Şimdi Ara

Yıllar Sonra Sacred Gold

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzunca bir süre Sacred oynamış ve bu tür oyunlarla hayatımı devam ettirdim. Yıllardır Oblivion neredeyse 3 yıldır Skyrim oynuyorum bu tip oyunlarda girip çıkmadığım yer yoktur ana görevler dışında hiç bir ara görevi yapmadan başka bir göreve gitmem. Hazır fiyatına uygunken (İlk oynadıgımda oyunun orijinalıni bulamazdık yoktu :D ) aldım. Sorunda burda başladı ne yaptıysam oyunu çözünürlüğünü 1024x768 den yukarıya çıkaramadım. Regedit save dosyası belgeleri vb nere baktıysam böyle bir ayar yok. Bilgisi dahilinde benim gözümden kaçan belki bir şey vardır diye konuyu açmak istedim. Önemli olan oyunu gerçekçiliği değil zevk alabilmektir. Bende bu oyunu oynamak istiyor fakat sırf şu çözünülüğünden dolayı oynayamıyorum. Eski monitore bağladım ki biz eski diyoruz Sacred için son teknoloji 1600x900 o çözünürlük bile işimi görecek.

Ek olarak böyle bir şey yoksa ben harici bir programla çözünürlüğünü attıra bilirmiyim varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 24 Mart 2016; 1:24:09 >

• efsane oyun.. ekran kartının scaling ayarlarını kurcalayınca oynanıyor ama malesef çözünürlük ayarı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakkliar

efsane oyun.. ekran kartının scaling ayarlarını kurcalayınca oynanıyor ama malesef çözünürlük ayarı yok.

Cok sey denedim olmuyor ama hala oynuyorum.
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    yanlarda siyah barlar çıkıyor ama yapacak bir şey yok malesef ascaron iflas etmemiş olsa patch getirirlerdi şimdiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakkliar

yanlarda siyah barlar çıkıyor ama yapacak bir şey yok malesef ascaron iflas etmemiş olsa patch getirirlerdi şimdiye

Bende yanlarda siyahlık yok tam ekran. Nvidia denetim masasından Masaüstü ve konumunu ayarla bölümünde tam ekran seceneği seçilirse yanlardaki siyahlıklar gidiyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yıllar Sonra Sacred Gold

• Arkadaşlar Sacred hakkında bilgisi olan varsa bana bir pm atsın lütfen. Sormak istediğim bir kaç bir şey var.
  • evet hatırladığım kadarıyla cevaplayabilirim çılgınlar gibi oynamışlığım var zamanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

evet hatırladığım kadarıyla cevaplayabilirim çılgınlar gibi oynamışlığım var zamanında.

özel mesaj attım. :D soru cok umarım sıkılmazsın.
  • hala oynayan var mı?

köyler ve genel dünya haritası arıyorum bulamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.