< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 15 Aralık 2024; 22:38:45 > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (78. sayfa)
-
-
Bildiğim kadarıyla üst pakete geçebiliyorsun ama alt pakete geçemiyordun. Direkt sormadan paketimi şuna yükseltmek istiyorum gerekli işlemleri yapın diyin. -
Bayiye sordum.
faturasız yıllık paket kullanıyorum , faturalıya geçişte bu paketleri alabilir miyim?
Evet bayiden yapabiliriz.
online/sms bir şeyler dedi pek aklımda tutmadım.
Yarın halledeceğim.
-
Teşekkür ederim hocam bilgi için , yarın sonucu tekrar yazarsanız çok sevinirim
Malesef bizim burda 2 bayi gittim birisi olmaz 90 gün diyor diğeri trcell vodofon yap diye kestirip atıyor . -
Bunlar paket değil tarife bu arada
Müşteri hizmetleri 30 gün sonra tarife değişikliği yapabilirler
bayi ile konuşun yanlış tarifeden açıldı diye dilekçe yazıp istediğiniz tarifeye geçiş yapabilirler
-
Siz hangisinin cayma bedelini soruyorsunuz
Telekom ise Fatura kesim tarihini belirtmemişsiniz
Turkcell ise konusu burası değil konusunda sorabilirsiniz
-
30 gün sonra Faturalı tarifeye geçiş oluyor
diğer operatöre gidip gelerek tarifeden yararlanabilirsiniz
-
Yıllık paketi kaç aydır kullanıyorsunuz
kalan kullanımlarınız silinir .
müşteri hizmetlerinden yıldızlı günlere ve ideal tarifelere de geçebilirsiniz
-
Bayi doğruyu söylemiş
size göre kestirip atmış olmuş
-
Bunlar paket değil tarife bu arada
tarifede Üstede altada istedikleri sürece geçiş yapıyorlar
Normal de Prosedür gereği Tarife değişikliği için 30 gün geçmesi lazım
yada işlemi yapan bayi yanlış tarife açıldı deyip değişimini isteyecek
-
t.t. 27'sinde. konusuyla alakalı değil ki, genel işleyiş olarak sordum. bu hangi operatör olursa olsun, operatör ismi vermemin anlamı yok ki. sadece somutlaşması açısından isimlerini söyledim -
Genel işleşiyi yok operatör kendine göre belirliyor
brinde taşınınca hemen diğerinde Fatura kesim tarihinde çıkar
-
anladım. teşekkür ederim -
Türktelekom taahhüt ceza bedelini 10 gün önce sorguladığımda 670 TL şeklinde mesaj gelmişti. Bugün yine sorguladım yine 670 TL olarak mesaj geldi. Neden bu şekilde acaba gün geçtikçe azalması gerekmiyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X