Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.277
Cevap
76
Favori
92.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, şöyle bir durum da var; Mesajda 670 TL olarak yazıyor ancak müşteri hiz. arayıp sorduğumda 773 TL diyor. Neden bu şekilde diye sorduğumda sistemde böyle gözüküyor diyerek geçiştiriyor. Şimdi ben taahhütü bozduğumda hangi tutarı ödeyeceğim acaba ?
    Not: taahhüt bitiş 26.02.2025
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Online işlemlerde, "Değerli müşterimiz, faturalıya geçebilmek için aktivasyondan sonra 30 gün geçmiş olması gerekmektedir. 30 gün geçtikten sonra talebinizi iletebilirsiniz." yazıyor.

Siz bunu yazınca kafam karıştı ondan öyle yazım 

• yaky kullanıcısına yanıt

Normal değil başka temsilci ile deneyin derim  

• englishmannn kullanıcısına yanıt

Görseldekiler BAYİLERDE diğerleri Online ve FATURASIZDAN Faturalıya geçişe açık olabilir

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlıyorsunuz ilk sayfada gerekli bilgi var .Bilgilerinizi tazeleyebilirsiniz .

• aslan_mem kullanıcısına yanıt

Çıkınca belli olur taşınmadan belli olmaz 

• Trilyalı T kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri Bu ay olan faturanızı da ekleyebilir .

Faturanızda cezai bedel + o ayki faturan görünecektir .

• englishmannn kullanıcısına yanıt

Mahalledeki bayi de bana aynısını söyledi, sadece 3/10/20 yapabiliyorlarmış. Avm'deki bir bayiye gidip geçtim 15gb olana.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    26 sında onaylasaydım taahhüt geç mi başlardı hocam ? Yani daha fazla mı kullanırdım ? Ama çoktan onay verdim :(
    Ve müşteri hizmetlerini aradım, geçemezsiniz 12gb 137TL ideal var size dedi.

Bayinin yanlış bilgisi olduğunu söyledi, oysa hem ben hem eşim ayrı günlerde sorup oluyor cevabı almıştık.

Bayiye soracağım olmazsa buna geçerim.

Bunun tarihi yok galiba? Her an bitebilir dimi?

*sevmiyorum böyle o öyle bu böyle deyince…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 16 Aralık 2024; 14:7:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

26 sında onaylasaydım taahhüt geç mi başlardı hocam ? Yani daha fazla mı kullanırdım ? Ama çoktan onay verdim :(

Fatura kesim günü olduğu için sorun olmaz değişen bir şey olmaz fazlada kullanmazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ve müşteri hizmetlerini aradım, geçemezsiniz 12gb 137TL ideal var size dedi.

Bayinin yanlış bilgisi olduğunu söyledi, oysa hem ben hem eşim ayrı günlerde sorup oluyor cevabı almıştık.

Bayiye soracağım olmazsa buna geçerim.

Bunun tarihi yok galiba? Her an bitebilir dimi?

*sevmiyorum böyle o öyle bu böyle deyince…

bilen müşteri hizmetlerine denk gelmeniz lazım .

Sayfada ki diğer ideal tarifelere de geçebilirsiniz .Yapabilene gelmek lazım  

Uzun süredir açık faturasızdan Faturalıya geçişe uygun tarifeler olması gerekiyor .Bunlar olmazsa başkası olacaktır .

• devir sonrasında yükseltme yapılabilir değil mi perşembe cuma gitsem

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt

neyi yükseltmeyi düşünüyorsunuz ?

tarifeyi 155 tl lik olana geçmiştim

• Arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi:

"Populer Prime Sinirsiz Sosyal Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 175 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 320 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 730 TL olarak guncellenmistir."

175 tl indirim 730 tlye uygulanan indirim mi eğer öyleyse bana daha pahalıya gelmiş oluyor bu tarife
  • inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt

devirde Yeni tarifeden açılacağı için istediğin tarifeyi seçebilirsiniz

• Taahhütlü Tarife fiyatınız ne ise o olmuştur .

Güncel Tutar 320 den düşüktür zaten

• 320 lira olan tarifeye geçip deneyen var mı internet hızı nasıl acaba tecrübelerinizi anlatabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: galacimbom

320 lira olan tarifeye geçip deneyen var mı internet hızı nasıl acaba tecrübelerinizi anlatabilir misiniz

Bugün geçtim ben de. Denizli merkezde 100-150 arası hızlar gördüm.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.