Şimdi Ara

Yıllardır BESMELE Çekenler Dikkatli Bakın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cünüplükle ilgili videosunu izledim ve çok şaşırdım.Kaynak verse neysede kaynakta vermiyor.

Edip yüksel vs hakkı

Hakkı daha sapıtmış galiba.Edip in kaynakları daha akla uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak olarak Lisan-ül Arab diyor. başka bir videosunda...
  • danke
  • Cezası yok endişelenmeyin.
  • Ne konuda ?
  • Daha besmelenin anlamını bilmiyor bir de ahkam kesiyor ..adına değil ,rahman ve rahim olan Allahın adı ile ..demek besmele.

Şimdi küfür etsem ceza yerim ..hiç mi bilmiyorsunuz anlaminida biriniz yazmamış .nasıl yetiştiriyor aileleriniz sizi ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam işte onu peygamberler kullanıyordu. Bir yere girerken " Ben esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adı ile geldim buraya ya da yapıyorum bu işi" derlerdi..

Şimdi ki gibi çorba içerken besmele banyoya girerken besmele değil.. Zaten o yetki elçilerindi.. Şimdi resmen dalga geciyorlar.. Tuvalete sağ ayak ile gir girerkende ben allah'ın adı ile... Tövbe tövbe hep hurafe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeksk35 -- 11 Kasım 2016; 21:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Cünüplükle ilgili videosunu izledim ve çok şaşırdım.Kaynak verse neysede kaynakta vermiyor.

Edip yüksel vs hakkı

Hakkı daha sapıtmış galiba.Edip in kaynakları daha akla uygun

Sen bir insanı sapıklıkla suçlarken müthiş kaynaklar vermişsin. Bravo sana. İşkembeden sallamak deniyor senin yaptığına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eglon E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Edibe görede ben sapıtmışım.Hatta müşriğim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Kardeşim Edibe görede ben sapıtmışım.Hatta müşriğim ben.

Hakkı Yılmaz neden sapık? Kaynak göstermediğini söylemişsin. Senin bu insana "sapık" demek için ne gibi kaynakların ve bilgin var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kavga etmeyelim, başlığı bu hoca geçinenlerin yaptığı gibi mezhep veya başka bir çatışma olsun diye açmadım.

Kimse ön yargı ile dinlenmez. Kavga etmeden dini tartışalım görüşler ortaya gelir, cevaplar bulunur. İşte alimler böyle yapar.

Kur'an'da Allah, Musa'ya firavunla görüşmeye giderken ona güzel sözler söylemesini emretmiştir. Çünkü Musa firavuna karşı kaba olsaydı firavun da Allah'a küfür edebilirdi..

Ondan güzel güzel tartışalım dinlemeden etmeden kanıtsız kimse sapık değildir. Hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeksk35 -- 12 Kasım 2016; 14:26:11 >
  • Risale-i Nur külliyatından 1. sözü okuyabilirsiniz.Besmeleyi tefsir ediyor.
  • İşte Kur'an varken niye risale-i nur bakalım ki ?
  • Aklıma doğrudan Edip Yüksel'in Ezan 19 kelimedir tartışması geldi
  • Allah'ın Kur'an'ını tefsir etmek yani açıklamak en büyük küfürdür... Allah Kur'an'ı yine kuran içinde kendisi tefsir etmiş açıklamıştır.. Bir ayetin devami ve detayı muhakkak başka bir ayette vardır.
  • İslamın yüzde 90'ı gibi yahudi adetidir besmele

• Aynen sana katılıyorum kardeşim. Bugünkü modern islam kesinlikle yahudi safsatasıdır. Ama gerçek islam yadsınamaz... Yahudiler pagan dinlerinden ve diğer dinlerden aldıkları adetleri gelip islama yapıştırıp bir salata yaptılar ve sonra kapalı kapılar ardından hala gülüyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.