< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (69. sayfa)
-
-
Sadece kendinize ait olan hatlarımı ekleyebiliyoruz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hattım dün açıldı. Taahhüt yapılmış olarak açıldı. SOZ diye mesaj gönderdim ama gelen mesajda taahhüdünüz aktiftir diyor. Mobil uygulamada da taahhüt 347 gün diye gözüküyor. Neden 365 gün değil anlamadım.
-
Benimde öyle başladı 365 gün yani 1 yıl ve üzeri taahütlü herşeyi iptal etme hakkı gelmişti kanunen o yüzden sanırım turkcell de geçen sene 360 küsür günden başlatmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 14 Aralık 2024; 1:5:43 >
Aynı tc numarasına kayıtlı turktelekomdaki hatlarinizi tek uygulamada birleştirip hepsini tek uygulamadan kontrol edip işlem yapabiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı pasaport kayıtlı cihazımda turkcell faturasız kullanıyordum, ondan bu kampanya ile turk telekom faturalıya numara taşıma talebinde bulundum. Normalde 9 saat sonra taşınacaktı sms de öyle bir tarih saat vardı. Fakat turkcell hattım gitmiş :( şebeke almıyor.
Neden olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online başvuru yaptım. Faturasız deyip paket seçtirdi. Aynı gün içinde hat teslimatı diyor. Sinyal ne zaman gelir bilmem. E-devlet onayı istiyormuş. Anında TT başvurup yıldızlı günlere katılmak dileğiyle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 14 Aralık 2024; 1:37:54 > -
pardon kusura bakmayın 😁😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçışın yok son faturana eklerler
Bunun nedeni Fatura kesim tarihi
365 kullanmak için 27 aralıkta gelmen lazım
Yada 27 aralığa kadar taahhütsüz Kullanıp 27 sinde taahhüt vermek
Orada işler farklı yürür işin ucunda Turkcell varken
Ama burada bu şekilde
Bunun nedeni Fatura kesim tarihi
365 kullanmak için 27 aralıkta gelmen lazım
Yada 27 aralığa kadar taahhütsüz Kullanıp 27 sinde taahhüt vermek
-
Akşama doğru tekrar deneyin
Turkcell den tt ye geçişim tamamlandı az önce. Turkcell 4 günlük kullanım( 600 gb 390 tl tarifesi ) için 52 tl fatura çıkarmış ödedim.
Arkadaşlar merhaba ttkom müşterisiyim. Başka bir operatöre gidip yeniden ttkoma gelmek istiyorum. Herhangi bir cayma bedeli vs yok. Bunu en ekonomik ve mantıklı şekilde nasıl yapabilirim?
Hocam en ekonomik şekilde yapmak için turkcell yada vodafone faturasıza hattınızı taşıma yaptırıp hattın açıldığı gün tekrar türk telekom bayisine gidip türk telekomdaki geçmek istediğiniz faturalı tarifeye tekrar geri geçiş yaparak en ekonomik şekilde işlemi tamamlamış olursunuz.
Turkcell yada vodafone faturasıza geçiş yapıp tekrar Türk telekoma geliş içinde faturasız olduğu için Turkcell yada vodafondan tarafınıza ücret te çıkmamış olur.
Türk telekomdaki kampanyalı tarifelerde son gün 20 aralık o tarihe kadar bu git-gel işlemini tamamlamış istediğiniz tarifeyide hattınıza tanımlamış olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 14 Aralık 2024; 9:37:45 > -
Ben de yurt dışı telefon pasaport kayıtlı kullanıyorum. Telefon çift e sim hem de :). Bende de geçiş yapınca sinyal gelmedi Telekom ofiste 15-20 dk telefon sim ayarlarıyla uğraştı durdu adam. Sonunda geldi sinyal. Telefonun şebeke ayarlarına girip elle Türk telekomu seçin. Birkaç defa uçak moduna alın bekleyin 5-10 saniye.Hala gelmezse,,Bi bayiye gidip kontrol ettirin. Sinyal ve şebeke eşleşmesini kontrol edip düzeltirler..
Çok teşekkür ederim. Faturasızdan yeniden faturalıya gelince sorun olmuyor değil mi hocam.
Hayır hocam hiç bir sorun olmaz. Bildiğim kadarıyla son 90 gün içinde telekomdan gidip tekrar telekoma gelişte ilk faturanıza tarife ücreti haricinde tekrar geri geliş cezası 1 sefere mahsus 31,08tl ücret yansıtılıyor diye biliyorum.
-
Merhaba arkadaşlar turkcellden bende turktelekoma geçiş yaptım . 2 Gün önce kurye hattımı getirdi ne zaman geçişim olur acaba yada turktelekom hattımı takmammı gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X