Şimdi Ara

Yine bir otopark yine bir kapı faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef bugün aracımı parkettiğim bilkent real de ....... insanın birisi kapısını nasıl açmışsa benim aracın kapısını maffetmiş.Ya başkasının malını umursamıyosunda kendi malına neden bunu yapıyosun a cahil insan. Arkadaşlar boya kazınmış alt kattaki boya görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim?

• 2 araçlık parkı kapatacak şekilde çekiyorsun , başkasının hakkını yemek ve görgüsüzlük...

adam akıllı park ediyorsun, biri geliyor sen özene bezene bakarken dikkatsizce vuruyor kapıyı.2 ucu b.klu değnek...
    Bu AVM otoparklarında ne yapacağımızı şaşırdık artık..

kapınızdaki hasarın genişliği-boyutu nedir?
  • Bir alışveriş merkezi otoparkında arabamla birini beklerken yanımdaki doblo nun sahibi geldi. adi herif arabanın kapısını açtı ve küüüt diye benim arabaya çaktı. içinde olduğumu gördü ama yüzüme bile bakmadan hiç bir şey olmamış gibi bindi ve gitti. vurduktan sonra gözüme bakıp biraz mahçup olduğunu görsem ağzımı açmazdım. ama yaptığı tavırla tüm geçmişine küfür ettirmesini bildi... malesef ülkemizde böyle vakalar hatsafhada. burada araban var ise eşek gibi bineceksin.
  • resim görsek pasta ile düzelirmi söylerdim.
  • Cepa AVM de arabanın içinde otururken birden küt diye bir sesle irkildim biri vurdu falan sandım arkadan, kapı olduğunu anlayınca sinirlendim epey bir baktım 80-90 yaş aralığında bir dede araca binmeye çalışıyor ve hiç farkında değil öyle olunca görmezlikten geldim zaten çarptığı yerde tam benim kapı koluna denk gelmiş Allah'tan pek birşey yoktu şu kapı çıtalarından taktırmak lazım ama onlarda görüntüyü bozuyor valla hödük çok memlekette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 7 Mayıs 2012; 0:24:26 >
  • Kaskom var deyip alabildiğine rahat alabildiğine geniş araba kullananlar yüzünden kimse malının kıymetini bilmez oldu, ha bir de kolay para kazanlar için sıkıntı olmuyor. Kapıyı açarken dikenli bir bitkiye değen kapının verniği çizildi dün de nasıl moralim bozuldu.
  • Ne yazık ki bunları hep yaşayacağız. Keşke olmasa.
    Ama insanlar bu kadar dikkatsiz oldukça çaresi yok.
    Kaçınılmaz oldugu için biz de mecburen zevk almaya çalışacağız.

Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 cm uzunluğunda 0,50 cm genişliginde bir çizgi şeklinde boya kalkmış ama altta ki boya duruyor aracın rangi beyaz
  • pasta cila sür
  • 3 araç sığacak şekilde oluyor avmlerde park yerleri, mümkün mertebe ortaya koymam aracı. Kolona genelde 3-5cm kadar yaklaşırım ki ortadaki aracın kapısı son raddesine kadar açılması gerekir bizim araca çarpması için. Mecbur kalır da bir araca yakın koyarsam o aracın plakasına bakar öyle girerim avm'ye. Tabi bu tamamen önüne geçemez durumun. Geçen aracın içinde otururken yanıma bi araba geldi, öndeki kadın yolcu kapıyı açtı patt bizim araca.. Ses etmedim. Arkadaki kadın yolcu kapıyı açtı patt bizim araca olunca şalter attı, indim arabadan uyardım. Hanfendiler hemen savunmaya geçti "ama bilmeden oldu olabilir fln.." ben de dedim "arabadan iniyorsunuz, biraz dikkat edin yazık günah benim arabamada sizin arabanıza da". Erkek arkadaşlarına özür diletebildim en azından içim biraz rahatladı

• Memlekette hödük bolluğu mevcut. Bu tiplerin sadece kendi malları değerli. Başkalarının malına birşey olmuş mu umurlarında değil.
  • Acaba pasta cila kapatırmı yarın önce bir sorayım ondan sonra yaptırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 7 Mayıs 2012; 1:20:24 >
  • Boya kalkmışsa pasta bir işe yaramaz.
  • o kadar değerliyse çıkarmıcan kardeşim dışarı

diyenler nerde acaba

geçmiş olsun insanımızın eğitim düzeyi artmadıkça çare yok
  • Bugun vardi bi gariplik Bilkent Realde. BMW sahibi bir okuz ilk olarak bakmadan direk yola atladi. Sonra da bir anda durup geri geri ustume gelmeye basladi. Heralde bi 5-6 saniye falan kornaya basmisimdir. Suratima bile bakmadan manasiz hareketlerini yapmaya devam etti. Inip dovsen suc, sesini cikarmasan iyicene tepene cikiyorlar.

Size de gecmis olsun. Sirf bu gibi durumlardan oturu mumkun oldugunca az kisinin oldugu zamanlarda gitmeye calisiyorum boyle yerlere. Gittigimde de mumkun olan en genis yere koymaya calisiyorum ki talihsiz kazalardan korunayim.
  • Yan park edenlerin linc edildigi bir konu vardi?

Bu tur kapi olaylari duydukca yan park etme iyice aliskanlik oluyor
  • aslında avmlerın de sucu var.

2.5 arabalık yer normalde ama cok araba gırsın dıye 3 arabanın gırecegı sekılde cızgı cızıyorlar. bu durumda boyle kazalar kacınılmaz oluyor.

ben usenmıyorum otoparkın en alt katına ınıyorum bombos oluyor cumartesı pazar gunlerı bıle gıdıyorum koseye bır yere cekıyorum su ana kadar sıkıntı yasamadım.
  • Arabasına dikkat eden herkes bu dertten muzdarip insanımız çok kaba nezaket yok arkadaş biraz aralasan girersin, kapıyı açıp sonuna vurdurmana gerek yok
  • Kaskonuzda mini onarım varsa faydalanabilirsiniz. Yalnız kasko indirimi bozuluyor mu araştırın mutlaka.
  • Otoparkın kamerasından(varsa) arabanın plakasını öğrenebilirsin, kamera yoksa yapacak bişey yok geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.