Bildirim
Yine golf kazanır Diyenler kazandı. (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence tıpkı Vw yi prestijli bir marka diyerek diğer makalardan daha üst bir noktaya konumlandırarak marka fanatikliğiyse Bmw 1 serisinin de markası Bmw diye Golf den kötü olamayacağını düşünmek yine marka fanatikliğidir.Bence test incelemelerine bakıldığında sırf Bmw deki motorla golf deki motor karşılaştırlsa bile golf 1 sersinden iyidir bana göre.İç mekan genişliğini saymıyorum bile.
Ama ben yine de daha uygun fiyata bir sürü alternatif varken golf almam.İsterse golfe 700 puan diğer c sınıfı hb lere 300 puan versinler.Ben test sonuçlarından ziyade gördüğüme sürdüğüme dokunduğuma bakarım.Bana göre markalar arasında büyük farklar kapandı.Golf fazla abartılıyor.Tıpkı bmw 1 serisinin abartıldığı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 22 Ocak 2012; 14:37:53 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
quote:
Orijinalden alıntı: ftk44
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
Ahaha bir boş test daha
parası olan 1 serisi bmw alır sürüş leyfi yol tutuş direksiyon neymiş görür.
İyide sorun bu zaten 1 serisi bunun dışında bir şey sunamıyor.Geniş iç hacim,kalite,konfor v.s..
Yani bir golf gibi değil.
Ne içtiniz?
Kübalibre.. hala etkisindeyim
o ne arkadaş
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ftk44
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
Ahaha bir boş test daha
parası olan 1 serisi bmw alır sürüş leyfi yol tutuş direksiyon neymiş görür.
İyide sorun bu zaten 1 serisi bunun dışında bir şey sunamıyor.Geniş iç hacim,kalite,konfor v.s..
Yani bir golf gibi değil.
Ne içtiniz?
Kübalibre.. hala etkisindeyim
o ne arkadaş
Rom + Kola diyelim kısaca, ertesi günü baş ağrısı da yapmıyor, muhteşem bir bileşim. Vodka-RedBull gibi ergen içeceği değil temin ederim.
-
Autocar, Golf'ün sürüş keyfi BMW 1'in üzerinde diyor, hatta aynı görüşte olan pek çok dergi-yayın var. nasıl oluyor o iş pek aklım almıyor (:
Golf'ün en iyi olması garip değil fakat farklı bir pazara hitap eden yüksek fiyatlı premium kompakt'lar ile karşılaştırılıp, daha üstün ilan edilmesi gereksiz bence. -
Satışlarda problem yokken 1-2 tane Mazda, Hyundai ne bileyim Ford falan testi yapıp "5 yıldız" verirler. O da hani "Bakın aslında biz tarafsızız" Mazda'yı 1. seçtik vs. diye. Geri kalan kısımlarda 11 ay boyunca Passat-Golf versus XX YY ZZ karşılaştırmalarını okuruz ve ne hikmetse hep onlar 1. olur ve hemen 3-4 sayfa sonra da ya da derginin en arka kısmında VW reklamlarına rastlarız.
AutoBild Foreva -
Alacak olsam 1 sn bile düşünmem BMW alırım golfmüş astraymış hiçbiri aklıma bile gelmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Performance.
Alacak olsam 1 sn bile düşünmem BMW alırım golfmüş astraymış hiçbiri aklıma bile gelmez
Merak etme arkadaşım burada golf avukatlığı yapanlarda muhtemelen aynısını yapacaktır. -
quote:
Rom + Kola diyelim kısaca, ertesi günü baş ağrısı da yapmıyor, muhteşem bir bileşim. Vodka-RedBull gibi ergen içeceği değil temin ederim.
Anladım : ) -
Sırf adı BMW diye 1 serisini savunmak marka fanatikliğinden başka birşey değil. Ayrıca bir kimsenin ben ona buna bakmam gider direk 1 serisi alırım demesi de hiç birşey ifade etmiyor. Yani gidip o paraya öküz de alabilirsiniz.
Neyse 1 serisini bende inceledim ama kullanmadım. Eğer çoğu yabancı derginin dediği gibi sürüş olarak 1 serisi Golf ten gerideyse zaten geriye kalan diğer kısımlarda Golf birinci çıkar. Burdan çıkacak sonuçta 1 serisinin hala bir Golf olamadığı sonucudur. Bir alex değil yani. -
quote:
quote:
Anladım : )
Konuyla alakalı olarak da en son, Alman lobisini Illuminati'ye bağlamayı başarmıştık O noktadan sonra yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
-
valla eski kasa 1 serisi golfun yanında araba değildi ama F20 1 serisi hakkında bir yorumda bulunamayacağım. -
alfayı giuliettayı koysalar sıralama kesinlikle değişir -
quote:
Orijinalden alıntı: SSamet.
yakında golf 3 serısıne felanda el atar
Aynen, sonrada ver elini 5 serisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
quote:
Orijinalden alıntı: SSamet.
yakında golf 3 serısıne felanda el atar
Aynen, sonrada ver elini 5 serisi.
Passat vs 5 serisi olur. Passat sürüş dinamikleri 5 serisinden 35 puan önde olur -
quote:
Orijinalden alıntı: ssd23062306
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: ssd23062306
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
Vw bence parasini hak eden iki araci var biri golf digeri passat
Kesinlikle suan en uygunu ve fiyata gore en mantikli arac golf
Ozelikle Megane hb privilega edc nin 60.000 tl oldugu bir ulkede golfun fiyati bence gayet normal
Bmw icin birsey soylemel ve vw kiyaslamak yanlis olur bmw kesinlikle vw den daha kaliteli
Ama golfte cok iyi bir arac
JETTA PARASINI HAK ETMİYORMU???
Bu hafta itibariyle etmeye basladi
63500 tl fluance olunca ::)))
BENCE PARASINI EN ÇOK HAKEDEN VW GOLF HİGHLİNE 1,4 122HP :51200TL
50-60 milyarlara Yaris, Fluğans ve Aurisler havada uçuşurken senin bu mesajın gerçekten çok doğru arkadaşım.
-
Almanyada Mercedes olsun BMW olsun sıradan normal otomobillerdir.Hiç kimse Bu markalara premium demez.Bmw 1 serisi fiyatları golfle aynıdır. Siz kullanıcı olarak ister Golf ü tercih eder İster 1 serisini tercih edersiniz. Almanyada Golf bir tabudur. ve imajı çok yüksektir. -
quote:
quote:
quote:
Anladım : )
Konuyla alakalı olarak da en son, Alman lobisini Illuminati'ye bağlamayı başarmıştık O noktadan sonra yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
Evet o laf bana aitti.
Ama sanırm yanlış anlaşıldı. Lobinin işleyişi tıpkı illuminati'nin işleyişi gibi olduğu için illuminati benzetmesi yapmıştım.
İlluminati örgütü ile uzaktan yakından alakası yok VAG'ın yanlış anlaşılmalar olmasın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X