|
Bildirim
Apple bak burda ne var. iOS 9.3.5 yüklü iPhone 6 ve 8 saate yakın pil’de kullanım. En başta da Safari var pil kullanan. Şuan bu iPhone %100 sağlıklı pil ve en güncel iOS yüklüyken şarjı 2 saat civarına bitiyor oyun oynanmadığı halde. Tamir görmemiş tertemiz cihaz. Nerdeyse her dk %1 şarjı tükeniyor. Göz göre göre yalan söylüyorsunuz millete. Şuan iPhone 14 kullanıyorum ve iOS 16.7.1’de kaldı cihaz. iOS 17 yüklemeyeceğim sonsuza kadar. Apple’ın uyguladığı planlı eskitme politikasından haberdarız birebir yaşıyorum çünkü. |
Yeri geldiğinde 6s bile sorunsuz çalışıyo milyonlar kullanıyo demeyi biliyonuz ama? |
Macbook Pro Late 2011'de, örneğin, pil çıkartıp doğrudan elektrik ile kullanmak istediğinizde ne oluyor, biliyor musunuz? 2.8Ghz'de çalışan i7 4/4 çekirdek işlemci 800Hz'de çalışıyor, üstüne çıkmıyor. Evet, yanlış duymadınız, 800Hz'de çalışıyor.
Apple, Macbook'unuzu pilsiz, doğrudan elektrik ile çalıştırılmamasını ve mecburen pil satın alınmasını istiyor. |
Her sene hiçbir yenilik eklemeyip sürekli yeni sürüm diye yükletiyorlar neymiş avatar gelmiş, bunu zaten sürüm numarasını 16.3 ken 16.4 yapıp ekleyebilirsin bu sürüm değiştirecek bir yenilik değil. Sonra android 3 büyük güncelleme aldı kalanını almadı diyorlar iphone 10 tane alıyor ama değişen birşey yok iyice yavaşlıyor. 14pm kullanıcısıyım. Android sürüm değişitirince yeni bir OS gibi oluyor.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
klasik apple |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
6s de aynı şekilde, test cihazı olarak kullandığım var bir tane şarj dayandıramıyorum daha birşey yapmadan şarj anında bitiyor. |
|
|
|
|
|