Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
78
Favori
93.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuda da başlıkta da son gün yazıyor ?

Neyin son günü mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell den TT ye numara taşıma yapınca olmuyor sanırım ya. Bimcell TT nin altyapısını kullandığı için numara taşıma olarak gözükmüyor sanırım. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocan kasim ayının 24 unde pttcell tasinan hatti yarin vodafoneye tasiyip ordan tekrar turktelekom yildizli gunler icin 25+5 gb tarifeye e sim olarak tasiyabilirmiyiz nicin e sim derseniz hatti oglan kullaniyor ve baska sehirde vodafondan turktelekoma tasinirken simkart kargo vsr ugrasmamak ve daha cabuk aktif olur olmasindan dusunuyorum pttcell tarifeden turktelekom yildizli gunler olmuyor galiba birde vodafoneye gitgel mecburim8

• Telekom çağrı merkezi ile görüştüm. Bimcellden faturasızdan Turktelekom faturalıya geçiş ancak bayilerden olur dedi. Ama Bimcellli olduğunuz için sistemde mevcut müşteri olarak gözükeceksiniz dedi. Doğal olarak geçiş 31 gün sonra olur dedi.

• Arkadaşlar dün hattımı taşıdım, bugün bana 16 Aralık saat 20.30 da hattımın taşınacağı bilgisi geldi ama şimdiden hattımda şebeke yok, acaba erken mi taşıdılar diye ttkom sim kartı taktım onda da yok, normal mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt

Bayiler e sim olarak taşımıyor genel müdürlüğe sorun yapan bulursanız olur

• Dijital kurye ücreti TT'nin sayfasında 120 TL yazıyor iken ilk mesajda 90 TL yazıyor?

Bu arada şu ek ücretler numara taşıma durumunda da alınacak mı?
    www.turktelekom.com.tr
    Faturalı ve Faturasız Hat Vergileri Hakkında Bilgi | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/yardim/bireysel-mobil/faturali-ve-faturasiz-hat-vergileri

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• scorpit kullanıcısına yanıt

Normal değil eski operatörün erkenden salmış seni Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

siz dua edinde yarın 20:30 da şebeke gelsin Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Kurye ücreti Faturaya yansıyacak

YtÖiv trü diğer ücretler yeni hat alımında

telsiz kullanımı her durumda

• Mevcutta türktelekom kullanıcısıyım içişleri tarifesini kullanıyorum taahüt 40 gün sonra bitiyor 80tl cayma bedeli çıkıyor. bu başlıktaki tarifelere geçmemin yolu var mı? illa farklı bir operatöre geçip geri gelmek mi lazım? başka yolu yok mu acaba? 4 gün kalmış yetişmez zaten

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

ben bugün 12de taşıma talebinde bulundum mesaj geldi şimdi.

• cayma bedeli ne zaman yansıyor? 300 küsür cayma bedeli çıkacağını söylemişlerdi ama hâlâ borç olarak görünmüyor?

not: operatör değişikliği yapalı 1 hafta oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abytr_ -- 15 Aralık 2024; 21:42:4 >
  • realacc kullanıcısına yanıt

Tekyol yazdığınız gibi

ilk sayfada da bilgi var

denilen gibi yaparsanız yetişir daha zaman var

• abytr_ A kullanıcısına yanıt

Faturan çıkınca Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

• Geçtiğimiz hafta salı günü vodafone geçiş talebim vardı yarın 6 gün olacak , ne sms geldi ne birşey müşteri hizmetleri hiçbirşey görüntülemiyor. Bayi bekleyin sms gelecektir diyor. Yarında sms gelmez ise telekoma geçebilirmiyim? Yoksa vodafone başvurum olduğu için olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 15 Aralık 2024; 21:54:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    geçen ay geçmiştim turkcell'e, git gel yaparak 390₺'den yararlanmak istemiştim. 2. faturam kesildi ve 490₺ olarak görünüyor.

not: 2. fatura kesildikten birkaç gün sonra diğer operatöre geçişim sağlandı

• Scuderia. kullanıcısına yanıt

siz başvuruda bulunun hangisi sisteme önce girerse o açılır

• abytr_ A kullanıcısına yanıt

Fatura Kesim tarihinize göre tarihleri belirleyin

olmazsa buraya yazın bakalım

Fatura kesim tarihinizi

nerden nereye ne zaman taşındınız

şimdi neredesiniz

• Arkadaşlar lise çağında bir kuzenim var. Annesi hattı turk telekom'a taşırken yanlışlıkla düşük paket seçmiş. Hat bugün aktif oldu.

Kampanyada ki üst paketlerden birine geçiş imkanı var mı acaba? Müşteri hizmetlerini aradık doğru bilgi veren yok.

Biri geçemezsin diyor, diğeri 1 ay dolunca geçersin diyor.

30 ekimde t.t.'den turkcell'e geçmiştim. 10 aralıkta tekrar t.t.'ye geçiş yaptım. bugün tekrar turkcell'e geçiş için talepte bulundum

turkcell'de fatura kesim tarihi her ayın 10'u idi.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.