Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
76
Favori
92.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarifelere bayilerden başvuru yapılabiliyor mu? çünkü online veya telefonla başvuru yapınca 120 lira kargo ücreti istiyorlar..

• fb.kaan F kullanıcısına yanıt
    Youtube mobil uygulamada kullandığımın yüzde 20 - 50 arası normal paketimden harcıyordu benim. Canlı yayınlarda daha yüksek oluyor nedense. Premium hesap ile denemiştim reklam harcaması yok yani. Bir sene kullandım. Şimdi fiyatı düşünce tekrar geçtim. Biraz farklı bi durum ama bugün youtube videosu izlediğimde Sil Süpür'den aldığım 2 GB sosyal medya paketinden ne kadar harcıyor diye baktığımda yine aynı oranlarda düşüyor. Bi kısmı ilk ay hediye 20 GB'tan düşüyor. Ama sınırsız sosyal medya paketin olsa bile önce bu hediye hediye paketten harcıyor diye bi durum da vardı geçen sene. Müşteri hizmetlerine sorulduğunda canlı yayın, reklam, reels falan birtakım bahaneler sıralıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Yapılıyor. Kendimle birlikte annem ve babamın hattını küçük bir bayiden yaptım sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asalih A kullanıcısına yanıt

Telefonun DNS ayarlarını otomatikten kapalı hâle getirin. Otomatik seçeneğinde şifreli dnslere bağlandığında operatörler hangi alan adına bağlanmak istediğinizi göremiyor. Sadece IP adreslerini görüyorlar. Operatörler Youtube'a bağlandığınızı görmek istiyor.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)
  • achfighter kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, deniyorum

• Beyler az önce vodafone'dan turk telekoma geçiş için şubeye gittim şube işlemin tamam dedi ama vodafone'nun onaylamama gibi bi durumu varmı ona göre tobiye cayma yazıp bedelsiz cayıcam sizce napayım.

• Muud vs ekler nasıl alınıyor? Geçiş tamamlandı.

• Bimcell faturasizdan türk telekom 100 tl lik pakete geciş yapan bayi bulamiyorum olmuyor diyorlar 178 tl lik pakete geciş yapilabilir diyorlar aslı var mı

• 12 ay taahütlü 10gb 135₺ Telekom pakete geçtim. +15₺ vergi ile 150₺'ye gelecek.

Turkcell'i aradım önce şu paketi bana yapın yoksa değiştiricem dedim, müşteri kaybetmek umurlarında değil.

Ayın 20'sinde ~300₺ tutarında Turkcell faturam kesilecekti, onu nasıl nereye ödeyeceğim artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Aralık 2024; 14:46:3 >
  • BenFero kullanıcısına yanıt

Turkcell faturasıza taşıma yapmadı. Nereye şikayet edersen et modunda maalesef hak hukuk gak guk olduğu için en ucuz faturalıya taahhüt vermeden geçtim sonra ttkoma geri geleceğim.

• arkadaşlar bu türk telekom tarifelerden en fiyat performans hangisi 20 gb ve üstü olarak primelı olmaya gerek varmıdır izmirde oturuyorum çok avantajı olacağını düşünmedim bir kahve ve tivibu go avantajı var gibi siz ne düşünüyorsunuz yoksa düz 20 gb primesızmı daha mantıklıdır?

• Arkadaşım bugün 1 aylık Bimcell hattını taşıyamamış. Bi bayide Tivibu paketi de almanız gerekiyor, diğer bayide hattınız 3 ay dolmadığı için geçiş olmuyor demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 14 Aralık 2024; 15:24:43 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Herhangi bir banka uygulamasından fatura ödemesi kısmından numara girerek yapabilirsiniz

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

İşi bilmeyen bayiye gelmiş

Konuda yeni bimcell hattı bile Yıldızlı günlere geçiş yaptılar

• Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

arkadaşlar popüler 10gb tarifesini sectimm. soz yazıp 5555e onay vermemeis istediler ama normalde taahhütlu 135tl denmesine rağmen burda 225 görünüyor?

• abrahaman kullanıcısına yanıt

İlk sayfada gerekli bilgi mevcut Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• OmC43 kullanıcısına yanıt
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Prime’a Özel Dijital Servisler | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/prime/turk-telekom-prime-ayricaliklari/primea-ozel-dijital-servisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.