Özellikle vodafone kullanmak istemiyorum.
    Halihazırda kullandığım teknosacell de herhangi bir taahhüdüm de yok.
    Olabilecek en hızlı,en az cezai ödemeyle bu işi bitirmek istiyorum yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt

Ne kadar uzatacaklarına bağlı ya da uzayacak mı?.

Gidipte dönmek var

Uzadığını varsayarsan en ucuz olana yada Faturasıza taşınıp geleceksin

Gidipte dönmemek var kampanya uzamazsa. Vodafone de kullanılabilecek tarifeye geçin

Kendi hattım vodafone.
    Çekim kalitesi ve şarjı çok tüketmesinden dolayı bulaşmak istemiyorum yine.
    Diğer hattımı annem kullanıyor.
    Aslında v yaşam tarifesine geçmek istiyordum ama hangi şubeye gitsem bu tarife sonlandırıldı,saat alacaksınız vs. gibi bahaneler öne sürüyorlar.
    M.h. de yardımcı olmuyor.
    Sizde haklısınız,son çare yine vodafone'a kalacağım gibi.

Hocam hattım bugün itibariyle açıldı. Taahhüt verilmiş şekilde herşey normal görünüyor ancak 3 ay Youtube için verilen hediye linkine giriş yapınca ücretli üyelik istiyor. Şu an kullandığım email adresiyle premium daha önce almadım. Başka email ile denedim sonuç aynı.

• Merhaba, Hattım yarın açılacak. 1 ay taahüt süresinden yememek adına fatura kesim tarihine kadar bekleyip daha sonra taahhüt yapsam indirimli fiyatlardan faydalanabilirmiyim.

• Bu kampanya ne zamana kadar bilen var mı ? Turkcelldeyim 48 gün kalmış 18 gün sonra başka operatöre geçersen cayma bedeli ödemem sanırım değil mi ?

• Vodafone da cayma bedelim dün gece bitti tam bir ay var tarfemin yenilenmesine. Ttkom a internetten başvuru yapılır mı? Bayiye gitmeden halledebilir miyim? Başvuru ücreti falan var mı operatör değişikliğinde?

• slickman S kullanıcısına yanıt

Yapabilirsiniz tabiki..Ama TT simkartı kuryeyle gönderdiğinde 120 lira ücret alıyor..Onuda 10 takside bölüyor web sitesinde yazıyor..Bayiye giderseniz onu ödemezsiniz..

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Belki yarın belki yarından da yakın olabilir son günü..Sitesinde sayaç var..Normalde Cuma sondu..Ama 2 günlüğüne uzattılar..Sonrası meçhul..Evet 18 gün sonra geçerseniz ödemezsiniz..Ama en iyi ihtimalle yıl sonuna kadar uzatılsa oda 9 gün yapar..Taşıması etmesi 13 gün olsun..Yani herhalde o cayma bedelini ödersiniz..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Peki bayiye gittiğimde geçiş hemen olur mu? Sim kartı bayiden mi alıyoruz

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.