Şimdi Ara

Yıllık Yapılan Kilometre Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hususi Kullanım Olabilir, kendimden örnek vermek gerekirse

Bende 1.6 Benzinli Otomatik Clio Executive HB LPG'li (Türkiye üretimi) vardı 17 Temmuz 2013 7900 Km De aldım 15 ekim 2014 de sattım sattığımda 58000 küsür kmdeydi satma nedenim çocuğumuz olacak diye, Arabadan da çok menmubdum

15 ayda 50.000 km yaptım

yapılabiliyor hususi olarak

Geçmişini araştırın derim. Uzun yolu zevkli arabaydı, yada evlendikten sonra ki ilk arabamdı hanımla çok gezdik belki o yüzden arabaya karşı olumlu izlenimim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

1 yılda 486 bin km yapan araç görmüştüm. her 10-12 günde bir 15 bin bakımına girmiş.her 150 binde motor değişmiş,üzerinde 4.motoru takılıydı.

150binde motor değiştirmek nedir ya?
  • bu paralara 308 filan bakın derim clio ya 33 çok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Linke tıklayınca direk ana siteye gidiyo

Hocam linkini mobil site attığım için bilgisayardan girince ana sayfaya gidiyo o yüzde sizin için ilan noyu bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

bu paralara 308 filan bakın derim clio ya 33 çok bence.

Hocam eğer birkaç örneğiniz varsa atar mısınız linkini. Clio grandtour hoşuma gidiyor diye bakmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

bu paralara 308 filan bakın derim clio ya 33 çok bence.

Hocam eğer birkaç örneğiniz varsa atar mısınız linkini. Clio grandtour hoşuma gidiyor diye bakmıştım.

sahibinden.comda şuan sorun var atamadım o yüzden peugeot 308 kategorisinde 1.6 hdi de comfort ve millesim araçlara bakın mutlaka uygun temiz araçlar bulursunuz. C segmenti bir araç almış olun hiç değilse. Cliodan çok daha konforlu,kaliteli,güçlü ve sağlam.
  • O km nasıl yapılmış onu bilmek lazım şimdi. yıllık 40-45bin yapan tanıdıklarım var, işe arabayla gidip geliyorlar.
  • Arkadaş temiz demiş ama kapı ayrı, çamurluk ayrı, tampon ayrı renklerde ve kapı boşlukları orantısız.
  • acaba dediğim hiç bir aracı almam. İçinde kurt kalacağına 2 3 daha fazla ver daha temizini bulmaya çalış
  • quote:

1 yılda 486 bin km yapan araç görmüştüm. her 10-12 günde bir 15 bin bakımına girmiş.her 150 binde motor değişmiş,üzerinde 4.motoru takılıydı.

Çok affedersiniz ama, "yok devenin pabucu" diyeceğim. 1 yılda 486.000 km yapması için, günlük yaklaşık 1300 km yapması gerekir. BOING Yolcu uçağımı bu??? Lütfen biraz destekli atalım...
  • Kasislerde yavaşlayan şirket aracı görmedim, acımadan biniyorlar, şahsen ben çok tanıdığım değilse uzak dururum.
  • quote:

Alan geniş ya at anasını satayım.

• Bende ayni aractan aldım.. benim arac da abdi ibrahim de kullanılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Burada bir usta lpgli rx8 500.000 km yapti senede diyordu,o motorla o kilometreyi yaptiysa 45.000 km hayli hayli yapilir.

meaşallahh... Usta iyi sallamış günde 1400km eder... Boeing mi bu?

Edüt ve büdüt
    boing örneği verilmiş ama silmeyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 4 Ağustos 2015; 19:34:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mydoneoz1

Bende ayni aractan aldım.. benim arac da abdi ibrahim de kullanılmış...

sizinkide 34 GU serisimi aynı model renk ve donanımda gu serisi linea emotion epey gördüm. siz kaça aldınız.

• Kilometre düşürülüp öylece satılmadığı için güzel bir ilan kannımca.
    Aracın kondisyonuna göre alınabilir gayet. Önemli olan rutin noktalara bakıp, uygun ekspertizle almak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.