Şimdi Ara

YILLARI ÇALINMIŞ OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi bi arkadaş bi eş ya da anne baba gibi faktorler yüzünden yıllarının çalındığını düşünen var mı?
    Varsa buyursun anlatsın dinleyebilirim.
    Ben hep derim kim bana kaybolan cocuklugumu yillarimi verecek kim paramparça yuregimi onaracak diye..:'(

Pm atabilirsiniz

Gökte zamansızlık hangi noktada?
    Elindeyse yıldız yıldız hecele!
    Hüküm yazılıyken kara tahtada
    İnsan yine çare arar ecele!

Gençlik... Gelip geçti... bir günlük süstü;
    Nefsim doymamaktan dünyaya küstü.
    Eser darmadağın, emek yüzüstü;
    Toplayın eşyamı, işim acele!
    NFK

DOST'tan;
    "Hâlimi arza kelimeler yetersiz,

Kalem yorgun, kâğıt yorgun, söz yorgun...

Çırpındıkça yutuyor beni bu dehliz,

Yürek yorgun, dilim yorgun, ruh yorgun..."

DOST'a;

"Umudunun yelkenlerini suya indirme, Dost! Aç yüreğini de yelkenleri yüzdürecek rüzgârı yakala. Kapat gözlerini, huzur limanının râyihaları kılavuzluk etsin sana. Kapat gözlerini ki, önündeki girdaplar seni yolundan döndürmesin.

Hani var ya, bilirsin sen, Hüsn-ü Aşk'taki gibi...

Kalk, silkelen; atâlet ve umutsuzluk bizim için değil.

Yüzdür, kâğıttan da olsa gemilerini..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkez1234 -- 30 Haziran 2016; 23:31:34 >

• Yok mu dinlerdim halbuki ne güzel o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkez1234

Yok mu dinlerdim halbuki ne güzel o zaman.
    Tutmaz.

Ç Ö P
  • Ebeveynsiz büyüdüm belki gerçekten yanımda gerçekten beni anlayacak benim yanımda olacak birileri olsaydı. Bu durumda olmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Tutmaz.

Ç Ö P

Inan ben konu dışında takılan biri değilim.Konunun tutmasının zerre önemi yok.Eger varsa benim gibi sadece dinlerim.Bi yol gosteririm.
    Yılların tecrübesi birikti.Boşa gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Ebeveynsiz büyüdüm belki gerçekten yanımda gerçekten beni anlayacak benim yanımda olacak birileri olsaydı. Bu durumda olmazdım.

Inan bazen olmamaları olmalarından dah iyi oluyor.Bu cok acı ama malesefe gercek bu.
  • Dinlerim pm atabilirsiniz çok samimiyim bu konuda.
  • quote:

Dinlerim pm atabilirsiniz çok samimiyim bu konuda.
    Dostum, bende kendim için böyle düşünüyorum.Benimde yıllarım gitti.Ancak ağlanmak veya sızlanmak yılları geri getirmiyor malesef.
    Bu yüzden artık kederlenmek yerine ders alarak harekete geçelim, geçelim ki bu yıllarımızda geçmiş yıllarımız gibi olmasın..
  • Kac kere bu sefer olacak diye ayaga kalktım.Hep yeniden başladım şu an o kadar yorgun ve güçsüz hissediyorumki...
    Ilk bu denli kendimi bıraktım.Nereye dönsem orda bi acı.Nereye elimi atsam elimde kalıyor malesef:'(
    Ilk kez toparlanmam uzun sürecek.
  • Çalındı.Polise şikayet ettim.Bulduk.
  • sevgilim yüzünden 1 senem boşa gitmişti.
  • Üniversite hayati yıllarımı çaldı. Tam 4 sene.
  • Yillari calinmak degilde garip bir 21 yil gecirdim desem yeridir hayatim 21 yildir ayni ne iyi nede kotu hicbisey degismedi hayatimda ben degistiremedim beykide boyle geriye donup baktigimda yapmadigim seyler icin o kadar pismanim ki 21 yilin %de 99 unu ayni sehirde ayni evde gecirmek beni yipratmaya basladi suan en azindan saglik acisindan sorun yasamadigima seviniyorum suan

Bir sarki sozu vardi ne kadar tanidiksa bir sehir o kadar dar gelir insana diye ben artik boguluyorum bu sacms yerde
  • gereksizzz111 G kullanıcısına yanıt
    Mesela kardesim gitmek icin universite okumayı denedin mi ya da kız mısın erkek misin bilmiyorum ama kendine yuva kurmayı.Hayata tutanacak bir seyler bulmayı denedin mi hiç?
    Tebdil-i mekanda ferahlik vardir bir yolu varsa biraz uzaklaş o şehirden derim.Insan daraldikca hem kendine zulmeder hem de cevresindekilere...
  • quote:

Mesela kardesim gitmek icin universite okumayı denedin mi ya da kız mısın erkek misin bilmiyorum ama kendine yuva kurmayı.Hayata tutanacak bir seyler bulmayı denedin mi hiç?
    Tebdil-i mekanda ferahlik vardir bir yolu varsa biraz uzaklaş o şehirden derim.Insan daraldikca hem kendine zulmeder hem de cevresindekilere...
    evet çalındı kardeşim koskoca 3 yılımı forum çaldı.bunun yüzünden sınıfta kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

evet çalındı kardeşim koskoca 3 yılımı forum çaldı.bunun yüzünden sınıfta kaldım

Aahah hocam sen de iradeli olabilirdin biraz.Emin ol burda boş boş gezinmek sana hicbir fayda vermez ki bunu bildigin halde hic bırakmamışsın.
  • Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    Maalesef universiteyi bu yil bulundugum sehirde bitiriyorum. Yuva kurmak hem biraz olgunluk hemde maddiyat gerektiriyor bende ikiside yok onu gectim. Ama kesinlikle haklisin kardesim yeni bir yer bana cok iyi gelicek su diplomayi aliyim benimde bu sehirdeki gorevim biticek tam bir yil daha sabir
  • quote:

Kac kere bu sefer olacak diye ayaga kalktım.Hep yeniden başladım şu an o kadar yorgun ve güçsüz hissediyorumki...
    Ilk bu denli kendimi bıraktım.Nereye dönsem orda bi acı.Nereye elimi atsam elimde kalıyor malesef:'(

Sadece fikir vermiştim, bende aynı durumdayım

Yenilmekten değil, tekrardan ayağa kalkmaktan yorulduk.
  • Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    Kendim yuzunden calindi reis bu arada ygs lys bolumunden selamlar hatirladim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

quote:

Kac kere bu sefer olacak diye ayaga kalktım.Hep yeniden başladım şu an o kadar yorgun ve güçsüz hissediyorumki...

Sadece fikir vermiştim, bende aynı durumdayım

Yenilmekten değil, tekrardan ayağa kalkmaktan yorulduk.

Alıntıları Göster
    Hepimiz öyleyiz. Edindiğimiz çevre bizim kendilerine benzememizi istiyor, işin açıkçası biz de onların bize benzemesini istiyoruz. Cinsel ilişki dışındaki birliktelikler yorucu ve gereksiz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.