Şimdi Ara

Yine bir şahin kazası (araç 3'e bölünmüş) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

araba parçalansın sana bişey olmasın misali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

Tamam iyi eleştiriyozda bugun otopazarındaydım şu şahinin doğanın müşterisinin onda biri bizim eski protonun yanından bile geçmemişti

Kafa yok milletimizde . Bu arada topaz42 ye katılıyorum.İsteyerek binmiyor kimse.Üşütük vatandaşlar hariç kahve önünden geçerden doğandan başkasına binmem ağa bu araba ayrı diyen parası olup aklı olmayan insanlar hariç.
  • Özge diye bir kız ölmüş sanırım benim tanıdığım bir kızdı 39 Plakalı araçtan sanırım.

Edit: Özge Kısalar haberde yaralandı diyor fakat malasef vefat etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestea10 -- 25 Şubat 2013; 18:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Yeni arabalarda sağlamlık ve güvenlik düzeyi çıtası yüksek olunca, şahinlerde 20 senelik araba olunca, çarpışmalarda haliyle 3'e de bölünür. 5'e de bölünür. Yıllarca bize teneke kakaladılar demenin bir manası yok. Yıllar önce de bu arabalar ile kazalar yapılıyordu. Ama hiç 2 parçaya bile bölünmüyordu. Yani şahine, doğana laf sokmaya gerek yok. Devletin araba vergilerini düşük tutup insanları bu arabalardan artık terfi ettirmesi lazım. Yani hata şahinde değil. Kullananda da değil. Hata sistemde.

30 yıllık teknoloji, 20 yıllık metal yorgunluğu var
    Fiat regata 1983 yılında üretilmeye başlandı
    Bu kasa Şahinler de 1992 de üretilmeye başlandı.
    gerçekten çağ dışı arabalar ancak bir o kadar da ekonomikler(yakıt dışında) :/

Yanlışın var, bu kasa Şahinler 1988 yılında çıktı.

Fazlasi var eksigi yok iste
    Tesekkurler bilgi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağır hasarlı araçlar tekrar toplattırılması yasaklanırsa bu sorun aşılır ama bizim insanımız bu işten kolay vazgeçemez ,gerçi kanun çıkartılırsa mecburen uymak zorunda kalınır ,diğer türlü bu araçlar çok ucuz yöntemlerle tekrar tekrar toplanıp satılmaya devam edecektir

gerçi sanayide her çeşit aracın doğrultulup satıldığına şahit oldum bu işlerden ekmek yiyen çok insan var şahinler bitse bile bu defa yerine başkaları geçecektir onun için ağır hasarlı otolar mutlaka trafikten çekilmesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Malesef, bu arabaların yeni hallerini de biliyorum. Bilmeseydim keşke, ama biliyorum.

Yine bir şahin kazası (araç 3'e bölünmüş)

arkadan vuran skoda felicia bayağı sağlammış... 1 aracı havaya kaldırmış , şahinide akordiyon gibi yapmış mübarek...

ya ona da arkadan vurdularsa?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.