Şimdi Ara

YILLARI ÇALINMIŞ OLAN VAR MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ygs ye seneye tekrar gircem 20 yaşında olmuş olcam bilmiyorum farklı şeyler hissediyorum olmadı yüzde 50 burslu gitcem sınava geç giren birileri alıntılayıp iki cümle de bir şey yazarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkez1234

quote:

Orijinalden alıntı: MuratOnline92

ya sanki arkadaş yılarımı çaldılar diyonuz ya anasını satim 500 yıl 1000 yılmı yaşadınız 30 yılım gitti bu neyin kafası bu nedir ya gidicenginiz yer 2 metre küplük bi yer biraz Allaha yönelin kardeşler osmanlılarrr bizanslılarrr romalılarrr akıllı olun

Kardesim ne bu sinirlilik.Ben 30 degilim ama 22 yaşındayım.Herkes kendine gore bi imtihan yaşıyor ve sanmaki yeni yetme ergenler gibi sevgilimden ayrildim cok dertliyim modundayim.
    Kaldı ki Allaha yonelmedigimi nerden biliyorsun hemen kestirip atmissin.Üzüldüm açıkçası.

yo sinir vs. cinsinden bişe yazmadım biraz espirili bi tavır komak istemdim biraz fazla oldu bide Allaha yönelmedin diye algılamanıda anlamadım ben orda genelleme yaptım bazı küçük çaplı düşünen insanlara bu yüzden üzüldüysen afedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATKING -- 3 Temmuz 2016; 23:05:02 >

• Birbirimizi yanlış anladık sanırım özür dilenecek bi durum yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 ve wolfteam bitirdi beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki kalbi kırılan birileri vardır buralarda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek kaygısı yüzünden geçirdiğim zamandan korkuyorum ve bu kaygınında yıllarımı çalmasından korkuyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.