< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (68. sayfa)
-
-
Vodafonedan geçiş yaptım 2 3 gün oldu ancak vodafone cayma bedeli ve faturamı görüntüleyemiyorum. Nereden bakacağımızla ilgili bilgisi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şikayet edin sizde yasal ise ona göre cevap verirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sms atıp mı aldınız ?
prime dijital 5555 yollayın
Konusundan bakabilirsiniz
-
Şimdi aklıma geldi, TT müşteri hizmetlerini arayıp, mobil imza bölümüne bağlandım. Tt bayisinin benden 250 tl sim kart ücreti talep ettiğini söyledim. Müş. Hiz. yetkilisi de bilgisi yokmuş gibi " işlemler bayiler tarafından yapıldığı için, onlar daha hakim vs vs. Web sitesinde başvuru işlemleri için tek seferlik 30 tl ve 4 lt sim kart ücreti alınır yazıyor, siz bayiye gidince bizleri tekrar arayın " dedi. Laçkalığa bak. Pazaryeri mi bayi dediğin yer. Koskoca operatör ün belli hizmetlerinin ( tarifeler gibi ) belli ücretleri olur ve bu her yerde standarttır. Ama müş. hizm. temsilcisinin kendisi bile emin değil neyin ne olduğuna. Bu arada geçen turkcell e taşıma yaparken turkcell bayisi 135 tl demişti mobil imza destekli 128kb sim kart için. Vodafone içinde web sitesinde 135 tl yazıyor ama tt nin bayisi bana direkt 250 tl fiyat çekiyor. Hatta e -sim içinde ücret sormuştum aynı tt bayisine, ona da 250 tl fiyat çekmişlerdi ki muhtemelen o da yasal değil tutturabildiğinedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faturasızda bulunan Hattı Faturalıya geçireceğim
diğer operatördeki hattı da Faturasıza taşıyıp Buluşmaya çalışacağım bakalım olacak mı 😂
vodafone v yaşam tarifesi taahhütümün son ayındayım, çözüm yok arkadaş tarifeyi uzatmak imkansız kimsenin bilgisi yok.
-
Tarife uzamıyorsa cayma bedeli ödeyin son ay olduğu için az olacaktır muhtemelen, ben turkcele geçmiştim 60 GB 390tl 600tl cayma bedeli ödeyerek telekoma geri döndüm
Bulunduğunuz konum itibariyle yavaş olabilir normalde Telekom bu kadar yavaş değil
Bu tarifeye geçiş yapacak bayiyi bulmakta biraz zor, geçen sene işlem yapan bayiye sorayım yaparım derse bime taşıyıp geri vodafonea geleyim mantıklı.
-
Tahminimce %99.9 buluşma gerçekleşecektir 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 14 Aralık 2024; 0:7:12 >
2025 e girmeden yapmam lazım
Bi kaç hafta içinde belli olur
Hocam İstanbul pendikteyim merkezde,
Dönersin
Aynen bu Aralık ayında yapmanız gerekir sanirim
Bayi kafasına göre fiyatlandırma yapıyor.
Müşteri hizmetlerini aradığımızda biz karışmıyoruz demişti
Standart fiyatı illa vardır. Bayi de üstüne illa ekliyordur.
Çok teşekkürler hocam. 👍👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X