Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
76
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popüler Prime 30 GB geçenler olduysa maile gelen kısmı atabilir misiniz? Bende bölye yazıyor sizde de böyle mi Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halihazırda Türk Telekom kullanıp Türk Telekom'un bu güzel fırsatlı tarifelerinden faydalanamayan arkadaşlar bir çözüm var mı diye soruyor Türk Telekom'da çözüm yok Ancak Vodafone'da benzer tarifeler var bakabilirsiniz Eğer Size uyarsa Bir de 3 ay boyunca 30 GB ekstra kazanmak isterseniz size yardımcı olabilirim mesaj atmanız yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom faturasizdaydik 1 ay doldu ama bayi geciş yapamazsiniz dedi biz de bir hatti turkcelle bir hatti vodafone taşıdık

• kuryenin çalışma saatleri ne bilgisi olan varmı arkadaşlar?

• carso kullanıcısına yanıt

Popüler prime 30 kullanıyorum sözleşme özeti kısmında bende sadece 25gb yazıyor. Prime avantajlarını kullanabiliyoruz merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phiedod -- 13 Aralık 2024; 20:30:6 >
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerinden geçebilirdiniz sağlık olsun

• Phiedod kullanıcısına yanıt

Üyeye kim ne dediyse cevapta veremiyor kimden yanlış öğrendiğinide söyleyemiyor

• Phiedod kullanıcısına yanıt
    Hocam mevzu söyle biri geldi tarife adı bu ama içeriği başka paket şikayeti ile geldi onu duyunca umursamadım ama sonra Emile geleni görünce acaba diyorum telekoma güven olmaz sonuçta o bakımdan yazdığıma dikkat ettiniz değil mi 25+25 ver orda

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle dedim hatların biri babamın biri annemin. Ben zaten kendi hattımı turktelekom 10 gb 135 tl ye geçtim ama bayi yanlış yonlendirmis bana haber verseydiniz dedim bayi mümkün değil deyip yine de müşteri hizmetlerini aramışlar onlarda olmax deyince seni aramadık dediler. Madem yapilabiliyor bayiler neden ayak diriyor acaba bilgileri mi yok

• carso kullanıcısına yanıt

Yanlışlıkla farklı tarifeye geçenleri okudum evet ama sizin dediğiniz gibi adı aynı içerik farklıyı ilk defa duydum. Evet sizde 25+25 yazdığını gördüm.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phiedod -- 13 Aralık 2024; 20:41:39 >

İsteseler yaparlarda yapmıyorlar

Normal şartlarda

Bayiler 3 ay sonra müşteri hizmetleri 30 gün sonra Faturasızdan Faturalıya geçiş yapabiliyorlar

Cevap veremiyor değilim Telekom bayisinden başka kim geçirebilir.Turkcell'den Telekoma bu sorunun cevabı zaten içinde bana tarife soruyor normal olarak popüler Primer 30 GB istiyorum satıcı arkadaş prime değil o dedi nasıl olur web sayfası sizin afişte bile yazıyor zaten dedim hayır burda tanımlı değil diyor sebep bu doğrulamak istedim hepsi bu...

Popüler Primer 30 GB açıklamada 2000 dk 25+25 GB 250 SMS siz ne anlarsınız başka ?

• Arkadaşlar Vodafoneda hattımın taahhüt bitişi temmuz 2025 , cayma bedeli 1800 TL yazıyor. Türktelekom'a geçsem 1800 TL lik cayma bedelini Türk Telekom karşılar mı ?

Son olarak şunu sorayim hatları bugün taşıdılar haliyle daha aktif degil faturasiz tt kullanmaya devam ediyorlar. Hattı hiç telefona takmasa tt sinyali kesilir mi bu aşamada iptal etme şansları var mı

• Her yerden duymuş olabilirsiniz

resmi sayfada kampanya başladığından beri var yazmışlar zaten .Bi yanlışlık olsa bu zamana kadar düzeltilirdi

bayiye değil resmi siteye bakardım

30 gb üzeri prime ayrıcalıkları içerdiği için sorun olmayacağını düşünürdüm

yazan kişi 2 yi fazla eklemiş çünkü tarifeniz 25 normal gb 5gb sosyal medya var

tarife adı doğruysa gerisi teferruattır

• headhuntergs H kullanıcısına yanıt

Karşılamaz neden öyle birşey yapsın

tobiye cayma yaz belki o karşılar Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

Türktelekomu arayın onay vermeme durumları varsa belki iptal olur.👍

• yanlış tarife verme olayı bizde de oldu, 30+10 olanı istemiştik prime 30 yani 25+5'i yapmış bayi. MH aracılığı ile tarife yükseltelim diye aradık yapmadılar 1 ay geçmeden olmuyormuş.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.