Şimdi Ara

yıllık 25000 tl.+ tanınan hak kadar part time çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yukarıda bahsettim bütçeyle dünya sıralamasında ilk 100-300 içinde olan bir okulda lisans eğitimi görme ve o ülkede yaşama olasılığım var mı? hemen bu yıl olmasına gerek yok, şu 2 yıl içinde. ingilizce eğitim istiyorum mümkünse, şuan toefl 5-6 civarı alırım muhtemelen. yaşım 20.

• Yunanistanda yaklaşık 23 bin liraya rahat okursun. Ama eğitim dili Yunanca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Eylül 2016; 23:59:21 >
  • Ne yazıkki anadili ingilizce olan herde okuyamazsın en uygun ingilizce okunulan yer irlanda onunda okul fiyatı 30-35 vintlye geliyor yıllık

Fakat almanyaya bak sadece 25bin tl herşey için yeter dediğin sıralamalarda zaten çoğu üniversite

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

Ne yazıkki anadili ingilizce olan herde okuyamazsın en uygun ingilizce okunulan yer irlanda onunda okul fiyatı 30-35 vintlye geliyor yıllık

Fakat almanyaya bak sadece 25bin tl herşey için yeter dediğin sıralamalarda zaten çoğu üniversite

hocam Hollanda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fountain.

quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

Ne yazıkki anadili ingilizce olan herde okuyamazsın en uygun ingilizce okunulan yer irlanda onunda okul fiyatı 30-35 vintlye geliyor yıllık

hocam Hollanda?

Fransa, İtalya gibi ülkelerde devlet üniversitesinden kabul alabilirsen belki olabilir. Özel üniversiteler Hollanda ve bu ülkelerde 10bin EURO civarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.