Yaparlar bayiye söyleyin dilekçe yazsın Yanaşmıyorsa Btk ya yazın bayinin hatası yüzünden hatalı tarife ye geçişim oldu deyin düzeltirler Konuda sizin gibi biri daha vardı düzeltildi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (67. sayfa)
-
-
Valla geçebilen geçsin, fiyatlar çok iyi.
Vodafone Mayıs'a kadar sözleşmem olmasa mutlaka geçerdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar prime olan tarifeler hangileri ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En ucuzu 230TL 25+5GB olan. Onun üstündeki tarifeler de komple prime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradım geçiş yapılabiliyordu bayi yanlış yönlendirmiş dedi ama iptal için geçiş yapılan operatörün aranması gerekiyor dedi hat aktif olunca kullanmadan hemen türk telekoma geçiş yapalım dedim 6 gün var sanırım yetişir.
teşekkürler kendi hattım olsa yapardım dediğiniz gibi. kullanacak olan neyse bu da yeter dedi ben de bir şey demedim artık.
Konuda zaten yazıyordu
tarife detaylarını okusanız yeterliydi
Yetişir 20 sine kadar zamanınız var
Müşteri hizmetlerini aradım biz geçiş yapamıyoruz bayi den yapabilirsiniz dedi.bimcell için
Babam buraya üye değil ben biliyorum zaten burda da okudum. Ama bayi net konuşunca ikna olmuş. Neyse hat açılsın geçiş yaparız tekrar umarım cayma çıkarmazlar
Üstad bişey soracaktım. Tt'dan faturasız yeni hat aldık 1 ay önce. 3gün önce vodafonenin kampanyasına geçiş yapmak adına hattı taşıma başvurusu yaptım online. Kurye geldi her şeyi ayarladık kartı verdi. 2.3 güne açılır dedi.
2 gün sonra telekom aradı ve 90 günü doldurmadığınız için geçiş yapamazsınız başvurunuzu onaylamadık dediler. Bunu aşmanın çaresi yok mu? Bayiye gitsek onlar yapar mı? Yoksa her türlü 90gün beklemek mi gerek?
Bugün TT'den Turkcell'e taşıdığım hattım açıldı , tekrardan türk Telekoma geçiş talebinde bulundum 40 GB olan pakete. bakalım 31 TL harici başka ücret kesilecek mi? 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscangok -- 13 Aralık 2024; 22:43:1 >
Bugün Telekom bayisine gittim. 320 TL olan 40gb + ssm paketini tek başına veremiyoruz dedi tivibu satmaya çalıştı yanında. Israr ettim kağıtta reklam var nerde tivibu diyorum yok olmaz veremiyoruz diyor başka 500-600 lük paketler vae tivibusuz onları alın diyor. Tartışmadan ayrıldım yarın başka bayilere gidicem onlar da vermezse hepsini şikayet edeceğim gıcık oldum.
Yeni hatlarda 90 gün süre var. Btk kararı bu aşım TürkTelekoma kalmış. Bayilik bir durum yok
Aşımı TürkTelekom a kalmış
Vodafone delmiş mesela yeni hatta 90 gün dolmadan izin vermiş
Burada bayide olmayan bilgiler var
İlk ay hediye İnternet parası ve kullanılan gün ücreti gelir
Doğru demiş
Paket değil Tarife yanlız. 08 Kuruşu da var onuda ekle
31.08TL
Ticaret yapmaya çalışmış işleri kesatsa başka özellikle işlek yer tercih edin hepsinde var bu zamanında Turkcell de yaşamış şikayet ettim işlemleri için özür dileryerek yapmışlardı sizde başka bayide yapın belli onun karakteri para kazanmasın böyleleri
Direk Btk dan şikayet kaydı açın derim
yada hızlı sonuç için Aceleniz yoksa Twitter destekten Bayi adı ile beraber yazın kendinizi davet ettirip taşımayı o bayinin yapmasını isteyin. Bayiden sizi arayıp taşımayı yapsınlar
Bu konumda örnek olsun tecrübeniz olur
https://forum.donanimhaber.com/turkcel-bayisinin-numara-tasimada-pesin-ucret-istemesi--159372218
Buradaki olayın aynısını bir kaç yıl önce Vodafone bayisinde yaşadım. İnatla başvuru anında faturasız paket parası istiyordu benden. Vodafone müş. hiz. e şikayet etmiştim ama umurlarında olduğunu zannetmiyorum.
Şimdi de aynısını mobil imzalı 128 kb simkart için yaşadım. Tt bayisi mobil imza destekli sim kart için 250 tl ücret talep ediyor. Ama hiçbir yerde böyle bir ücretten bahsedilmiyor. Muhtemelen kendi kafalarına göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X