Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
77
Favori
92.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kesin bilgi veriyorum kampanya 20 aralık'da sona erecek. Arkadaşımın amcası tt'da müdür. dün yanına uğradık. Direkt telekomdan maili gösterdi adam. 20 aralıkta kampanya sona erecek dedi. Kesin bilgi

• muslumcu54 kullanıcısına yanıt

Günaydın bizde dün siteden öğrendik :)

Siz Şunu öğrenebilir misiniz? 20 Aralık dahil değil .19 una kadar başvurular dahil edilecek değil mi ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

tamamdır üstad bugün sorduracağım inşallah

MH ile görüştüm geçemezsiniz dedi.

30 gün felan demedi :(

20 tl farkla 10 GB kaçırdık.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Aynı Tarifelerde Üst Tarifeye geçiş Yapabiliyordu .Bilmeyene denk gelmiş olabilirsiniz .

çok ihtiyacınız varsa diğer operatörler taşınıp 31 Tl kayıt ücreti karşılığında istediğiniz tarifeye geçebilirsiniz .

• Hocam henüz fatura çıkmadı ben de bekliyorum sonucu.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

Kardeşim niye yalan atıyon? Baksana 20GB 100 lira. Ben de keriz gibi 15GB 155 lira pakete geçtim. Tüh!

• İşlemlerimi özetliyorum.

Geçen cuma turkcelle başvurdum salı sabahı geçiş oldu.

Salı telekoma tekrar başvurdum bu sabah geçiş oldu.

Turkcell fatura 61.59 tl görünüyor az önce ödedim. 10gb 185 liralık tarifeyi seçmiştim.

Turktelefom 27sine kadar 182 lira fatura görünüyor muhtemelen 31 lira içindedir.

• Turkcell 3 ay kala taahhütü bozsam çok çıkar mı acaba ceza arkadaşlar. Yapan var mı
  • Merhaba benim taahhüt bitmiş bir yere gidip gelmeden geçemiyor muyuz 60 gb a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblio -- 13 Aralık 2024; 12:51:48 >
  • fblio F kullanıcısına yanıt

Maalesef elimizde 60gb yok  

• 27 Kasım'da tt faturalıdan faturasıza geçmiştim. Kampanya bitimine kadar 30 gün dolmuyor. Başka operatöre taşımadan bu kampanyaya geçmenin herhangi bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klon1984 -- 13 Aralık 2024; 13:19:42 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

ben ttkom 76 gun kala bozdum 213tl ceza çıktı sizde müşteri hizmetlerini arayın sorun

• Ben gece başvurdum Sabah kurye getirdi hattı hemen aktif ettim Süreç çok kolay ve hızlıydı Fakat 2. Hat olacağı için 20gb paketlik almıştım Bi üst pakete geçmek istiyorum Ama bulamadım uygulamada bi yolunu Müşteri hizmetleri iş yapar mı
    Yokmuş
    Turkcell’e gidiyoruz o zaman
  • klon1984 kullanıcısına yanıt

Yok

30 gün sonra ideal tarifelere geçersiniz

• Merhaba, tarifelerde aşım engeli var mı ?

• oKsEAt kullanıcısına yanıt

YOK

Kontrol sizde paketi alabilirsiniz 20 TL

• HızırBey kullanıcısına yanıt
    Bu mesaja istinaden, verilen bilgi sayesinde,
    yeni almış olduğum Bimcell hattını 90 gün dolmadan, Türk telekoma taşınmış oldum.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum 🙏🙏
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.