Öyleyse tamam ama yine de 20 gb veriyorsan ek olarak ondan düşmemesi mantıklı olanı. İsteseler öyle yapabilirlerdi lakin tr de her şey üçkağıt üzerine kurulu. Madem böyle yapacaksın verme o zaman kardeşim. |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (75. sayfa)
-
-
Valla oldukça ilgiliydi hemen kimliğimi aldı e devlet mesaj falan derken hızlıca halletti ve özellikle sordum sms onay falan, yok abicim dedi her şey hazır hattın açılınca güle güle kullan dedi ufak bir bayan çalışan helal olsun valla. -
Arkadaşlar 6 ay taahhüdüm kaldı cayma bedeli 200 tl. Türk Telekom'dan bu tarifelere geçmek için Bimcell'e git gel yapacağım ancak Bimcell'in hangi tarifesine geçmem gerekiyor ve Bimcell'den Türk Telekom'a geri dönersem Bimcell için cayma bedeli öder miyim? -
Hangi bayi bu bim mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Jimmy77
Hat taşıma başvurusunu şimdi yaptım işlemi yapan arkadaş her şeyi 15 dk halletti ve benim hiç bir şey yapmama gerek yok diye söyledi sms falan atmaya yada onay vermeye gerek yok hat açıldığında direk kullanın dedi her şey hazır. Dedim problem olmasın taahhüt falan yok dedi olmaz. -
Herkese iyi pazarlar.
Yıllarca Telsim sonra Vodafone kullandım ama fiyatları abarttılar ve çekmiyor artık her yerde 2 diş çekiyor. Gerçekten artık sıkıldım. Taahhüt bitiyor cayma bedelim de 210 TL geçiş yapacağım düşünüyorum fakat Türk Telekom'un çekiş gücü nasıldır acaba ? Kullananlar yazabilir mi ? Kocaeli de ikamet ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Bimcell e gidersinde geri dönebilirmisin muamma
geçiş yapmayı beceren bayi bulmakta zorlanabilirsiniz
-
Bim ne? Bildiğin TT bayii standart. -
Yakınımdaki bayiye sordum geçirebiliriz dediler. Sadece hangi Bimcell tarifesine geçeceğimi ve cayma bedeli var mı yok mu onu bilmiyorum. -
Hocam şundan sordum.Bulunduğum merkezde hiç bir tt bayii işlem yapmadı.Merkeze gidin dediler.Ağız birliği yapmışlar.Merkeze gittim.Orasında geçirmedi.Sistemim çalışmıyor dedi yalan olduğu çok belliydi ama dicek bişi bulamıyorum.Yer izmit.quote:
Orijinalden alıntı: Jimmy77
Bim ne? Bildiğin TT bayii standart. -
Mevcutta vodafone kullanıyorum hattım kendi üzerime değil Türk telekoma geçiş için başvuracağım hattı da üstüme devir almak istiyorum bu işlemi yapan var mı? Ücret ne kadar çıkıyor?
-
Faturasız bir hatta neyin cayma bedeli olacağını düşünüyorsunuz ki
Bime gidip taşıma işlemi yapın tekrar taşınacağımız için tarifeyle işiniz yok. Çalışan 5 dakikada yapar işlemi
-
Herhangi bir faturasız tarifeye geçiş yapmalıyım o zaman? -
Evet
-
Sağ olun hocam her şey için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yardimci65 -- 15 Aralık 2024; 15:44:16 > -
Bimcell için çoğu bayi sorun çıkarıyor ya şimdi online geçiş yapsak yine sıkıntı çıkarırlar mı -
Deneyin derim de online da başvuruyu almayabilir .
Tarif edin yeni sim kart ile Faturasızdan Faturalıya geçiş yapacaksınız deyim
yapmıyorsalar şikayet edin
-
Tarife kullanımlarından görsel ekleyebilirmisiniz hangi kullanımınızdan düşmüş ?
-
Önceliği ilk ay verilen hediyeye veriyor bu normal bir durum
Senin kullandığın tarifede hediye internetin varsa sosyal medya da kullansan hediye internetinden gidecek
hediye internetin bittiğinde bak bakalım 40Gb dan düşecek mi ?
Konuştuğunda buna sana söylemedilerMi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X