Şimdi Ara

YILLARI ÇALINMIŞ OLAN VAR MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fakirlik yıllarımı çaldı. elimden de birşey gelmezdi. illegal harici parayı nerden bulabilirsin ki?
  • 2013'de kalmıştım lisede. O zaman da ailem vermişti istemediğim bölüme, ilk okula 1 sene geç verildim ve iftiraya maruz kaldım hoca da sürekli döverdi beni ondan okumadım yazmadım öbür sene verildim tekrar ilk okula.

Ast hangi sınıfı tercih edeceğine bağlı mesela piyadeyi seçersin sürekli karakolda sahada olursun vücut olması gerekir icaben. Ama bakım ve onarımı seçersin bilgi el becerisi pratik kısacası sanat gerekir bunda Allah'tan meslek lisesi çıkışım var gidince avantajlı olacağıma inanıyorum. (Abimin astb. olduğunu da söylersem cabası )
  • Hepi topu 17 yıldır hayattayım zaten çalsalar kaç yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş geleceğe çelme takan en büyük engeldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarınız çalınmaz o yılları cebinizde biriktirirsiniz sonra hepsini masaya koyduğunuzda gördüğünüz koca bir tecrübedir.
  • Şuan çalmaya yeni başlıyorum sanırım.Önümde iki seçenek var ya sevdiğim bölüm olan grafik animasyon bölümünü kazanmaya çalışacağım(bunun için kursa gitmem gerekiyor,acayip özveri gerekiyor ve bende buna acayip üşeniyorum)yada 1 sene daha ygs lys ye çalışıp belirsiz bi bölüme girip hayatım boyuncada mutsuz olacağım bir işi yapmak durumunda kalacağım.Bilemiyorum sırf üstümdeki bu üşengeçlik yüzünden hayatım mahfolacağa benziyor.

• Yıllar değil de 6 ayımı güle oynaya kız arkadaşıma yedirdim, onun için pişmanım. Aynı evde yaşayıp, aynı hobilere sahip şekilde, aynı okula gitmemize rağmen 6 ay sonunda başka birisi var demenin acısını hala unutamam. Ahım şahım güzellikte birisi değidi kabul ediyorum ama aşk işte, ne zaman geleceği belli olmuyor. Üçüncü kez kalbimi açtım, üçüncü kez de pişmanım. İyi ki ders çıkardım yoksa birkaç ayı daha depresyon vs ile harcıyor olurdum.

• Var

YILLARI ÇALINMIŞ OLAN VAR MI?

• 23 yaşındayım, tıp 6.sınıfa başlıyorum. Gereksiz ders çalışmayla geçen veya yeteri kadar insan gibi yaşam sürmeyi beceremediğim, hayatı kavramakta başarısız olup, hayata değerini veremediğim, çabalamadığım zamanları toplarsam. Üniden 2 yıl, liseden 3 yıl, ortaokuldan 1 yıl, ilkokuldan 2 yıl, 0-6 yaştan memnunum 0 yıl. Yani yaşadığım 23 yıldan toplam 8 yıl çalınmış veya ben kendim çalmışım.

Şuanki bulunduğum noktadan ne kadar memnunum onu da bilmiyorum. 8 yıl çalınmış ama yine de hayatın en azından 3te 2sini güzel yaşamışım, kötü bir rakam değil ve bu beni şuan mutlu etti diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

23 yaşındayım, tıp 6.sınıfa başlıyorum. Gereksiz ders çalışmayla geçen veya yeteri kadar insan gibi yaşam sürmeyi beceremediğim, hayatı kavramakta başarısız olup, hayata değerini veremediğim, çabalamadığım zamanları toplarsam. Üniden 2 yıl, liseden 3 yıl, ortaokuldan 1 yıl, ilkokuldan 2 yıl, 0-6 yaştan memnunum 0 yıl. Yani yaşadığım 23 yıldan toplam 8 yıl çalınmış veya ben kendim çalmışım.

Şuanki bulunduğum noktadan ne kadar memnunum onu da bilmiyorum. 8 yıl çalınmış ama yine de hayatın en azından 3te 2sini güzel yaşamışım, kötü bir rakam değil ve bu beni şuan mutlu etti diyebilirim.

Senin adina sevindim en azindan insan yaşadığı süre icerisinde kazandığı yıllarında hesabını yapmalı.Tek taraflı bakmakla olmuyor iş.Bardağın sürekli boş tarafını görmek insanı mutsuz ediyor ama benim güzellik iyilik adina çekip çıkardığım yıllar o kadar azki ne yazikki.Şimdi boş boş hayatin ne getireceğini bekliyorum o kadar.

Kimse de ödemiyor yılların bedelini.Sadece ben kötü hatıralarla yaşıyorum sürekli o kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SEA12 S kullanıcısına yanıt
    doktor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

doktor musunuz

Hayır ogrenciyim.Psikoloji adına bi eğitim gormedim sadece hayat tecrübesi...Insanları avam bilgilerimle yanlış yonlendirdigimi düşünmüyorum.
  • eşim 1 yılımı çaldı. tabi sağlığım psikolojim kendime güvenim ve kendime saygım vs vs uzar gider
  • Aklına unlost gelen tek ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaReinaaa

eşim 1 yılımı çaldı. tabi sağlığım psikolojim kendime güvenim ve kendime saygım vs vs uzar gider

Acı bir tecrübe olmuş ama iyi yandan bakmak gerekirse sadece 1yılını çalmış daha kötüsü de olabilirdi.Eminim bıraktığı etki fazladır ama madem hayatınızdan çıktı gitt o zaman toparlanma süreciniz de hızlı olur insallah:)
  • Merkez1234 kullanıcısına yanıt
    hayatımdan çıkıp gitedi hayatımdan attım ölüp gitmemek için. ve evet çok pahalı bi tecrübeydi. 1 yılda 10 yaş büyüdüm
  • quote:

23 yaşındayım, tıp 6.sınıfa başlıyorum. Gereksiz ders çalışmayla geçen veya yeteri kadar insan gibi yaşam sürmeyi beceremediğim, hayatı kavramakta başarısız olup, hayata değerini veremediğim, çabalamadığım zamanları toplarsam. Üniden 2 yıl, liseden 3 yıl, ortaokuldan 1 yıl, ilkokuldan 2 yıl, 0-6 yaştan memnunum 0 yıl. Yani yaşadığım 23 yıldan toplam 8 yıl çalınmış veya ben kendim çalmışım.

Tip okumayi tavsiye eder misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxlrge

quote:

Tip okumayi tavsiye eder misin?

Bunun cevabını ben veya başkası değil kendin vermen lazım. Genel olarak memnunum, memnun olmadığım taraf 6 yıl okumayla iş bitmiyor, bu sene tusa hazırlanacam, sonrasında 4-5 sene asistanlık eğitimi, sonrasında 1-2 sene zorunlu hizmet, ondan sonra düzenin oturuyor işte. Yani kafadan 12 seneyi göze alabiliyorsan, ilgin de varsa tavsiye ederim.

• askerlik
    yedek subayda olsam 12 ay mahvettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkez1234

quote:

Orijinalden alıntı: MuratOnline92

ya sanki arkadaş yılarımı çaldılar diyonuz ya anasını satim 500 yıl 1000 yılmı yaşadınız 30 yılım gitti bu neyin kafası bu nedir ya gidicenginiz yer 2 metre küplük bi yer biraz Allaha yönelin kardeşler osmanlılarrr bizanslılarrr romalılarrr akıllı olun

Kardesim ne bu sinirlilik.Ben 30 degilim ama 22 yaşındayım.Herkes kendine gore bi imtihan yaşıyor ve sanmaki yeni yetme ergenler gibi sevgilimden ayrildim cok dertliyim modundayim.
    Kaldı ki Allaha yonelmedigimi nerden biliyorsun hemen kestirip atmissin.Üzüldüm açıkçası.

Hocam arkadaş işi şakaya almış biraz da , güldürecek ve moral verecek bir mesaj olmuş.

Üniversite yıllarım dahil ciddi bir kayıp zamanımın olduğunu düşünüyorum. Malesef...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.