< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (79. sayfa)
-
-
18/12/2024 saat 02:50 de hat taşıma işlemi tamamlanacaktır diye sms geldi, ben 17/12/2024 akşam yatarken saat 23:30 gibi hattı taksam gece kendi aktif olur mu? bir şey yapmam gerekir mi?
-
Bekleyemedim valla ilk mesaja güvenerek onay yazıp yolladım sonra ücret düşer diye :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski Vestelcell' liyim. Telekom faturasız hoşgeldin25 tarifesinde 3. ayımdayım. Müşteri hizmetlerini arıyorum ne Prime ne de Yıldızlı Günler için hiç bir tarife çıkmıyor. Bayiye gönderiyor. Normal mi?
-
İlk sayfada bilgi var tarife adınız Doğruysa indirimler tanımlanınca güncel tutar düzelecek
Uygulama tarifelerimden adına bakabilirsiniz
-
açık kalınca direk sinyal gelmeyebiliyor . Kapatıp açmanız yada uçak moduna alıp kapamanız gerekebilir .
sabah uyandığınızda takarsınız sorun olmaz direk sinyal gelir .Karar sizin
-
bu ay indirimli kullanmak için
Onaylamak için 26 Sına kadar vaktiniz var
-
Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, geri kalan kullanımların kaybını artık kabul edilebilir görüyorum.
Daha önce Turkcell yıllık kullandım 2 sene, fiyat artınca 1800TL Telekoma geçtim.
Şimidi 2100TL, Şubat/Mart gibi zamlanır, 2500TL olsa...
Geçen yıl peşin verdiğimden daha ucuza, taksit taksit ödeyeceğim bir tarifeye 2 aylık kayıp ile geçmek -ki şubat/mart kampanya da olmuyor- mantıklı duruyor. Peşin yıllıkların bir anlamı kalmadı.
*ideal tarifeye baktım ama yeni müşteri alımına kapalı diyor.
-
Faturasızdan Faturalıya geçiş için açık karar verin yıldızlı günler mi ideal tarife mi müşteri hizmetlerini arayıp geçebilirsiniz .
Konuda Bilgi Var
Kişiye Özel Türk Telekom Teklifleri: Faturalı Fırsatlar ve Prime Tarifeleri | DonanımHaber Forum
-
Teşekkürler.
Karşılaştırayım.
ek. Baktım, ideal 12gb/750dk/ 137TL - yıldızlı 10gb/1000dk/135TL
Mobil uygulama 4gb/96 Tl var sadece sunulan.
Online işlemlerde, "Değerli müşterimiz, faturalıya geçebilmek için aktivasyondan sonra 30 gün geçmiş olması gerekmektedir. 30 gün geçtikten sonra talebinizi iletebilirsiniz." yazıyor.
Karar vereyim ararım müşteri himetlerini detay sorarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 16 Aralık 2024; 12:12:41 > -
15 GB'lık tarifeye taşımak için online'da gördükten sonra bayiiye gittim. Bayii bizde 3-10-20 GB vs. var dedi. 15'lik yok dedi. Diretmedim çok 10 GB'lığa geçtim ben de ama böyle basit işleri yokuşa sürmeleri hoş değil.
-
Siz hattı yeni mi aldınız ? Arkadaşım 1 aylık Bimcell hattını Cumartesi günü geçirdi ama 4.bayide anca yaptılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ilk 3 bayi neden yapmamış
Faturasızdaysanız 30 gün dolması lazım
30 gün dolmadıysa taşınıp geri gelerek yıldızlı günlere geçebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 aydır faturasızdayım, yıllık paket aldım faturasıza taşıyarak.
-
Beyler sizce Ocak ayında da GSM operatörleri kampanyali fiyatları devam ettirirlermi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akadaşlar TT daydım bu tarifelere geçemedim Turkcell Faturalıya taşıdım (10GB 185 olan) açılır açılmaz tekrar TT ye geçeceğim bu tarifeler için Turkcell çok fatura çıkarır mı sizce 2 -3 gün için?
-
bu tarifelere taşıyamamanız gerekiyor, 3gün operatör değiştirip olmaması gerek. 90 gün orda kalmanız gerek diye hatırlıyorum.
-
Yeni hat açtıran için 90 gün şartı var diğerlerinde yok
Ayrıca bende yaptım açıldığı gibi tekrar döndüm tarifeden yararlandım.Faturalıda fark çıkıyor mutlaka tahattüt verdiysen cayma bedeli çıkıyor o ay faturası indirimi kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X