Şimdi Ara

Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2021'in adayları belli oldu: Xbox zirvede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bilip bilmeden ahkam kesiyorsunuz. Steamden on sipariş verdim çıktığında oynadım bitirdim. Ve çıkış zamanı o berbat buglardan zaten oyun keyfi filanda kalmadı RPG olsa ne olur olmasa ne olur. Kendi malınız gibi savunmaktan vazgecmediniz aldığınız ürünleri. Çok istiyorsan steam faturasınıda göndereyim oyunu satın aldığıma dair.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

2019 Game Awards'ta bir remaster/remake olan Crash Team Racing Nitro-Fueled aday olup ilgili dalda ödül almıştı. Yani remake olan Demon Souls pekâlâ aday gösterilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Kasım 2021; 18:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

ff7 de gösterildi aslında (o remake combatına kadar bayağı detaylı bir oyundu) onun dışındaki hiçbir remake'in böyle baştan aşağı değişenini pek görmedim yani

• Bir haftadır insanlar Elden Ring oynuyor ne beklentisi kaldı ki

Gow Ragnaroktan başka merak ettirecek oyun yok şuan

Ayrıca haberin başlığı da komedi xbox ne ile zirveye çıktı

Spor kategorisinde Forza almalı evet

@luganoguz Metroid oynadınız mı?

En iyi oyun It Takes Two gidipte RE8e vermezler umarım

En iyi oyun yönetimi de bence o çünkü her bölüm ayrı mekanikler ortamlar

Returnal bence aday olabilirdi ama çok dar bir kitleye hitap ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 17 Kasım 2021; 21:14:33 >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Gow önceki oyunun aynısı, aynı mokun laciverti gram beklendiğini sanmıyorum.

• Krone K kullanıcısına yanıt

Gow bu AC Battlefield Call of Duty değil bilesiniz

İlk oyunda gidilemeyen tüm diyarlara gidilecek Asgard Valhalla Svartálheim

Santa Monica yine şaşırtacak herkesi

• Village alacak gibi duruyor GOTY'i. Bence Deathloop alamaz o grafiklerle.

• Xbox 16 yıldır GOTY nin Gsini bile göremeyen en başarısız/tırışka platformdur.

Daha Ratchet Clank Rift ve Returnal ile kapışamıyor. Geçen senenin şampiyonu The Last of Us 2'yi geçemiyor God of War Ragnarok fatality yapar

• Geoff Keighley denen adam Sony'nin paralı çalışanı zaten. Yıllardır Sony'nin leş oyunlarının ödül almasına şaşırmamalı. Animasyon ve script dolu sahnelere sahip hiçbir derinliği olmayan dandik oyunlarını her sene seçip dururlar. Bu sene de Rift Apart ya da Deathloop alır. Objektif ödül görmek isteyenler BAFTA Game Awards beklesin.

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

bilip bilmeden ahkam kestiğini iddia ettiğin kişi umarım ben değilimdir. çünkü ben de 97,7 saatlik oyun süremi kanıtlayabilirim sana ^_^

not: 97,1 saatmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swedish Marksman -- 21 Kasım 2021; 19:32:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.