Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
76
Favori
95.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell e geçtikten sonra tekrar Telekom’a geçiş yapmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceruser A kullanıcısına yanıt

Ne kadardır hangi operatör ve tarifedesiniz Fatura kesim tarihiniz nedir

• Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
    Yarın Türk Telekom’a geçiş yapmak için geçiş yaptığım Türkcell’in sözleşmedeki cayma bedeli bilgileri

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

İlk mesajda detaylı yazmıştım oradan hepsini görebilirsiniz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Beyefendi bende onu soruyorum.

Tahattut tanimlanmadiysa, arayup yaptirayim mi diye soruyorum. Birde 10gb az geldi, 15gb a gecirebilirler mi acaba.

• aceruser A kullanıcısına yanıt

ilk mesajı konuşmuştuk

(Müşteri hizmetlerine bağlandım ilk ay olduğu için cayma bedeli görünmüyor şu anda ancak büyük ihtimal Türk Telekom kullanılan gün sayısı ile taahhütsüz fiyatın günlük bedelini ve ilk ay hediye 20GB fiyatını talep eder diye gördüm

)

ben bu mesajı ne için yazdınız diye sormuştum

• Fztfztfzt F kullanıcısına yanıt

Beyefendi hattınız yeni açılmış az sabredin işte tanımlandıysa uygulamada görünecek Buda hemen anında belli olmuyor bi kaç saat içinde görünecek

sabredemiyorsanıZ arayın sorun yada mesaj atın

• Bugün türkcell den türk telekom a geçiş yaptim 4 gün icinde açılacakmış. İnşallah pisman olmam turk telekom nasil ceker mi internet hizi nasil bilmiyorum. Turkcell 1.5 ay önce taahhut yenilemistim kampanyalari görünce gecis yapayim dedim türkcell 10 gb 250 tl idi türk telekom 10 gb 135 tl. 255 tl cayma bedeli çıkıyor ayda 115 tl daha kârlı tt. 115*12:1380 tl 1380-255:1125 tl daha kârlı oluyor bu geçiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar herkese. Özellikle korkmaz hocam senden cevap bekliyorum. Hos paket faturasız kullanıyorum bugün 28. Gün 22.05 de bitiyor. Dün müşteri hizmetlerini aradım 30 gün faturasızda dolmadan bu yeni çıkan tarifelere geçişiniz oluyor dedi. 30 gün dolmadan geçersem bir sıkıntı olur mu ? Veya 30 günü doldurmadan geçen var mıdır ?

• Türk telekom abonesiydim Turkcelle geçtim ancak Türk telekomun yeni tarifeleri daha cazip geldi tekrar geçebiliyor muyum hat Turkcell olarak bugün açıldı. Birkaç gün için cayma bedeli çıkar mı Turkcellde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 6 Aralık 2024; 21:21:35 >
  • unfortunately kullanıcısına yanıt
    Mrb bende vodafondan turkcelle gecmistim bugun acildi direk kampanya iptali yaptim ilk gün olduğu icin cayma cikmaz dedi musteri hizmetleri. Sonra turktelekoma gecis basvurusu yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil.sahin -- 6 Aralık 2024; 21:24:11 >
  • Arkadaşlar vodafonedayım bir hafta olmadı geçeli bu tarifelerden birine geçiş yapmak istiyorum ancak cayma bedeli çıkıyor. Cayma bedeli ödemeden geçmenin bir yolu var mı

• mstf196 M kullanıcısına yanıt

Benim de aynı hocam 200 lira cayma çıkıyor o yüzden vazgeçtim

• 25gb+5gb olan prime tarifesinde espresso lab avantaji var midir dostlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun vadeye bakınca cayma bedeli ödeyip geçmekte mantıklı ama ödememenim bir yolu var mı acaba

• Archmeister kullanıcısına yanıt

Şuan için var hocam. Şuan için dememin iki nedeni var birincisi kampanya yıl sonu bitecek gibi görünüyor (uzatabilirler ya da sonlandırabilirler) ikincisi de Türk telekom geçen sene 20+5 gb olan prime aboneleri kafasına göre prime abonelikten çıkardı. Sırf prime için geçiyorsanız durduk yere böyle bir sürpriz yapabilirler.

Bazı abonelere ilk 30 gün cayma bedeli yansıtmadıklarını söylüyorlar tobiden böyle bir yanıt alırsanız ekran görüntüsü alın faturaya itiraz edersiniz

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    İtiraz btk ya mı yapılıyor hocam

• Bizim büyükleri bimcell den türk telekom a geçirdim şubeden hallettiler direk. Hat direk açıldı hiç beklemeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali213 -- 6 Aralık 2024; 22:52:55 >

Operatöre başvurursunuz hocam ordan dönüş gelir olmadı btk ya yazarsınız

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.