Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
77
Favori
92.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Musteri temsilciyle konustum kullandiginiz kadar diyor ama tobiye yazdigimda yine aynisini diyor tasiyip odeyenler ne kadar odedi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @krkmz1666 bu arada prime dijital kodlar geldi unuttum yazmayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmiştim fakat şimdi tekrar geri dönüyorum. Sınırsız sosyal medya olayına çok alışmışım internet gittiğinde tuhaf hissediyorum kendimi :) Üstüne Turkcell'de hiçbir kampanya olmaması da cabası. Türk Telekomda ona da alışmışım sürekli bir şeylerden faydalanmaktan.

Turkcell'e 219 TL cayma bedeli ödeyeceğim, üstüne Türk Telekoma 90 gün içinde tekrar geçtiğim için 31 TL küsür bir ücret dediler o, ayrıca online olarak Türk Telekom'a taşıdığım için 120 TL Dijital Kurye Ücreti (10 aya bölüyorlarmış) ödeyeceğim.

Yine de yıllık bazda düşünüldüğünde ve kullandığım kampanyaları düşündüğümde baya faydalı oluyor.

• volokill kullanıcısına yanıt

Tobi iptal edeyim demedi mi?

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

• alper_love kullanıcısına yanıt

Hadi gözünüz aydın Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Şu an 5 tl ile sakız alamıyoruz okey ama Bu hotspot olayı zaten ücretsiz değil mi peki. Neden ücretsiz yapabildiğim bir şeye para vereyim ben onu anlayamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt

Siz olayı yanlış anlamışsınız

Telefon ayarları kişisel erişim noktası ile paylaşılan İnternet değil bu

Tarifendek İnterneti benimle paylaşacaksın misal

Numaramı veretim denemek istermisiniz Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

2 hız testinde bitireyim İnternetinizi Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• Benim gibi sorusu olacak olanlara yanıtım
    Telekom sistemsel hata dedi başka bir bayi beni bilgilendirdi

Aşağıdaki tarifeye ek 25+5 olması gereken+20 fazla yazması ilk ay ekstra 20 GB vermesinden kaynaklıymış tarife içeriği ile alakası yok 30+10 GB TARİFEDE 30+30 olarak görünecek yani+ verilen GB üzerine+20 GB ekleyecek tarifenin neden böyle göründünğ anlayabilirler

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar hala ön ödemeli hattan bu tarifeye geçiş var değil mi?

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

20 aralığa kadar Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• İlk kez nasıl birşey gördünüz

Iste burdan usteri temsilcisine baglandim hocam oda kullandığınız gun kadar odersiniz dedi

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

Gerçekten Türk Telekom daha avantajlı, ayrıca eskisi gibi çekim kalitesi farkına baya kapanmış bence.

tobi ilk ay sonunda çıkacağınızi farzedip cayma ücretini gösteriyor, aylık taahhutsuz ücret 900 tl olduğu için günlük 30 tl yapar kaç gün kullandıysaniz 30 çarpı o kadar ödersiniz. örnek 3 gün kaldıysanız 90 tl çıkar başka birsey çıkarsa tüketici hakem heyetine başvurun.. (cayma ücreti şirketin size yaptığı indirimdir, kullanmadığınız indirimi isteyemezler sadece kullandığınız kadarki kısmı ödersiniz)

tobi iptal edeyim mi diyor evet diyince henüz o kadar yetenekli değilim sizi müşteri temsilcisine bağlayayım mi diyor..,

• Gelen mesajda doğru fiyat yazıyordu. Webden OİM'ye girince böyle gözüküyor.

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt

Benim de aylık gelirim 10 bin avro, geçen hafta pttcell deydim bu hafta Vodafone geçecem. Bilinçli kullanıcı olmak lazım.

• drorcun D kullanıcısına yanıt

Haha Bi işe yaramıyor niye koydular seni oraya 😀

Temsilciye sorun o zaman

Artık taşınırsanız çıkınca belli olur Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.