Şimdi Ara

Yılmaz Çeken ve Muay Thai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Muay Thai'yle uğraşıyorsanız Yılmaz Çeken'i mutlaka duymuşsunuzdur diye düşünüyorum. Kendisiyle ve salonuyla ilgili bazı sorularım olacak.

-Öncelikle hala Gaziosmanpaşa'da mı eğitim veriyor? Semtin ünü çok hoş olmadığından çekindim kendisiyle çalışmaya.

-Halihazırda öğrencisi olan/olmuş birisi var mı? Disiplini, yapısı nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkiman

Merhaba arkadaşlar,

Muay Thai'yle uğraşıyorsanız Yılmaz Çeken'i mutlaka duymuşsunuzdur diye düşünüyorum. Kendisiyle ve salonuyla ilgili bazı sorularım olacak.

-Öncelikle hala Gaziosmanpaşa'da mı eğitim veriyor? Semtin ünü çok hoş olmadığından çekindim kendisiyle çalışmaya.

-Halihazırda öğrencisi olan/olmuş birisi var mı? Disiplini, yapısı nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

Selam ben 3 hafta oldu yılmaz hocamla çalışıyorum hala gaziosmanpaşa karayolları mahallesinde hocayı anlatmaya gerek yok biliyorsun her maçta bir şampiyonu var disiplin olarak çok iyi yani disiplinli tabi disiplinden kastın ne anlamadım antremanını ben çok çok beğeniyorum her gün başka antreman yaptırır bir gün kondüsyon çalıştırır ki bu adamı bitirir ama çok güzel olur bir gün torbada bir gün gölge bir gün taktikler falan aynı şeyleri tekrar ettirmiyo başka sorun varsa sor ben gelmeni tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.