Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.298
Cevap
77
Favori
94.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim hali hazırda tivibu go süper paketim var. Bunu üstüne ekleyebilir miyim acaba. 24 olur mu o şekilde. Bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Telekom hattım kesildi ve Turkcell açıldı hemen geçişi yaptım ama tarife bilgisinde böyle yazıyor sizinkide böyle mi
    Popüler Primer 30 GB prime tarife değildir diyor popüler 40 GB prime mış :)
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ustam nasıl oluyor . anlatabilir misiniz ?

sms felan gondermek gerekiyor mu ?

• carso kullanıcısına yanıt

Nerede Prime tarifesi değildir diyor?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Popüler Prime 30 GB diyor prime değilmiş yani avantajını vermiyor dedi 40Gb olan Primedır diye bilgi verdi:) o yüzden güldüm tarife açıklaması 25+25 GB yazıyor o yüzden yazdım sizde de böyle mi diye bana garip geldi adı başka içerik başka gelmiş.

Ben 30 GB istiyorum dedim tamam dedi ama içerikte böyle yazıyor adı ve fiyatı tutuyor....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Hocam bende de yaklaşık 10 aylık bir tivibu go süper paket aboneliği var şu an. Bu kampanyadan gelen kod ile aynı üyeliğe 12 ay daha ekletebilir miyim acaba bilginiz var mı

Hocam merhaba, yeni hat için başvuru yapsak,süreç nasıl işliyor ve fiyat hakkında bilginiz var mı ? İlk sayfada bulamadım.

• Merhaba arkadaşlar 10gb 135 tl olan pakete hattımı taşıdım yanliz bayideki bayan söz yazıp 5555 daha sonra Onay yazıp 5555 e gondermemi söyledi hat açılınca söz yazıp 5555 e gönderdim sonrada Onay yazıp 5555 e gönderdim ama farketmemisin 5555 den 12 fatura döneminde tarifede kalmam sözünüze 410 tl yerine 225 tl yararlanmak için Onay yazıp cevaplayın diye mesaj gelmiş haliyle onu onaylamış oldum başına böyle bisey gelen oldumu acaba ne yapmam lazım musteri hizmetlerinede bağlanamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 gb prime paketine vodafonedan transfer oldum. Hiçbir hediye kodu smsle gelmedi. Ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfista -- 13 Aralık 2024; 19:4:25 >
  • carso kullanıcısına yanıt

Kimdedi size peki vermediğini tarife detaylarını gösterseydiniz Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• crazy0067 C kullanıcısına yanıt

Taşıdığınız paket değil tarife bu arada

Müşteri hizmetlerine ulaşmak yerine ilk sayfaya bakıp öğrenebilirsiniz Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• Negan kullanıcısına yanıt

Süreç aynı numaranızı seçip hattınızı alıyorsun

Tarife fiyatına ek faturanda yeni hat vergilerini ödeyeceksiniz

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)www.turktelekom.com.tr
    Faturalı ve Faturasız Hat Vergileri Hakkında Bilgi | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-mobil/faturali-ve-faturasiz-hat-vergileri

• alfista A kullanıcısına yanıt

Prime Ayrıcalık,

YouTube ,

PRİME DİJİTAL yazıp 5555​'e gönder​

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Bu kadar yükselmeden önce gösterilen reklamların farklı bir server/URL üzerinden yayınlanması sebebiyle sosyal medya kullanımından ayırt etmenin teknik olarak imkansız olduğu gibi bir ihtimali göz önünde bulundurmayı düşündünüz mü?

Mesela ben kesin böyledir diyemediğim için size cevaben üst perdeden konuşamıyorum. İhtimalleri göz önünde bulundurup sonradan utanacağım bir şey söylememeye çalışıyorum.

Reis ilk sayfada sadece söz yazıp 5555 gönderilmesi gerektiği yazıyor onda sıkıntı yok ama bayiden bayan hem söz hemde Onay yazıp 5555 e gondermem gerektiğini söyledi bende haliyle onun dediğini yaptım yanliz 225 lirayla ilgili mesaja Onay vermiş gibi oldum herkestemi böyle nasıl bir yol izlemeliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Prime ayrıcalık hatalı kod diyor bu ne koduydu hocam?

youtube ve prime dijital kodundan dün faydalandım tivibu go ve youtube için ama bu prime ayrıcalık kodunu ilk defa gördüm.

• crazy0067 C kullanıcısına yanıt

İlk sayfayı lütfen detaylıca okuyun atladığınız nokta var Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

eski prime tarifelerinde olabilir

24 ay tivibu go falan veriyordu

eski tarfienin o büyük ihtimalle yenisinde PRIME DIJITAL 5555 12 ay tivibu go süper veriyor bilginize.

Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.