|
Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2021'in adayları belli oldu: Xbox zirvede
-
-
Listeden görebiliyoruz ki bu yıl oynanacak oyun çıkmamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyi RPG:
Cyberpunk 2077
-
Metroid Dread'de yılın oyunu olabilecek ne gördüler acaba çok merak ettim.
-
En çok beklenen oyunda Elden Ring ve Starfield arasında kalmamak mümkün değil Xbox oyunlarının adaylığı da artık yavaş yavaş devrin değiştiğini kanıtlar nitelikte. Bu nesil Phil Spencer doğru hamleler yaparak markayı şahlandırdı.
Listede ciddi derecede AAA oyun eksikliği var. Çok kurak bir yıl oldu, ama 2022 bu kuraklığa yağmur olup yağacaktır. Oyun dünyasının efsane yıllarından biri olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demon Souls niye yok? Remake diye mi? Remastered neyse de remake’lerin alınmaması saçma sıfırdan yapıyorlar sonuçta. Yılın oyunları listesi çok zayıf olmuş. İt takes two veya resident evil alır gibi. Belki sürpriz olarak psychonauts 2 veya death loop. O değil de hiç mi oyun çıkmamış lan bu sene? Cyberpunk’ta o kadar çöp çıktı ki aday bile göstermemişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 16 Kasım 2021; 22:40:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhalde Nintendo'dan da oyun aday göstermek istemişler, en uygunu onu bulmuşlardır.
Cyberpunk nasıl en iyi RPG ye aday olabiliyor. Aaa evet ilk baştaki 15 dk lık 3 farklı yol vardı harika bir RPG deneyimi gerçekten.
Seneye elden ring alır yılın oyunu ödülünü
-
O sebepten olduğu kesin zaten de bu işte bu kadar lobicilik olduğunu gözümüze sokmasalardı bari...
-
Ratchet & Clank: Rift Apart pixar kalitesinde sürükleyici bir oyundu. Kena bağımsız kategorisinde rakiplerinden önde. En çok beklenen oyunlar arasında Elden Ring, God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West olması ise çok normal. Sony'e ait yapımların listelere damga vurarak geleneği bozmayacağı şimdiden belli.
-
sıfırdan aynı oyun inşa ediliyor niye alınsın? grafik ve oynanışta ufak tefek yenilikler olması aday gösterilmesine sebep değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılmıyorum. Bağımsız oyun adayları arasında sadece loop hero'yu oynamadım, ve rahatlıkla söyleyebilirim ki Inscryption, Kena'dan çok çok daha önde bir yapım. Ama Kena kadar güzel grafikleri ve bilinirliği olmadığından hak ettiği ödülü alamayabilir.
-
Katılıyorum, Returnal ve Tales of Arise, bariz daha iyiydi Metroid'den bence. Metroid'den daha iyi çok metroidvania çıktı son yıllarda. En iyi örnekleri Hollow Knight ve Ori sanırım.
-
Öyle dememek lazım, adayların çoğu güzel oyunlar. ama bence de bu sene geçen senelere göre daha sönüktü, efsane diyebileceğim bir oyun yok.
-
Listedeki gerçek tek Next gen oyun Ratchet Clank, Returnal..
diğerleri cross gen
-
metroid yerine twelve minute bile olabilirdi şimdi düşününce. bence güzel bir yapımdı her ne kadar objelerle kısıtlı bir etkileşimimiz olsada
-
Cyberpunk 2077 çıkmadan önce yılın oyunu olacak deniyordu
-
Metroid Dread harika bir oyun. Yılın oyunu olabilecek kadar değil elbette ama zayıf bir yıl oldu bu sene o sayede adaylara girebilmiş. Biraz da 20 sene sonra gelen bir devam oyunu olarak beklentileri fazlasıyla karşıladığı için onurlandırmak istemişler bence. Sonuçta koskoca bir oyun türüne ismini veren bir seri. Yerine girebilecek benim aklıma Returnal geliyor ama o da ağır roguelike küçük bir kesime hitap ediyor.
-
oyunu oynamadın di mi sen? :):):) çok belli ediyosunuz oynamadan konuşanlar... bu oyunu istersen full gizlilikle istersen full yakın dövüş katanayla doğraya doğraya istersen full sniper olarak oynayabiliyosun kardeşim, oynasaydın bilirdin ya... ve buna RPG deniyo. anlamını bilseniz keşke şu terimlerin ona göre konuşsanız artık. cidden baydınız
En çok beklenen oyunda Elden Ring ve Starfield arasında kalmamak mümkün değil Xbox oyunlarının adaylığı da artık yavaş yavaş devrin değiştiğini kanıtlar nitelikte. Bu nesil Phil Spencer doğru hamleler yaparak markayı şahlandırdı. Listede ciddi derecede AAA oyun eksikliği var. Çok kurak bir yıl oldu, ama 2022 bu kuraklığa yağmur olup yağacaktır. Oyun dünyasının efsane yıllarından biri olacak. |
Listeden görebiliyoruz ki bu yıl oynanacak oyun çıkmamış
|
Cyberpunk nasıl en iyi RPG ye aday olabiliyor. Aaa evet ilk baştaki 15 dk lık 3 farklı yol vardı harika bir RPG deneyimi gerçekten.
|
Metroid Dread'de yılın oyunu olabilecek ne gördüler acaba çok merak ettim. |
Benzer içerikler
- samsung mesaj uygulaması
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- instagram hikaye süresi
- instagram yardım merkezi
- hatasız çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X