Şimdi Ara

Yıllara göre en iyi albümleriniz. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
9
Favori
5.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Led Zeppelin - Led Zeppelin IV(1971)
     Yıllara göre en iyi albümleriniz.

Guns N' Roses - Live Era '87-'93(1999)

Agalloch - the Mantle(2002)

VA(Toplama) - Whom the Moon A Nightsong Sings (2010)

İlk mesajda kesişen yıllarda bu albümler olsaydı bence daha iyi olurdu diye düşündüklerim.

Whom The Moon A Nightsong Sings

Bu albüm benim anahtarım sanırım.

Bu seferki senin icin gelsin bebegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hoşgeldin ne çabuk geçmiş be zaman gidip gelmişsin.
  • Sağolasın kardeşim hoşbuldum. İnsanların "ne çabuk geçmiş be zaman gidip gelmişsin" demelerini ben askerdeyken duyarmış gibi olmuştum. Çabuk geçti gibi ama gel bi de bana sor

Nasılsın kardeşim var mı değişiklik? Yeni parçalar varsa öneri alabilirim
  • ulan biriniz bile şu albümü koymamış yazık.tüm dünya tarafından gelmiş geçmiş en iyi albüm olarak kabul ediliyor.bir allahın kulu gelip yazmamış sgt. pepper's lonely hearts clup band diye.
  • Maroon 5 dışında tüm gruplarımız aynı hocam.

Ve 2004'te Arcade Fire'ın çıkış albümü Funeral'yı dinleyin hoccam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigitt07

ulan biriniz bile şu albümü koymamış yazık.tüm dünya tarafından gelmiş geçmiş en iyi albüm olarak kabul ediliyor.bir allahın kulu gelip yazmamış sgt. pepper's lonely hearts clup band diye.

O listeye daha konulması gereken o kadar çok grup ve albüm var ki. Bazen atlanabiliyor yani gruplar. Ayrıca benim en sevdiğim albümdür. Olur öyle. Kelimelere de dikkat.

• 1983-Kill em All
    1984-Ride The Lightning
    1986-Master of Puppets
    1988-And Justice for All
    1990-Rust in peace
    1991-Metallica(Black Album)
    1992-Countdown to extinction
    1993-Youthanasia
    1997-Cryptic Writings
  • 1979: Venom-Black Metal
    1984: Bathory-Bathory
    1988: Bathory-Blood Fire Death
    1994: Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas
    1994: Darkthrone-Transilvanian Hunger
    1996: Burzum-Filosofem
    1998: Bathory-Jubileum III
    1999: Behemoth-Satanica
    2013: Behemoth-The Satanist
  • bunlara ek yazılacak 100 albümle daha ömür boyu dinliyecek harika bir arşive sahip olunabilinir.
  • Maroon 5 dışında tüm gruplarımız aynı hocam.

Ve 2004'te Arcade Fire'ın çıkış albümü Funeral'yı dinleyin hoccam
  • Dostum iki kez yazmışsın aynı mesajı. Şu konudan sonra daha da eskileri yazabilecek kapasiteye geldim. Boş bir zamanımda daha da çok albüm eklemek istiyorum. Sizler de ekleyin. Güzel arşiv oldu çünkü burası.
  • Şu 70'ler sonrasının çoğunu indireceğim şimdi.

Bende ekleyeyim, çok popüler olmayan Alternatif Rockları bu konuya

2004:
    Funeral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 30 Mayıs 2014; 19:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

quote:

Orijinalden alıntı: Yigitt07

ulan biriniz bile şu albümü koymamış yazık.tüm dünya tarafından gelmiş geçmiş en iyi albüm olarak kabul ediliyor.bir allahın kulu gelip yazmamış sgt. pepper's lonely hearts clup band diye.

O listeye daha konulması gereken o kadar çok grup ve albüm var ki. Bazen atlanabiliyor yani gruplar. Ayrıca benim en sevdiğim albümdür. Olur öyle. Kelimelere de dikkat.

o kadar beatles albümü koymuşsun bunu koymayınca şaka mı bu adam dedim.neyse harbiden çok iyi liste hazırlamışsın

• 1967 - The Doors - The Doors
    1968 - Pink Floyd - A Saucerful of Secrets
    1969 - King Crimson - In the Court of the Crimson King
    1970 - Deep Purple - In Rock
    1971 - Led Zeppelin - Led Zeppelin IV
    1972 - Yes - Close to the Edge
    1973 - Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
    1974 - King Crimson - Red
    1975 - Pink Floyd - Wish You Were Here
    1976 - Camel - Moonmadness
    1977 - Rush - A Farewell to Kings
    1978 - Rush - Hemispheres
    1979 - Pink Floyd - The Wall
    1980 - Iron Maiden - Iron Maiden
    1981 - Rush - Moving Pictures
    1982 - Iron Maiden - The Number of the Beast
    1983 - Dio - Holy Diver
    1984 - Metallica - Ride the Lightning
    1985 - Marillion - Misplaced Childhood
    1986 - Metallica - Master of Puppets
    1987 - Testament - The Legacy
    1988 - Slayer - South of Heaven
    1989 - Morbid Angel - Altars of Madness
    1990 - Megadeth - Rust in Peace
    1991 - Atheist - Unquestionable Presence
    1992 - Dream Theater - Images & Words
    1993 - Death - Individual Thought Patterns
    1994 - Emperor - In the Nightside Eclipse
    1995 - Death - Symbolic
    1996 - Opeth - Morningrise
    1997 - Godspeed You! Black Emperor - F♯ A♯ ∞
    1998 - Death - The Sound of Perseverance
    1999 - Opeth - Still Life
    2000 - Godspeed You! Black Emperor - Lift Your Skinny Fists Like Antennas to Heaven
    2001 - Tool - Lateralus
    2002 - Agalloch - The Mantle
    2003 - Windir - Likferd
    2004 - Isis - Panopticon
    2005 - Opeth - Ghost Reveries
    2006 - Agalloch - Ashes Against the Grain
    2007 - Ulver - Shadows of the Sun
    2008 - Meshuggah - Obzen
    2009 - Mastodon - Crack the Skye
    2010 - Enslaved - Axioma Ethica Odini
    2011 - Aquilus - Griseus
    2012 - Cattle Decapitation - Monolith of Inhumanity
    2013 - Ulver - Messe I.X-VI.X
    2014 - Mastodon - Once More 'Round the Sun

Reign in Blood, Human, Seventh Son of a Seventh Son, Selling England by the Pound, Pawn Hearts, ...And Justice for All, Consuming Impulse, Cause of Death, Slaughter of the Soul, Storm of the Light's Bane, The Gallery, Effigy of the Forgotten, Pierced From Within, Crimson, Aenima, The Jester Race, None So Vile, OK Computer, My Arms, Your Hearse, The Fragile Art of Existence, Onset of Putrefaction,Kid A, Dead Heart in a Dead World, Blackwater Park, In Absentia, Nothing, Oceanic, Colonizing the Sun, Mabool, Deadwing, This Godless Endeavor, Blood Mountain, Fear of a Blank Planet, Colors, Fas - Ite, Maledicti, In Ignem Aeternum, Planetary Duality, Communion, RIITIIR, The Raven That Refused to Sing, Colored Sands, Surgical Steel gibi albümleri elemek zorunda kaldım, cidden çok canım acıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Philosopher -- 6 Ocak 2015; 16:12:39 >

• 2014'ün en iyi albümü ne oldu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

2014'ün en iyi albümü ne oldu sizce?

Pink Floyd - Endless River diyebilirim. Biraz daha düşünmek lazım bu konu hakkında. Aklıma ilk ama bu albüm geldi.
  • 1996-Future trance vol.1

http://www.discogs.com/Various-Future-Trance-Vol-1/release/265794

Hala dinlerimmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pink Floyd' dan sadece The Wall' ın olması üzdü.
    Kesinlikle Wish You Were Here ve The Dark Side of the Moon da olmalıydı. Hatta ben The Final Cut' ı bile koyardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum aslında konulması gereken gerçekten çok albüm var ama yelpazeyi geniş tutmaya tek bir müzik türüne bağlı kalmamaya çalıştım. Yoksa 70'leri sırf Pink Floyd koyabilirdim.
  • eski mesajımı okumuşum da ne çok değişmiş müzik tarzım. seviyorum böyle anları. konuya eklemek istediğim pek çok şey eklenmiş zaten, başta king crimson ve van der graaf generator'ler olmak üzere. o zaman ben de farklı tarzlardan ekleme yapayım:

1977, television - marque moon: art punk diye bir tür yok ama var.

2009, them crooked vultures - them crooked vultures: süpergruplar bence bu tarz listelerde yer almamalı ama t.c.v. bir süpergruptan fazlası. john paul jones-josh homme-dave grohl üçlüsü.

2013, queens of the stone age - ...like clockwork: iki sene önce daft punk'ın anaakıma analog müziği yeniden hatırlatması yüzünden hak ettiği popülariteye ulaşamadı ancak grubun en iyi albümüydü. insan dinlerken josh homme'un komaya girip müziğe ara vermesinin etkilerini çokça hissediyor. i appear missing favorim, dave grohl davullarda.

2014, damien rice - my favourite faded fantasy: herhalde verdiği aranın etkisiyle olsa gerek, damien rice patlayamadı. it takes a lot to know a man dinleyenine en ilham veren eserlerden.

1991, a tribe called quest - the low end theory: rap müzik hakkında kendimi iki kelam edecek kadar bilgili görmediğim için bir şey yazmak istemiyorum.

1977, fleetwood mac - rumours: ülkemizde niyeyse hiç popüler değil. abba ve michael jackson ile birlikte bence gelmiş geçmiş en iyi üç pop oluşumundan biridir fleetwood mac (evet, michael jackson başlı başına bir oluşum.). rumours ise özellikle grup üyelerinin kişisel çekişmeleriyle dolu bir dönemde çıktığı için sözleri çok güzeldir. ardından grubun popülariteden rahatsız olup daha deneysel ve güzel bir albüme imza atması takdir edilesi: tusk.

1997, buena vista social club - buena vista social club: dünyada çok meşhur bir albüm ama ülkemizde pek bilen yok niyeyse. ilk şarkının sonunda itibaren küba'da sallanan sandalyenizde puronuzu içirtmesi garantili.

2008, the last shadow puppets - the age of the understatement: owen pallett ve iki ingiliz şairinin birleşmesiyle oluşan şaheser.

1993, x japan - art of life: içinde sadece art of life'ı bulunduran mükemmel albüm. asya müziğine karşı önyargıları kıran cinsten.

1977, steely dan - aja: grubu en kolay sevdiren ve grubun en popüler albümü diye listeye yazdım. diskografisi dinlenmesi gereken gruplardan.

1963, thelonious monk - monk's dream: ilk başta thelonious monk'un şöhreti yüzünden değil, albüm kapağı yüzünden dikkatimi çekmişti, gördüğüm en güzel kapaklardan biriydi. sonra dinlediğim en güzel albümlerden biri oldu.

1970, miles davis - bitches brew: 20. yüzyılın özeti.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.