İlk sayfada neden öyle göründüğünün bilgisi var bakabilirsiniz |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (74. sayfa)
-
-
Bana da aynı dedi. Müşteri hizmetlerine bağladı. Taşındıktan sonra kayıt açın iptal olur dediler -
Tivibu için 5555 e mesaj attım, sonrasında kod da geldi. Tivibu müşteri hizmetlerini aradım, kodu kendilerine iletip talep oluşturdum. Yeni tivibu kullanıcı adı ve şifreniz 24 saat içerisinde iletilecek mesaj olarak dedi ama süre doldu, şifre filan gelmedi. Hızlı giriş ile giriş yapmak istediğimde H-350 sistemsel hata oluştu diyor. -
Sms onayını ayın 27 sine kadar bekletsem ve 27 de SOZ versem geçerli olur mu acaba -
Evet bunu bende Merak ediyorum -
Pazar günü tt bayiler açık mı acaba? -
Bu soruya bir net cevap alamadık ya..2 bayiye sordum hayır hemen olması lazım dedi..Çağrı merkezi olur dedi..Her kafadan bir ses çıkıyor yani...
-
Olur neden olmasın
Bu ay Faturanızı Taahhütsüz ödersin
Bazı geçişlerde otomatik tanımıyorlar bazılarında aboneye bırakıyorlar
-
Avm Merkezi yerlerdiki yerler açık oluyor
Google haritalarda bakabilirsiniz
-
Hks uygulamasını kullanabiliyor musunuz
https://apps.apple.com/app/id1635133090
HATA
Uygulamayı sadece Türk Telekom aboneleri kullanabilmektedir. 053... için abone olunuz.
Bende böyle hata veriyor -
dün bayiden 15 GB 155 liralık tarifeye geçiş için başvurdum. salı sabah 8'de hattımın taşınacağına dair sms geldi. vodafone'dan geçiş yapıyorum, bataryayı sömürüyor.
-
Hattını yeni açıldıysa ondan giriş yapmıyor olabilir
ben denedim giriş yaptı
-
Hat taşıma başvurusunu şimdi yaptım işlemi yapan arkadaş her şeyi 15 dk halletti ve benim hiç bir şey yapmama gerek yok diye söyledi sms falan atmaya yada onay vermeye gerek yok hat açıldığında direk kullanın dedi her şey hazır. Dedim problem olmasın taahhüt falan yok dedi olmaz. -
Arkadaşlar şimdi hattımın salı günü Tcelle taşınacağı bilgisi geldi. Faturasız tarifeye geçirmeyip 10 gb olan faturalıya geçiren bayi. Bana Tcell hattın açılınca bir interneti aç kapa sonra git Turk telekoma dedi. Şimdi ben bu durumdan işgillendim. Salı günü öğlen Tcelle geçişim olacak aynı gün hattın hiç bir şeyini kullanmadan Telekoma gitsem bana ne kadar ücret çıkabilir.? Ya da prosedür olarak bu işlem mümkün mü? yoksa bir gün filan beklemek gerekiyor mu?
-
Hiç alakası yok ben açıldığı gibi İnternet kapalıydı bakiye de yüklemedim gidip taşıdım sadece wifi kullanıyorum sabaha açılacak hepsi bu -
40 gb sınırsız sosyal tarifeye geçtim. Güya youtube sınırsızdı ama şimdi ilk ay verdikleri 20 gb internetten düşüyor. Youtube premium kullanıyorum. Dedikleri gibi reklamdan da düşemez. Özellikle bu sabah denemek için sadece youtube da biraz takıldım. 1 gb gitti bile hemen. -
İlk önce o paketten düşüyor normal tarife internetinize geçtikten sonra sınırsız internet devreye giriyor.
-
İşini bilen birine denk gelmiş olmasın
-
Birşey yapmana gerek yok direk taşıyabilirsiniz
-
Önceliği hediye İnternete veriyor bilginiz olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X