Musteri temsilciyle konustum kullandiginiz kadar diyor ama tobiye yazdigimda yine aynisini diyor tasiyip odeyenler ne kadar odedi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (73. sayfa)
-
-
@krkmz1666 bu arada prime dijital kodlar geldi unuttum yazmayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmiştim fakat şimdi tekrar geri dönüyorum. Sınırsız sosyal medya olayına çok alışmışım internet gittiğinde tuhaf hissediyorum kendimi :) Üstüne Turkcell'de hiçbir kampanya olmaması da cabası. Türk Telekomda ona da alışmışım sürekli bir şeylerden faydalanmaktan.
Turkcell'e 219 TL cayma bedeli ödeyeceğim, üstüne Türk Telekoma 90 gün içinde tekrar geçtiğim için 31 TL küsür bir ücret dediler o, ayrıca online olarak Türk Telekom'a taşıdığım için 120 TL Dijital Kurye Ücreti (10 aya bölüyorlarmış) ödeyeceğim.
Yine de yıllık bazda düşünüldüğünde ve kullandığım kampanyaları düşündüğümde baya faydalı oluyor.
-
Tobi iptal edeyim demedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi gözünüz aydın
Şu an 5 tl ile sakız alamıyoruz okey ama Bu hotspot olayı zaten ücretsiz değil mi peki. Neden ücretsiz yapabildiğim bir şeye para vereyim ben onu anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz olayı yanlış anlamışsınız
Telefon ayarları kişisel erişim noktası ile paylaşılan İnternet değil bu
Tarifendek İnterneti benimle paylaşacaksın misal
Numaramı veretim denemek istermisiniz
2 hız testinde bitireyim İnternetinizi
-
Arkadaşlar hala ön ödemeli hattan bu tarifeye geçiş var değil mi?
20 aralığa kadar
İlk kez nasıl birşey gördünüz
Iste burdan usteri temsilcisine baglandim hocam oda kullandığınız gun kadar odersiniz dedi
Gerçekten Türk Telekom daha avantajlı, ayrıca eskisi gibi çekim kalitesi farkına baya kapanmış bence.
tobi ilk ay sonunda çıkacağınızi farzedip cayma ücretini gösteriyor, aylık taahhutsuz ücret 900 tl olduğu için günlük 30 tl yapar kaç gün kullandıysaniz 30 çarpı o kadar ödersiniz. örnek 3 gün kaldıysanız 90 tl çıkar başka birsey çıkarsa tüketici hakem heyetine başvurun.. (cayma ücreti şirketin size yaptığı indirimdir, kullanmadığınız indirimi isteyemezler sadece kullandığınız kadarki kısmı ödersiniz)
tobi iptal edeyim mi diyor evet diyince henüz o kadar yetenekli değilim sizi müşteri temsilcisine bağlayayım mi diyor..,
Gelen mesajda doğru fiyat yazıyordu. Webden OİM'ye girince böyle gözüküyor.
-
Benim de aylık gelirim 10 bin avro, geçen hafta pttcell deydim bu hafta Vodafone geçecem. Bilinçli kullanıcı olmak lazım.
Haha Bi işe yaramıyor niye koydular seni oraya 😀
Temsilciye sorun o zaman
Artık taşınırsanız çıkınca belli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X