< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (63. sayfa)
-
-
Bimcell'den bir hattımı Popüler Prime 40GB Tarifesine geçiş yaptım, hat 5 dakika içinde taşındı/aktif oldu. Gerekli taahhütleri verdik, sorunsuz kullanıyorum. (Bayii işlemi -Faturasız hattan geçiş- kısmından yaptı)
Diğer hatları da bir iki güne tekrar Telekoma taşıyacağım. Yıllık sabit fiyat olması büyük avantaj.
@krkmz1666 Konu ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler.
@effect68 Bilginize
-
Geri sayımı başlatmışlar, anlık Kampanyanın Bitişine 6 Gün 22 Saat 6 Dakika Kaldı
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/populer-3gb-tarifesi2
-
Son tarihlerde verilen gün kabul ediliyor yani 20 aralık
Ama burada geri sayım sayacı 19 da bitiyor diye hesapladım kesin bilgi alınca güncellerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoğunluktan işlemi geç girmiş olabilirler
Süre standart süre
Yok 48 saati bulmadı yani 😃 yeni alınan bimcell hatlarda 3 ay dolmadan tt ye geçiş yapılabiliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konunun başlığında yazıyor
Yapabilen Bayi bulursanız yaparsınız
Kampanyadan yararlanmak adına turk telekomdan türkcelle geçtim. Hattım bu sabah aktif oldu, türk telekoma bugün geçiş yapabilir miyim? 24 saat geçmelimiydi hatırlamıyorum.
bende aynısını yaptım öğlen gibi olucak hemen geçeceğim sonrasında böyle sonuçta memnun kalmayınca kalmak zorunlu olabilir mi sizce :)
-
İlk sayfada bilgisi var
yaparsınız
-
Merhab arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
2 gün önce vodafondan türktelekoum 10gb lık tarifesine geçtim.
bugün aktif oldu hat.
Ama pişman oldum 20 gb ye geçmediğime. Şimdi 20 gb 155 TL olana geçebilir miyim acaba ?
-
20 gb 155 tl nerde hocam? 180 tl değil miydi?
-
Takip
işte burada.
1000 dk 250 sms +3gb. +Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 100 TL
1000 dk 250 sms +6gb +Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 115 TL
1000 dk 250 sms +10 gb+Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 135 TL
1000 dk 250 sms +15gb +Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 155 TL
-
Link var mı atalım yakınımıza
30 Gün geçmesi lazım .Geçiş aynı fiyattan olur mu müşteri hizmetlerinden teyit alabilirsiniz .
-
Youtube premium hediyesini nasıl kullanıcaz acaba?
YOUTUBE yazıp 5555 Yolluyorsunuz
Gelen adresten daha önce ücretsiz üyelik almadığınız hesapla üye oluyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X