Şimdi Ara

YILLARI ÇALINMIŞ OLAN VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Buyur dertini anlat yardımcı oluruz

"Yüküm ağır, derdim büyük, târifsiz,

Ne yana dönsem, orada bir vurgun...

Her adımda batıyorum çaresiz,

Beden yorgun, elim yorgun, kol yorgun..."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kucak acar hatıralar, ne de dönerler gemiler bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

Babam 4 sene önce okuldan aldı. suan yeni başladım aoleye. Yazıtların üni 1 ben daha yeni lise 1 oda açık lise
    quote:

Orijinalden alinti: GorThaurS

Babam 4 sene önce okuldan aldi. suan yeni basladim aoleye. Yazitlarin üni 1 ben daha yeni lise 1 oda açik lise

açyk lise çabuk bitebiliyor diye biliyorum çabucak vermeye bak dersleri.

• 2 yılımı ailem, 1 yılımı da okul çaldı.
    Şimdi şaşırırsınız 21 yaşında liseden yeni mezun olduğuma. (açıktan değil)
    İstikbalim için son şansımı deneyeceğim astsubaylığa başvurdum yaştan ucu ucuna kurtarıyorum.
    Konuyu okuduktan sonra derin düşüncelere daldım, darma duman oldum şimdi.

Bir senenin kıymetini sınıfta kalan bilir!
    Bir ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir!
    Bir haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir!
    Bir saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda oturan bilir!
    Bir dakikanın kıymetini uçağını kaçıran!
    Bir saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan!
    Bir salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir!

İnsanın satın alamayacağı tek şey zamandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

quote:

Babam 4 sene önce okuldan aldi. suan yeni basladim aoleye. Yazitlarin üni 1 ben daha yeni lise 1 oda açik lise

Abi çok Zor maol gecsem daha iyi değil mi ? Hafta sonu okula giderim. Hafta içi calisirim ama çalıştığım yer ne der onuda bilmem lazim şöyle bir animi anlatayım. Orta okul arklerle toplandık 6-7 kişi konu liselere geldi herkes söyledi en son bana geldi.Sado sen hangi lisedesin en zekimız sendin heralde fendir. dediler ben okumuyorum diyip kaçar gibi kalktım. O gündür onları. gordum mu yolumu değiştiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorThaurS -- 30 Haziran 2016; 1:05:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

ne kucak acar hatıralar, ne de dönerler gemiler bir daha

Aynen öyle kucak açan degil de boğan hatıralar var yalnızca.Giden gemiler yerine belki gelir diye beklenen gemiler var.
    Beklemek sabretmek her şey acı..

• quote:

quote:

quote:

Abi çok Zor maol gecsem daha iyi değil mi ? Hafta sonu okula giderim. Hafta içi calisirim ama çalıştığım yer ne der onuda bilmem lazim şöyle bir animi anlatayım. Orta okul arklerle toplandık 6-7 kişi konu liselere geldi herkes söyledi en son bana geldi.Sado sen hangi lisedesin en zekimız sendin heralde fendir. dediler ben okumuyorum diyip kaçar gibi kalktım. O gündür onları. gordum mu yolumu değiştiyorum.

baban neden okula göndermedi seni maddi durumunuz mu kötü ?

• Kimse yıllarımı çalmaya cüret edemez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Babam emekli oldu. Hamurker kendi bir kaç yıl bos durdu borclandi. Bir gün eve gelip.anneme sunu soylemis çocuklardan birini okuldan alip ise koyacam. 2 yas küçük kardeşim var onun yerine ben başladım çalışmaya komilik pastane imalathanesi getir götür paket servis falan.şuan annem diyor ki. normalliseye yazık ama tüm bilgileri kaybettim hafizamdan okul ile ilgili bilgi 0.
    O yüzden maol düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkez1234

quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Buyur dertini anlat yardımcı oluruz

"Yüküm ağır, derdim büyük, târifsiz,

Ne yana dönsem, orada bir vurgun...

Her adımda batıyorum çaresiz,

Beden yorgun, elim yorgun, kol yorgun..."

Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
    Seyir defterini başkası yazsın.
    Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
    Beni o limana çıkaramazsın...

• Ben 4, 5 sene platonik bi kıza aşık olmuştum. Şimdi dönüp bakınca yanii aslında karışık ya çalındı diyemem tanımak, aşık olmak, hayalini kurmak falan kesinlikle o konuda bi pişmanlığım yok ama sadece hayaliyle kaldı işte sanırım bayağı uzun süren bi ilişkisi var devam ediyor ve sanırım mutlular
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Babam emekli oldu. Hamurker kendi bir kaç yıl bos durdu borclandi. Bir gün eve gelip.anneme sunu soylemis çocuklardan birini okuldan alip ise koyacam. 2 yas küçük kardeşim var onun yerine ben başladım çalışmaya komilik pastane imalathanesi getir götür paket servis falan.şuan annem diyor ki. normalliseye yazık ama tüm bilgileri kaybettim hafizamdan okul ile ilgili bilgi 0.

Bana abi deme çünkü sen benden daha büyüksün ben bu yıl liseden mezun oldum bak sana kendimle ilgili bir şey anlatıcam kısa ama çok önemli :

ben 8.Sınıfta kesir işaretini bilmiyordum hani 8 bölü 4 derken 8 in altına çizgi çizeriz sonra onun altına 4 yazarız ya he ben o çizginin bölme işareti olduğunu bilmiyordum ama öyle azimle çalıştım ki 8.Sınıfta sbs den 477 aldım . Diğer yıllarda sbs puanlarım 400 ün altındaydı çok kötüydü harbiden puanlarım.

Geçen hafta sınavlar bitti mattan 45 doğru 4 yanlış 1 boşum var 50 soruda bak düşün ordan buraya 4 yılda geldim ben sen yaşça büyüksün beynin daha iyi çalışıyor ve kesinlikle o kesme işaretini biliyorsun Hee bak bana çok insan sen yapamassın ama ben yaptım onların yüzüne yüzüne vurdum 2-3 yılda açığı bitir

ve sakın şöyle düşünme ooooo 6 yıl kaybım var diye neden mi çünkü sen 4 yıl çalışırken bile kötü de olsa bir hayat yaşadın hatta işte çalıştığın tecrübe edindin pmleşem eğer yapamadığın mat soruları falan olursa at bana ilgilenirim her zaman mesaj yazabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Ben 4, 5 sene platonik bi kıza aşık olmuştum. Şimdi dönüp bakınca yanii aslında karışık ya çalındı diyemem tanımak, aşık olmak, hayalini kurmak falan kesinlikle o konuda bi pişmanlığım yok ama sadece hayaliyle kaldı işte sanırım bayağı uzun süren bi ilişkisi var devam ediyor ve sanırım mutlular

Vay be ne sadıklık ama hem de 4-5 sene.Sanırım olmayacak bir şeyin hayalini belki olur birgün diye kurmak da kotu.insallah bir gün cok seveceginiz ve ömür boyu birlikte olacağınız bir kişi çıkar karşınıza

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Ben 4, 5 sene platonik bi kıza aşık olmuştum. Şimdi dönüp bakınca yanii aslında karışık ya çalındı diyemem tanımak, aşık olmak, hayalini kurmak falan kesinlikle o konuda bi pişmanlığım yok ama sadece hayaliyle kaldı işte sanırım bayağı uzun süren bi ilişkisi var devam ediyor ve sanırım mutlular

Vay be ne sadıklık ama hem de 4-5 sene.Sanırım olmayacak bir şeyin hayalini belki olur birgün diye kurmak da kotu.insallah bir gün cok seveceginiz ve ömür boyu birlikte olacağınız bir kişi çıkar karşınıza

Açılmaya cesaret edemedim açıkçası (: Teşekkür ettim, umarım.

• Ailem yüzünden berbat bir çocukluk yaşadım diyebilirim, bir çok hayalim oldu hiçbirini gerçekleştiremedim. En çok da futbolcu olmayı istemiştim, futbol benim için bambaşka bir şeydi, hayatımın tamamını oluşturuyordu belkide çocukken, ki hala da öyle diyebilirim. Okulda sürekli arkadaşlarla futbol oynardık teneffüslerde, sınıfta futbol muhabbeti yapardık. Eve gelirdim, 5 dakika sonra sokağa çıkar futbol oynardık, eve gelirdim evdeki ufak topla yine oynardım veya bilgisayara geçip pes, fifa vs oynardım. Kısacası en büyük hayalimi artık gerçekleştiremeyeceğim, 19 yaşında geldim zira. Bu saatten sonra anca halısahalarda oynarım diye düşünüyorum. Halbuki yeteneğim de vardı, hiçbir kulüple antrenmanlara çıkmamışken bile kulüpte oynayan arkadaşlarımla halısahada oynuyorum, hiç de sırıtmıyorum. Sanırım şuan ki mutsuzluğumun da tek sebebi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Ailem yüzünden berbat bir çocukluk yaşadım diyebilirim, bir çok hayalim oldu hiçbirini gerçekleştiremedim. En çok da futbolcu olmayı istemiştim, futbol benim için bambaşka bir şeydi, hayatımın tamamını oluşturuyordu belkide çocukken, ki hala da öyle diyebilirim. Okulda sürekli arkadaşlarla futbol oynardık teneffüslerde, sınıfta futbol muhabbeti yapardık. Eve gelirdim, 5 dakika sonra sokağa çıkar futbol oynardık, eve gelirdim evdeki ufak topla yine oynardım veya bilgisayara geçip pes, fifa vs oynardım. Kısacası en büyük hayalimi artık gerçekleştiremeyeceğim, 19 yaşında geldim zira. Bu saatten sonra anca halısahalarda oynarım diye düşünüyorum. Halbuki yeteneğim de vardı, hiçbir kulüple antrenmanlara çıkmamışken bile kulüpte oynayan arkadaşlarımla halısahada oynuyorum, hiç de sırıtmıyorum. Sanırım şuan ki mutsuzluğumun da tek sebebi bu

Bugün sen çok gencsin yavrum hayat ümit neşe dolu....
    Bazi şeyler icin hala geç değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Ailem yüzünden berbat bir çocukluk yaşadım diyebilirim, bir çok hayalim oldu hiçbirini gerçekleştiremedim. En çok da futbolcu olmayı istemiştim, futbol benim için bambaşka bir şeydi, hayatımın tamamını oluşturuyordu belkide çocukken, ki hala da öyle diyebilirim. Okulda sürekli arkadaşlarla futbol oynardık teneffüslerde, sınıfta futbol muhabbeti yapardık. Eve gelirdim, 5 dakika sonra sokağa çıkar futbol oynardık, eve gelirdim evdeki ufak topla yine oynardım veya bilgisayara geçip pes, fifa vs oynardım. Kısacası en büyük hayalimi artık gerçekleştiremeyeceğim, 19 yaşında geldim zira. Bu saatten sonra anca halısahalarda oynarım diye düşünüyorum. Halbuki yeteneğim de vardı, hiçbir kulüple antrenmanlara çıkmamışken bile kulüpte oynayan arkadaşlarımla halısahada oynuyorum, hiç de sırıtmıyorum. Sanırım şuan ki mutsuzluğumun da tek sebebi bu

Bugün sen çok gencsin yavrum hayat ümit neşe dolu....
    Bazi şeyler icin hala geç değil

Türkiye gibi bir yerde çok geç hocam, inanın. Çok istedim ailemin beni bir kulübe yazdırmalarını, ama yok olmadı işte. Bahane buldular, burnum kanıyordu o zamanlar, hep bir şey çıktı karşıma. Bir insanın hiç mi istediği bir şey olmaz şu hayatta. Olmuyor işte, ne istediğim gibi bir mesleğim, işim(gerçi öğrenciyim), ne istediğim gibi bir aile, ne istediğim gibi bir arkadaş ortamım, çevrem var. Şuan olan arkadaşlarımdan da uzağım, 1-2 haftadır ailemle birlikte kalıyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim. Neyse ki haftaya yaz okulum başlıcak, okulumun olduğu şehire gideceğim. Biraz kafa dağıtacağım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana abi deme çünkü sen benden daha büyüksün ben bu yıl liseden mezun oldum bak sana kendimle ilgili bir şey anlatıcam kısa ama çok önemli :

ben 8.Sınıfta kesir işaretini bilmiyordum hani 8 bölü 4 derken 8 in altına çizgi çizeriz sonra onun altına 4 yazarız ya he ben o çizginin bölme işareti olduğunu bilmiyordum ama öyle azimle çalıştım ki 8.Sınıfta sbs den 477 aldım . Diğer yıllarda sbs puanlarım 400 ün altındaydı çok kötüydü harbiden puanlarım.

Geçen hafta sınavlar bitti mattan 45 doğru 4 yanlış 1 boşum var 50 soruda bak düşün ordan buraya 4 yılda geldim ben sen yaşça büyüksün beynin daha iyi çalışıyor ve kesinlikle o kesme işaretini biliyorsun Hee bak bana çok insan sen yapamassın ama ben yaptım onların yüzüne yüzüne vurdum 2-3 yılda açığı bitir

ve sakın şöyle düşünme ooooo 6 yıl kaybım var diye neden mi çünkü sen 4 yıl çalışırken bile kötü de olsa bir hayat yaşadın hatta işte çalıştığın tecrübe edindin pmleşem eğer yapamadığın mat soruları falan olursa at bana ilgilenirim her zaman mesaj yazabilirsin.

Samimiyetin için tesekkur ler .
    16.07.98 dogumluyum ben
    Bakalım su an planim 18 yaşına girince sigorta sahibi olmak. Bide mail geçmek gibi planim var.
    Böylelikle 4 sene içinde lise diplomasi alacağım.
    Her şeyde bir hayır var su an bu konuda sizin gibi yardim sever biri ilw tanıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

2 yılımı ailem, 1 yılımı da okul çaldı.
    Şimdi şaşırırsınız 21 yaşında liseden yeni mezun olduğuma. (açıktan değil)
    İstikbalim için son şansımı deneyeceğim astsubaylığa başvurdum yaştan ucu ucuna kurtarıyorum.
    Konuyu okuduktan sonra derin düşüncelere daldım, darma duman oldum şimdi.

Bir senenin kıymetini sınıfta kalan bilir!
    Bir ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir!
    Bir haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir!
    Bir saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda oturan bilir!
    Bir dakikanın kıymetini uçağını kaçıran!
    Bir saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan!
    Bir salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir!

İnsanın satın alamayacağı tek şey zamandır.

Altına imzamı ediyorum.

• 6 yildir knight onlone oynuyodum 13 yasimdan beri etrafimda cok insan varken pc basinda kalkmadim hayatim o oyunda mahvoldu simdi biraktim ama etrafimda kimse yok bilmem anlatabildim mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.