Şimdi Ara

Yine bir şahin kazası (araç 3'e bölünmüş) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu aracı artık toplayamazlar heralde.

yoksa?

Son duyumuma göre sanayide pasta cilası atılıyormuş

• Beyler tamam araç 3e bölünmüş ama haberi okuyan yok sanırım. Ön sağ lastiği patlayınca takla atarak 3 araca çarpmış. Tamam bu araçlar sağlam araçlar diyemeyiz zaten 20 yıllık araç, metal yorgunluğu elbette var ama 3e ayrılmasının sebebi metal yorgunluğu değil takla atarak 3 araca çarpması.

Acaba kaç km hızla gidiyordu ? Bende 91 Kartal kullanıyorum ancak 90ı geçmeye korkuyorum. Ara sıra ekşın yaşadığım oluyor ama onda da direksiyon sanki elime gelecek kadar titriyor.

Velhasıl kelam bu araçlar günümüzde 80km/h geçmemeli. Geçerse de sonuçları haberdeki gibi oluyor.
  • Bu yaralıların, hayatını kaybedenlerin vebali bu ötv oranlarını belirleyen şahısların üstünde.

Kimse keyfinden şahine binmiyor.
  • hangi metal olursa olsun 20-30 yılda çürürler.
  • Ölü olmaması sevindirici...

Aracın parçalanmasına da şaşırmadım,alıştık artık.
  • Malesef, bu arabaların yeni hallerini de biliyorum. Bilmeseydim keşke, ama biliyorum.

Yine bir şahin kazası (araç 3'e bölünmüş)
  • Böyle böyle bitecekler inşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Malesef, bu arabaların yeni hallerini de biliyorum. Bilmeseydim keşke, ama biliyorum.

Öndeki araba kendini kollamış
  • Demek euro ncaptan 2 ye bölünerek sürücü ve yolcuyu hasar almadan araç dışına çıkarma özelliğinden sonra yeni bir yenilik getirmiş tofaş araçlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Böyle böyle bitecekler inşaallah

• halkımızı bu araçlara binmeye teşvik edenler utansın.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72029601&p=1#72029601

biz demiştik punta atalım diye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Beyler tamam araç 3e bölünmüş ama haberi okuyan yok sanırım. Ön sağ lastiği patlayınca takla atarak 3 araca çarpmış. Tamam bu araçlar sağlam araçlar diyemeyiz zaten 20 yıllık araç, metal yorgunluğu elbette var ama 3e ayrılmasının sebebi metal yorgunluğu değil takla atarak 3 araca çarpması.

Acaba kaç km hızla gidiyordu ? Bende 91 Kartal kullanıyorum ancak 90ı geçmeye korkuyorum. Ara sıra ekşın yaşadığım oluyor ama onda da direksiyon sanki elime gelecek kadar titriyor.

Velhasıl kelam bu araçlar günümüzde 80km/h geçmemeli. Geçerse de sonuçları haberdeki gibi oluyor.

Aynen bizim tanıdıkta var şahin bizim eski araçtı ona sattık arabayı ara sıra kullanırım. Absli, esp,li hidrolik direksiyonlu arabalardan sonra şahin kullanmak gerçekten iyi pilotaj isteyen bir şey. Örneğin yolda gidiyosun önündeki araç son model bir araba yerlerde hafif ıslak diyelim o araba küt diye duruyo ama sen şahinle başlıyon kaymaya bunun gibi.

• ne dicegimi bilemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

Sırada o 3 parçanın şahinlerin eşeysiz üreme özellikleri kullanılarak ustalar tarafından 3 ayrı doğan görünümlü şahine dönüştürülmesi işlemi var.

mitoz bölünen araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu aracı artık toplayamazlar heralde.

yoksa?

Çıtır hasarlı tofaş,keyfe keder komple boyalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Malesef, bu arabaların yeni hallerini de biliyorum. Bilmeseydim keşke, ama biliyorum.

arkadan vuran skoda felicia bayağı sağlammış... 1 aracı havaya kaldırmış , şahinide akordiyon gibi yapmış mübarek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Yeni arabalarda sağlamlık ve güvenlik düzeyi çıtası yüksek olunca, şahinlerde 20 senelik araba olunca, çarpışmalarda haliyle 3'e de bölünür. 5'e de bölünür. Yıllarca bize teneke kakaladılar demenin bir manası yok. Yıllar önce de bu arabalar ile kazalar yapılıyordu. Ama hiç 2 parçaya bile bölünmüyordu. Yani şahine, doğana laf sokmaya gerek yok. Devletin araba vergilerini düşük tutup insanları bu arabalardan artık terfi ettirmesi lazım. Yani hata şahinde değil. Kullananda da değil. Hata sistemde.

30 yıllık teknoloji, 20 yıllık metal yorgunluğu var
    Fiat regata 1983 yılında üretilmeye başlandı
    Bu kasa Şahinler de 1992 de üretilmeye başlandı.
    gerçekten çağ dışı arabalar ancak bir o kadar da ekonomikler(yakıt dışında) :/

Yanlışın var, bu kasa Şahinler 1988 yılında çıktı.

• Kaza yapanlara geçmiş olsun ama yakışmayan yorumlar da eksik olmamış çok ayıp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.