Şimdi Ara

Yine golf kazanır Diyenler kazandı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu testlerdeki sonucun savunulması bile komik.

Ama ısrarla hala Golf'ün 1 serisinden kaliteli olduğunu iddia edenler var.
  • Auto car(ingiliz)ı a iliştirdik.
  • Tamam arkadaş golf en iyisi, en kalitelisi, en muhteşemi.

Bu vw araçları ile sahipleri arasında nasil bir duygusal bağ oluşuyor hala anlayamadım, anlayamadan da geberip gidecem bu dünyadan heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

auto bild

ne beklersiniz ki

Sahibi olduğun Opel Astra gerçekten güzel araba, keyifle ve kazasız kullan.
    Golf'ün test birincisi çıkması seni rahatsız etmesin, mesela senin önceliğin dizayndır ve Astra'yı tercih etmişsindir ki Astra gerçekten yakışıklı.

Ama "auto bild yanlı test yayınlar" demek biraz haksızlık.

auto bild, auto motor&sports, autocar, evo, car ...vs diye liste uzuyor
    ve Avrupa'da yıllardan beri satış lideri olan ve değişmeyen neredeyse tek gerçek var bu sınıfta; GOLF.

Not:Grande Punto sahibiyim
    Dipnot: Golf ve Astra kullandım

• Paylaşımda bulunmak amacımız yoksa fanatiklik değil,olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip duygusal davranmak değil.Ama olanda bu golf konusunda.
    Yoksa ben Vw kullanıcısı değilim.Kul yapısıda bir alet sonuçta.Gereğinden fazla da önem arz etmez 4 teker olması dışında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

auto bild

ne beklersiniz ki

Golf'ün test birincisi çıkması seni rahatsız etmesin, mesela senin önceliğin dizayndır ve Astra'yı tercih etmişsindir ki Astra gerçekten yakışıklı.

ve Avrupa'da yıllardan beri satış lideri olan ve değişmeyen neredeyse tek gerçek var bu sınıfta; GOLF.

Arkadaşa katılıyorum.Herkesin öncelikleri vardır.Testte de zaten konfor olarak sorunsuzluk olarak göreceli olarak dizayn ise bu önceliklerdeysen ibre astrada.Sürüş dinamizmi ise megane ve 1 serisinde ,motor olarak ise direkt focusta(performans+yakıt tüketimi).
    Hepsinin optimum birleşeni olarak kaliteli konforlu ve güvenli olarakda golf..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Neyse biz golf 7 bekliyelim tam 12 ay var trye gelmesine daha kaliteli ve daha ucuz olucagi soyleniyor bakalim dogus bunu yapicakmi

Beklemene gerek yok ben sana anlatıyım;

farlar yeniden tasarlanır, arka stoplar biraz elden geçirilir, iç mekanda trimlerin yerleri biraz değiştirilir ve evet karşınızda golf7.

Bu yeterli değil mi?
    Zaten en iyisi, biraz daha iyileşecek.

Hem bu sefer aks mesafesi de büyüyecek, adamlar en kısa aks mesafesi ile en geniş iç mekanı yaratıyorlardı şimdi daha da abartırlar artık.

• quote:

quote:

quote:

Neyse biz golf 7 bekliyelim tam 12 ay var trye gelmesine daha kaliteli ve daha ucuz olucagi soyleniyor bakalim dogus bunu yapicakmi

Beklemene gerek yok ben sana anlatıyım;

farlar yeniden tasarlanır, arka stoplar biraz elden geçirilir, iç mekanda trimlerin yerleri biraz değiştirilir ve evet karşınızda golf7.

Bu yeterli değil mi?
    Zaten en iyisi, biraz daha iyileşecek.

Hem bu sefer aks mesafesi de büyüyecek, adamlar en kısa aks mesafesi ile en geniş iç mekanı yaratıyorlardı şimdi daha da abartırlar artık.

E tabi adamlar "Biz yapana kadar en iyisi bu" lafını boşuna söylemiyorlar.

Sizde haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Ahaha bir boş test daha

parası olan 1 serisi bmw alır sürüş leyfi yol tutuş direksiyon neymiş görür.

İyide sorun bu zaten 1 serisi bunun dışında bir şey sunamıyor.Geniş iç hacim,kalite,konfor v.s..
    Yani bir golf gibi değil.

şakacı arkadaş seni kalite ve konfor vw daha çok demişssin gece gece güldürüyorsun adamı ;)
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Ahaha bir boş test daha

parası olan 1 serisi bmw alır sürüş leyfi yol tutuş direksiyon neymiş görür.

İyide sorun bu zaten 1 serisi bunun dışında bir şey sunamıyor.Geniş iç hacim,kalite,konfor v.s..
    Yani bir golf gibi değil.

Ne içtiniz?

Kübalibre.. hala etkisindeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

Burda yanlislik sudur

Kimse bmw vw daha kotudur demiyor bunu diyen zaten ancak denizkubu gibi saplantili marka fanatikleridir ::)))

Golf gercekten cok kaliteli ve sinifinin iyi araclarindan biri

Gerek malzeme kalitesi gerekse konforu bam baska
    En ucuz bmw 1 seri otomatik 136 beygir arac 75.000 tl civari
    1.4 tsi golf dsg160 beygir higline ise 61500 tl

Tercih meselesi

Adam belkide özeleştiri yapmıştır, hemen üzerine gitmeyin.

• "AutoBild ne yapar eder yine Golf'ü birinci çıkartır diyenler yanılmadı." şeklinde bir başlık atılsa daha doğru oluşmuş aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Detay

Karşılaştırmanın en iyi motoru focus 1.6 180 bg,ayrıca karşılaştırmanında en az yakanı,ama iç hacim dış boyuta göre iyi değil,birazda görüş açıları kısıtlı
    eski focusların en sevdiği disiplinde ise artık o kadar üstün değil,eski süspansyondan konforlu değil sürüş özellikleride yorgun hissettiriyor,ıslak zeminde bariz arkadan savurma var.Testin dışında şahsi düşüncem iç hacimde ergonomide zayıf çok ve karmaşık düğme var.

1 serisi eskisine göre iç hacim geniş.Yeni motor biraz önemsiz ve eksik kalıyor.Sesi zayıf ve diğer bmw motorlarındaki rahatlık yok.Golf e daha çok yaklaşmış ama gerçek bir golf olmayı başaramamış.İnsanın aklına bmw 3 serisinden başlar diye geliyor.3008 dekiyle aynı motor mu?1 serisinde kim bunu ister ki

astra yüksek ağırlığının altında eziliyor,dinamizim yok..Motorun can sıkan zayıflıkları.Bir de not düşmüşler 180 bg nerede anlayamadık.Görüş özellikleri kötü,iç hacim özetle dar.süspansyon ise olca konforlu.
    Ayrıca astra dekra kullanılmış oto raporunda en az hata oranına sahip çıkmış %96.6(2012).2. de insıgnia

megane gt ile testte konfor yok ama dinamizim üst düzeyde.Konu sürüş özellikleri oluğunda megane a sadece 1 serisi yaklaşabiliyor.yakıt tüketimi ise çok yüksek.

GOLF :Bir çok insanın golfun başarısının abartıldığını düşünüğünü biliyoruz ama test sonuçları begenileri değil kapsamlı test prosüdürlerini yansıtıyor demiş.
    Mükemmel mi hayır?Ama daha iyiside yok.
    Yakıt tüketimi (8.2 ortalama)biraz yüksek bulunmuş,motor çok sessiz ve enerjik.işçilik kalitesi çok yüksek,iç mekan genişliği karşılaştırmanın en iyisi,görüş özellikleride çok iyi.
    konfor zayıflıkları mı?unutun gitsin.Piyasa da hiç bir rakibi daha konforlu ve daha sessiz değil ve hiç biriyolcularını golfteki kadar rahat ettiremiyor.
    Megane ve 1 serisiyle karşılaştırıldığında sürüş çekingen kalıyor,ancak sürüş güvenliğinde kesinlikle üstün,ağırlık transfer tepkileri minimum
    Fiyatıda astra ve focustan almanya olarak 1.000 euro fazla ama ikinci eldeki değeri korumasıyla farkı geri alıyor.
    En sonda demişler ki üzgünüz gene aynı sonuç çıktı golf gene birinci oldu bizde sizde sıkıldınız yıllardır test yapıyoruz bir araçta çıkıp geçemedi bu golf ü gelin şurda anlaşalım bari mükemmel değil ama daha da iyisi yok.Biz yenisini üretene kadar en iyisi bu sloganı c sınıfı için doğru olmuş oluyor Vw nin.

Artık yeni İ30 u bekleyeceğiz ve işler belki golf için daha zor olabilir ilk duyumlar i30 un çok iddaalı geldiği yönünde..

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

"AutoBild ne yapar eder yine Golf'ü birinci çıkartır diyenler yanılmadı." şeklinde bir başlık atılsa daha doğru oluşmuş aslında.

• 11-17 Ocak 2010
    Autobild
    Araçlar:vw golf,ford focus,kie cee'd,opel astra,renault megane,honda civic

Puanlama:
    1-Vw golf 290
    2-Opel astra 276
    3-Ford focus 265
    4-Renault megane 259
    5-Honda civic 255
    6-Kia Cee'd 248

Buradan çıkarım yapmak gerekirse(ağır vw fanatiklerinin izniyle):Golf ile megane arasındaki puan farkı giderek artmış,diğerleri az da olsa golf'ün paçasından tutanabilmiş.
  • golf'e hemen çamur atanlar , yeni 1 serisinin içine hiç oturdunuz mu acaba? golf'ten resmen bir boy küçük bir araba daha neyi tartışıyorsunuz? ben içine zor sığdım,koltuk en aşağıda kafam tavanı süpürüyordu resmen,kendimi cendere içindeymiş gibi hissettim.vw poloda bile daha rahat ettim.
    e normal tabi vergi sistemimiz yüzünden yıllarca bmw, mercedes astronomik fiyatlara satıldığı için insanların gözünde ulaşılamaz oldular,bu tepkilerde doğal diye düşünüyorum.

-yanlış anlaşılmasın ben golf 1 serisinden daha iyidir demiyorum ama daha az paraya daha çok araba alıyorsunuz onu söylüyorum.
    lütfen arabaları karşılaştırırken fiyatları tr'nin fyatları ile karşılaştırmayın yanlış sonuçlar çıkar ortaya. vw'De bmw'de alman firması almanya fiyatları ile karşılaştırın.

vw golf 1.4 tsi düz vites comfortline 118kw , 23.175 euro

bmw 1.16 i urban line , düz vites 136 hp, 25.750 euro.

gördüğünüz gibi fiyat farkı ortada, ha tabi bmw premium olduğu için ekstra aksesuarlarla bu fiyata bir 10 bin euro daha eklenebilir,orası ayrı

• auto bild'den sonrasını okumadım.
  • Test sonuçlarına göre araba alan kaç kişi var?

Test sonuçlarında kendi arabası dereceye girdiği için sonuçları savunan kaç kişi var?

Bu testin güvenirliği nedir?

Puanlar neye göre verilmiş?

Foruma konan her teste inanmak zorundamıyız?
  • Eski 1 kasa için konuşuyorum yenisine bakmadım.Bindiğimde bildiğimiz BMW kalitesini alamadım.
  • quote:

quote:

auto bild

ne beklersiniz ki

Hocam yıllardır araba dergisi alırım size tavsiyem benim gibi Alman dergilerinden uzak durun. Golf 'ün 1 . çıkması önemli değil Astra birinci deseler ben yine onlara inanmam. taraflılar hepsi çünkü. bunun altında yatanlar rant, sponsorluklar, verilen reklam pastası, anlaşmalar vs. gibi konuların belirliyeci oluyor böylelikle de tarafsız yorumda bulunmaları mümkün olmuyor. Şu bi gerçek wv hem ülkemizde hem avrupa da reklamını iyi yapıyor yoksa ülkemizde 60-80 bine araçları nasıl satardı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.