Şimdi Ara

Yine golf kazanır Diyenler kazandı. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • testin sonucunun hiçbir hükmü yok test sonucunda isterse bmw sonuncu olsun aklı mantığı olan insanların tercihi bmw den yana olacaktır. hiç siz gördünüz mü altınla demirin aynı terazide tartıldığını? o dergi gitsin golf le focus u kıyaslasın. o derginin bmw yi test edecek terazisi yok. bmw ile golf ü kıyaslayamaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

testin sonucunun hiçbir hükmü yok test sonucunda isterse bmw sonuncu olsun aklı mantığı olan insanların tercihi bmw den yana olacaktır. hiç siz gördünüz mü altınla demirin aynı terazide tartıldığını? o dergi gitsin golf le focus u kıyaslasın. o derginin bmw yi test edecek terazisi yok. bmw ile golf ü kıyaslayamaz!

On yargidan baska birsey degil bu yorum

Bmw 1 serisi bir cok dergide golfun gerisinde kaldi hemde golf 6 nin

Golf 7 cikinca yapilacak testleri cok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

testin sonucunun hiçbir hükmü yok test sonucunda isterse bmw sonuncu olsun aklı mantığı olan insanların tercihi bmw den yana olacaktır. hiç siz gördünüz mü altınla demirin aynı terazide tartıldığını? o dergi gitsin golf le focus u kıyaslasın. o derginin bmw yi test edecek terazisi yok. bmw ile golf ü kıyaslayamaz!

On yargidan baska birsey degil bu yorum

Bmw 1 serisi bir cok dergide golfun gerisinde kaldi hemde golf 6 nin

Golf 7 cikinca yapilacak testleri cok merak ediyorum

BMW üzerinden ego tatmini yapılıyor başka birşey değil.
  • quote:

Hocam sence paramız yetse yerimizde durur muyuz? Aynı paraya satılsalar ben niye gidip Tosbağgen Golf alıyım

• vw group yanlısı 2-3 dergi egosunu yıllardır tatmin edemedi gitti

hep aynı tırıvırı

bilen bmw yi de bilir volvoyu da bilir mazdayı da bilir.

bu teste bakıp parası yeterken bmw yerine golf alan da çıkmaz. ayrıca ben de forumdaki liselilere golf tavsiye ederim arkadan itiş araba kullanmak maharet ister
  • yalnız diğer başka ülkelerin testlerindede vw golf birinci seciliyor.hadi almanlar öyle yapıyorda diğerleridemi aynı bence bu testeler doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

yalnız diğer başka ülkelerin testlerindede vw golf birinci seciliyor.hadi almanlar öyle yapıyorda diğerleridemi aynı bence bu testeler doğrudur

Yaw a3 ,golfden iyi değil ise zaten vw fabrikaları kapatsın

saçma sapan dergi yorumları ile araba almaya devam edin.
  • isterse bu dergiler 1 serisini en kötü hb seçsin, yine gider 1 alırım bunların arasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

yalnız diğer başka ülkelerin testlerindede vw golf birinci seciliyor.hadi almanlar öyle yapıyorda diğerleridemi aynı bence bu testeler doğrudur

Yaw a3 ,golfden iyi değil ise zaten vw fabrikaları kapatsın

saçma sapan dergi yorumları ile araba almaya devam edin.

A3 Golf'ten iyi değil çünkü aradaki fiyat farkını hakedecek birşey sunmuyor, 10lira fark istiyor ama 2 liralık fark bile sunmuyor.
    Burası bir sedan ülkesi.
    mGolf Türkiye'de hiçbir özelliği olmayan bir arabadır, sadece 5 kapılı bir seçenek aynen Astra, Focus, Megane, 308 Bravo gibi.
    Zaten Türkiye'deki araç alım sürecinde insanlar neredeyse hiçbir dergi veya foruma bakmadan araç alıyorlar ama sen kalkmış bu lafı ediyorsun.

Bu test yabancı bir dergi tarafından yapılmış, Golf de Avrupanın açık ara en çok satan aracı.
    Belki onlar sadece dergilere bakarak karar veriyorlardır diyecem ama çok düşük ihtimal, yani biz dergilere bakmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Hocam sence paramız yetse yerimizde durur muyuz? Aynı paraya satılsalar ben niye gidip Tosbağgen Golf alıyım

Hocam aslında şöyle ilginç birşey var ki; Almanya'da insanların gücü BMW 1 serisine yetiyor ama gel gör ki 1 serisini değil Golf'ü tercih ediyorlar.
    BMW Alman olmasa milliyetçilik yapıyor diyeceğim ama München Almanya değilse Wolfsburg hiç değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Hocam aslında şöyle ilginç birşey var ki; Almanya'da insanların gücü BMW 1 serisine yetiyor ama gel gör ki 1 serisini değil Golf'ü tercih ediyorlar.
    BMW Alman olmasa milliyetçilik yapıyor diyeceğim ama München Almanya değilse Wolfsburg hiç değildir.

Almanlar mantıklı insanlardır bakımı,yakıtı daha fazladır bmw yi o zaman tercih etmiyorlardır.

• Ikisi almanya da ayni fiyat degil, isteyen es donanimda alman ve ve bmw sitelerinden konfigure edebilir 6-7 bin euro fark var aralarinda 116i ve golf 122 hp highline ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutozk -- 22 Ocak 2012; 22:56:32 >
  • bmw bmw dir içi boş bile olsa sonuçta o bir bmw dir altın çamura düşmekle değer kaybetmez golf 7 değil 17 de çıksa değişen bişey olmaz golf golf tür başka da bişey olamaz. vw asla ama asla prestij arabası değildir bunu herkes bilir ama tr de ergen gençliğin haberi yok avrupaya gidin bakın almanyada vw tam bir halk arabasıdır. hiç bi aklı evvel çıkıpta bmw ile golfü kıyaslamaz. herkes haddini bilir. hiçbir kuyumcu çıkıpta altın satıyorum diye bağırmaz.
  • alman araçları güzel fakat o yakma ile bizim cebe incir ağacı dikiyor önceki aracım almandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

vw group yanlısı 2-3 dergi egosunu yıllardır tatmin edemedi gitti

hep aynı tırıvırı

bilen bmw yi de bilir volvoyu da bilir mazdayı da bilir.

bu teste bakıp parası yeterken bmw yerine golf alan da çıkmaz. ayrıca ben de forumdaki liselilere golf tavsiye ederim arkadan itiş araba kullanmak maharet ister

Hocam param rahatlıkla 3.20 d almaya yetiyor olmasına rağmen gidip golf aldım. Avrupa genelinde buradakine göre fiyat farkı çok daha az olmasına rağmen satış rakamları golfün lehine çok fazla. Bu bmw 1 serisini alabilecek imkana sahip birçok kişinin golf tercih ettiğini gösteriyor. Senin mantığınla hareket etsem o zaman golfe paran yetmediği için opel tercih ettiğini söylemem gerekir ki bu da doğru olmaz.
    Bunu neden yazıyorum.
    Kendi görüşlerinizi evrensel, mutlak doğrularmış gibi söylemekten vazgeçin lütfen.

• Taraflı olarak ben değerlendirmiyorum ilgili dergiyi, zaten hepsi karşılaştırmada alman araçlar..
    İngiliz auto car la alman Vw nin ne alakası varki orda da hit araç olarak 1. sıraya golf u koysun.
    Dergi taraflı falan değil ama testi okuyup mantığı bulunmayan kabullenemeyen düşüncelerin tarafı daha çok gibi..
    Kabul eder yada etmezsiniz ama 1974 yılından beri Vw, golf modeliyle bu sınıfı domine ediyor..
    Bmw de girdi mercedes de girdi ama değişen bir şey yok..Bu sınıfa referans bir kalite getiremediler..
    Bu sınıfada onun için herkes GOLF sınıfı diyor zaten tüm dünyada..Avrupada da özellikle almanyada da satış adedlerinden belli olduğu gibi fiyatı yüksekde olsa rakiplerden yada premıum rakiplerin fiyatında da olsa millet golf alıyor ve itibarı prestijide yüksek ikon bir araç..
    Çoğu rakibininde kasası değişmiş durumda yıl sonunda yeni kasa golf 7 ile durumlar ne olacak göreceğiz.
    Takip ettiğim avrupa basınında ilk izlenimlerde İ30 un şimdiki golf e en yakın araç olacağı bahsediliyor yazın göreceğiz.

O zamanda hyundai bmw yi( bu sınıf için) nasıl geçer testlerde diye fırtınalar kopar gibi..

• golf alır tabiki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

Taraflı olarak ben değerlendirmiyorum ilgili dergiyi, zaten hepsi karşılaştırmada alman araçlar..
    İngiliz auto car la alman Vw nin ne alakası varki orda da hit araç olarak 1. sıraya golf u koysun.
    Dergi taraflı falan değil ama testi okuyup mantığı bulunmayan kabullenemeyen düşüncelerin tarafı daha çok gibi..
    Kabul eder yada etmezsiniz ama 1974 yılından beri Vw, golf modeliyle bu sınıfı domine ediyor..
    Bmw de girdi mercedes de girdi ama değişen bir şey yok..Bu sınıfa referans bir kalite getiremediler..
    Bu sınıfada onun için herkes GOLF sınıfı diyor zaten tüm dünyada..Avrupada da özellikle almanyada da satış adedlerinden belli olduğu gibi fiyatı yüksekde olsa rakiplerden yada premıum rakiplerin fiyatında da olsa millet golf alıyor ve itibarı prestijide yüksek ikon bir araç..
    Çoğu rakibininde kasası değişmiş durumda yıl sonunda yeni kasa golf 7 ile durumlar ne olacak göreceğiz.
    Takip ettiğim avrupa basınında ilk izlenimlerde İ30 un şimdiki golf e en yakın araç olacağı bahsediliyor yazın göreceğiz.

O zamanda hyundai bmw yi( bu sınıf için) nasıl geçer testlerde diye fırtınalar kopar gibi..

almanya da satılan araçların bu segmentte "satış adetlerini" de yazabilir misiniz. bizde bilelim ve tercih konusunda en azından referans olsun bizlere.

• VW ye almanlar bile bu kadar tapmıyordur. Ama gel gör ki Türk insanı, aslında Türk insanı bile değil burası bu forum kadar fanatizmi tavan yapmış, gözleri kör olmuş başka bir yer görmedim. Golf iyi hoş araba da uzaydan gelmiş muamelesi görüyor burada. Doğuş'un reklam yapmasına bile gerek yok parasız çalışanları yeter. Adam soruyor 50.000 e ne alırsınız diye en mantıklısı highline golf diyor onda da esp bile yok bu mantıklıymış hakkatten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada avrupada satılan satış rakamları var.golf hersene olduğu gibi yine birinci fark atmış

http://forum.donanimhaber.com/m_56871429/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.